2020 szeptember 25., péntek
A kép illusztráció - Fotó: MTI / EPA/ Oliver Berg

HND: Félelemben élünk! – egy német nő segélykiáltása (+ videó)

Share

Lehetetlennek tűnik az összes bevándorlásellenes videót eltüntetni a világhálóról, pedig sokan kívánják ezt. Mint tudjuk, a Svédországból hazatelepült nőről, vagy a Németországból hazánkba áttelepülni készülő német családról készült felvételeket törölte a legnépszerűbbnek tartott közösségi portál.

Nem vigasz, de a Németországban, Kandelben, Berlinben és más városokban megtartott tüntetéseket, amelyek nagy részét nők szervezték elsősorban nőknek – az utóbbi hónapokban bestiálisan lemészárolt fiatalok, három lány és egy tizennégy éves kisfiú emlékére –, ugyanúgy letiltották. Sőt a megmozdulások szervezőit és prominens szónokait is elhallgattatta ez a közösségi portál.

A hazai liberál-haladó-toleráns médiák hiénaként ugrottak a svédországi magyar nőre, szavahihetőségét pitiáner ügyecskék mesterséges felgerjesztésével kétségbe vonva. Mi több, az interjút készítők hitelességét is megkérdőjelezték.

De mindent nem lehet eltüntetni abban a reményében, hogy amiről nem beszélünk, az nem is létezik!

Egy ismeretlen német asszony, aki a muszlim migráció által leginkább sújtott Észak-Rajna-Vesztfáliában, Bottropban él, készített egy magánvideót. Észak-Rajna-Vesztfáliát (NRW) ma már köznyelven csak “Kalifátus”-nak csúfolják Németországban. A hölgy tiltakozó megmozdulásra szólítja fel a Bottropban élőket, mert ő, mint ember és mint nő, retteg. Retteg kimenni az utcára, elege van a kényszerből, hogy eddigi megszokott életét fel kellett adnia, amivel nincs egyedül, hiszen nők tömegei éreznek így nap mint nap.

Íme a videó német nyelven, szó szerinti fordításban (!) magyar és angol felirattal:

Szerző: HeroesNeverDie

Hozzászólások

hozzászólás

Share

Esetleg más?

#Muzej2019 – Múzeum a város felett: Kiscelli Múzeum

Utunk következő állomása a Kiscelli Múzeum volt. Különös ez a múzeum, különös történettel, különös múlttal …

4 hozzászólás

 1. atörökszultàn

  A nagybevásárlás volt napirenden,ma , kerékpárral három cekkerrel. A rövid úton hzaflé kénytelen voltam a biciklit tolni a járdán. Én naiv , fél kettökor , mikor az “iskolások” éppen hazaindulnak. Amennyiben a muzulmán és néger agresszív söpredéket “iskolásnak” uram bocsá “gyerekeknek” lehet nevezni. Nem lehet , ezek már most terrorra éhes paraziták , a jövö német reménységei. Istenem , valaha Goethe sétált errefelé, ma meg ez a moszlem csürhe randalírozik büntetlenül . A 120 kg-os pofon mindig sziklaszilárdan lövell a tekintetemböl, ahányszor csak kénytelen vagyok ezekkel a vademberekkel egy járdán közlekedni. Hiába , ha esetleg oda kerülne a sor én húznám a rövidebbet, egy moszlem kis csibész fölpofozásáért 3 év börtönt sózna rám rosszesetben a gyilkos nöket eröszakoló muzulmánokat 2 év felfüggesztettel ejnye-bejnyézö német igazságszolgáltatás. Az életminöség nagyon kérdésessé vált. Uszoda , muzulmán , könyvtár , muzulmán, még az operába nem járnak , oda lehet , az utca , a köztér már az övék , a találékony német polgártársak rendkívül ötletesen kerülik öket az élet minden területén . A közeli parkban azért még nappal lehet egy nagyot sétálni. Mi lesz 30-40 év múlva? Valószínü újra az oroszok fognak bevonulni Európába , hogy a moszlem-néger zöldfasiszta anarchiának véget vessenek. Ha úri kedvük és érdekük úgy kívánja.

 2. “Csak nyelünk és nyelünk.”
  Ezt alighanem az igazságszolgáltatásba vetett bizalom okozhatta.
  Figyelem! Már Magyarországon is jogszolgáltatás folyik,és senki nem vonhatja a bírókat a rettenetesen nagy függetlenségük okán, felelősségre!
  Lehet,hogy már itt is elkezdődött. Az igaz,hogy jelenleg migráncsból,inkább a török idők béliek vannak.

 3. atörökszultàn

  Afrikai közös tèmànk. Ma elpusztult Sudan , az utolsò afrikai szèlesszàjù hìm orrszarvù. Amennyiben a zöldek kevesebbet drogoznànak ès valòdi környezetvèdelmi kèrdèsekkel foglalkoznànak , ma arròl olvashatnànk , hogy ismèt sikerült egy föemlös fajt a kipusztulàstòl megmenteni. Sudan 46 èves volt , nagyon öreg, kettö nöstèny orrszarvù maradt ebböl az alfajbòl.

  • A tartósított spermájából,még lehetséges az állatkerti nőstények állatorvosi utódlása.
   Amúgy több szélesszájú született már így állatkertekben,mint természetes úton.
   Sajnos az ÉSZAKI ALFAJ,elég necces területen él,illetve élhetett.
   Kittenberger Kálmán idején,még voltak angol gyarmatosítók,akik törvényeket hoztak a megmaradásukra (is). És be is tartatták!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.