2019 október 16., szerda
Forrás: Infowars

HND: Kell ez nekünk? (+ videó)

Share

“Welcome to hell” – “Isten hozott a pokolban” volt a mottója a tavalyi hamburgi G20-as csúcstalálkozó ellen szervezett Antifa támadásnak, amelyet először “békés tüntetés” címen akartak eladni a nyilvánosságnak. Az csak súlyosbította a helyzetet, hogy a német Antifa legradikálisabb csoportja, az ú. n. “Der schwarze Block” (a fekete blokk) vezette a polgárháborúra emlékeztető drámai eseményeket.

Úgy tűnik, most szépséges fővárosunkat szándékoznak pokollá változtatni olyan erők, amelyek nem képesek egy demokratikus, szuverén ország, demokratikusan megtartott szavazását elfogadni. A hírek szerint pontosan ezeket a külföldi ultra-radikális csoportokat szándékoznak hazánkban is bevetni.

A hamburgi utcai harcokról készült egy videó-kollázs, különböző magánfelvételek felhasználásával. A film megtekintéséhez nem kell német nyelvtudás, mert a felvételek önmagukért beszélnek. Némi segítség a tartalom egyszerűbb követéséhez: láthatjuk az utcai zavargásokat, a rendőröket provokáló akciókat, a környező üzletek kifosztását és használhatatlanná tételét, a felgyújtott autók tulajdonosainak kétségbeesett nyilatkozatait, akik az ablakukból nézték végig kocsijuk leégetését. Az egyik jelenetben egy hamburgi polgár meglátván két antifa-öltözetben vonuló személyt, rájuk kiáltja, hogy “kommunista kullancsok, takarodjatok innét!”

A film vége felé láthatunk egy rövid bejátszást arab utcai terrorkommandók megtévesztésig hasonló felforgatási technikájáról.

A német Antifa szervezeteit különböző szakszervezetek, valamint a szociáldemokraták, zöldek és a radikális baloldaliak pénzelik. Az amerikai Antifa a Soroshoz kötődő MoveOn szervezet egyik csoportja, amit újabban terrorista szervezetté nyilvánítottak.

Kell ez nekünk? Kellenek ilyen, a békét és rendet felforgató, a demokráciát veszélyeztető anarchista import-terroristák?

Szerző: HeroesNeverDie

Hozzászólások

hozzászólás

Share

Esetleg más?

#Muzej2019 – Bunkermúzeum

Vannak témák, amikhez szinte lehetetlenség hozzányúlni, nevezhetjük ezeket akár darázsfészeknek is. A magyar történelem egyik …

4 hozzászólás

  1. Remélem az izraeli vízágyúk,hatékonyak lesznek az antifarok társaság ellen. A derék készenlétisek,meg ismét gyakorolhatják majd a “sün” nevű formációt. (hozzáteszem,ezek a köztörvényes bűnözők,alighanem ütni fognak,nem mint az a két ember,akit talán a demszki szónoklata alatt demokratizáltak.)
    Amúgy a vízzel,nem fogják tudni eloltani a Molotov koktélt,úgyhogy egy jó kis habpartira nem ártana felkészülni a katasztrófavédelmiseknek.

  2. Dávid Szaniszla

    Ezek akarnak szombaton randalirozni Budapesten. Kérem az illetékeseket, NE ENGEDJÉK ŐKET! Ki kell utasítani az országunkból. Itt ne csináljanak felfordulást, még akkor se, ha nagyon értenek is hozzá. Kedves liberálbolsik! Na ezek azok a fasiszták, akiket annyira szerettek emlegetni. Nem mi békemenetes szeretetteljes magyarok vagyunk fasiszták. Kérem az illetékeseket, ne engedjék meg, hogy garázdolkodjanak Budapesten ezek a szemét hitlerista fasiszták, vagy bolsevista terrorista kommunisták. Mind a kettő egyformán rossz.. Őket el kell zavarni a határon túlra. HAJRÁ MAGYAR DEMOKRATÁK, AKIK IMMÁR HARMADSZORRA MUTATTUK MEG A KÍVÁNSÁGUNKAT!

  3. atörökszultàn

    Az militàns antifa terrorbrigàdok Nyugat-Euròpa baloldali liberàlis kormànyzatainak bunkòsbotjai. Tagjai ès ideoològusai között ugyanùgy megtalàlhatòk a 68-as maòista kommunistàk , a Rote Armee Fraktion belsö köre ès szipmatizànsai , a zöldpedofil aktivistàk, a volt NDK Stasiromantikusai ,a nèmet egyetemek tàrsadalomtudomànyi karjain oktatò mèlyvörös ès mèregzöld csapatai , a gleichgeschaltete Presse , az egèsz egybehangolt bolsevik nèmet sajtò , a Der Spiegel-töl a FAZ-en àt a Süddeutsche Zeitung-ig. Anyagi tàmogatòi a CDU, CSU , zöldpàrt , Die Linke , SPD , vagyis az FDP-n ès az AfD-n kìvül az összes parlamenti pàrt . Hàtterüket adja mèg a hivatalos politika megèrtö tàmogatàsa mellet a Verfassungschutz ,Alkotmànyvèdelmi Hivatal , a Bundesnachrichtendienst , a nèmet hìrszerzö hivatal, mely közvetlenül a kacellària alà van rendelve. Nèhany titkosszolgàlat is igènybe veszi az antifàk szolgàlatatait , termèszetesen jò pènzèrt , akik aztàn nem vàlogatòsak , a pènzt szìvesen elfogadjàk , jöjjön az a CIA-tòl , a Mossad-tòl , vagy az oroszoktòl. Ettöl függetlenül , vagy èppen ezèrt kivàlò kapcsolatokat àpolnak az Izraelgyülölö muzulmàn terrorszervezetekkel , a kurdokkal , a palesztinokkal , a libanoni , egyiptomi , szaùdi gyilkosokkal . Àllam az àllamban , kàoszbrigàd , nèha tùltoljàk a biciklit , mint Hamburgban is , akkor van egy kis dàdà meg ejnye-bejnye a CDU-s , SPD-s kapcsolatuktòl , a nagyközönsèg felè a szìnlelt föhàborodàs. Magyarorszàg vendègszeretö orszàg . Fogadjuk öket mèltòkèppen. Könnygàzzal , vìzàgyùval , gumibottal , bilincsekkel , EU normàknak megfelelö kitakarìtott zàrkàkkal a börtönökben.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.