2019 október 16., szerda
A DK Milo elleni agitációja / Forrás: Demokratikus Koalíció Facebook oldala

HND: Milo, akit nem lehet skatulyába gyömöszölni

Share

„Az igazságot sokan nem szeretik, de ez az igazságot nem zavarja.” – HND

Borzasztó dolgok történnek mostanság kis hazánkban, ha a baloldali, felettébb toleráns, de már-már majdnem betiltottnak tekinthető médiákat nézegetjük. A gyurcsányista DéKá, ami magát demokratikusnak címkézi – rejtély, milyen okból –, körülbelül  öt percenként ostorozza szólítja fel a magyar kormányt, hogy egy konferenciára meghívott személyt, nevezetesen Milo Yiannopoulos közösségi médiasztárt tiltsa ki az országból. Vagy valami hasonló…

A liberálisokká vedlett bolsevikok, akik amúgy mindenki, de szó szerint mindenki elfogadását tűzték zászlajukra és a hatalmas toleranciától már egy ideje csak botladozva tudnak járni, saját honlapjukon ekézik a világhírű, jobboldali konzervatív média fenegyerekét, akit mi, követői, Milonak becézünk. A fiatalembert csak kevesen ismerik Magyarországon, tevékenységét a hazai lib-retardált média diszkréten elhallgatta eddig, és szövegeinek valódi élvezetéhez bizony az alapszintnél jobb angol nyelvtudásra van szükség. Ez úgy tűnik, Gyuriferi pártjának és zászlóvivőinek nem adatott meg. Pedig az egyik leghangosabb Milot ekéző, az egykor híres, ma már inkább csak krónikus orbánfóbiában szenvedő hajdani kvíz-professzor, a leolvasandó cetlik teljhatalmú ura állítólag tud valamit angolul. Mint közismert azonban, a tények és a valóság nem igazán számít, ha ideológiáról van szó. De lássuk mi is a világszerte milliók által szeretett „veszélyes kő*…” bűne a DéKá (ez már majdnem olyan, mint az EnDéKá,  gondoltam szólok) olvasatában!

Forrás: Facebook

Azt képesek állítani, hogy Milo „antiszemita”, ami azért vicces – holott biztos nem iróniának szánták –, mert az illető félig zsidó származású, valamint egy zsidó származású, fantasztikus újságíró (Andrew Breitbart) által alapított lap, a Breitbart szerkesztője volt, amelynek mind a mai napig a legtöbb alkalmazottja zsidónak tekinti magát. Ejnye DéKá! Mondjuk az utóbbi időben megszokhattuk, hogy a magyar bolsi-média szegregálja a neki tetsző és nem tetsző zsidókat, lett légyen az akár Izrael miniszterelnöke, akit hirtelen már nem szeretnek, miközben „antiszemitizmust” vizionálnak egy Izrael-ellenes, definitív ateista, amerikai spekuláns kritizálása miatt. Érti ezt valaki? Én nem.

Milo legnagyobb „bűne” azonban, hogy nem lehet a lib-retardált média kirakatbabája. Pedig minden tulajdonságot, amely ehhez szükségeltetik, magában hordoz: homoszexuális és élettársa egy sötét bőrű férfi. Viszont sajnos konzervatív és a militáns feministákat sem kíméli. Oh, mon Dieu! Ez megbocsájthatatlan! Ráadásul gyerekkorában egy szexuális abúzus áldozata volt, amiről egy interjúban is beszélt. Majdnem ez lett a veszte, de az igazság győzött! Volt annyira fair, hogy amikor a demokraták által túszul ejtett amerikai mainstream média pedofília állítólagos támogatásával megtámadta, kímélve munkaadóját, a Breitbart portált, visszalépett és felmondta jól fizető állását. Milo egyébként a homoszexuális férfiak közötti kapcsolatokról beszélt, amelyre jellemző az idősebb barát és annak fiatal fiúja. Tizenhét éves valakiről volt szó, aki az angol törvények szerint már létesíthet szexuális kapcsolatot, akár fiú, akár lány.

Érdekes, hogy Gyurcsányék és az egész DéKá korántsem fintorgott ennyire egy bizonyos Daniel Cohn-Bendit, EP képviselővel kapcsolatban, akit lazán hozsannáztak 2014-ben, Európa Parlamenti búcsúbeszéde alkalmából. A cetlik koronázatlan királya, Vágó István  facebookos lapján tömegcsápolást rendeztek a saját maga által bevallott, ráadásul könyvében, a Nagy bazárban (Der grosse Basar) szexuális élményeit négy-ötéves gyerekekkel részletesen taglaló Cohn-Bendit tiszteletére. Részletek a hozzászólásokból a kvíz-professzor úr lapjáról, meghagyva az eredeti szöveghibákat:

“A pasit imádom, egyzseni!”  ~  “Daniel proféta nagy beszéde!”  ~ “Csodálatos beszéd,akár én is mondhattam volna (hm,hm)… Daniel méltó utódja a nagy JeanJaures-nek, aki az életét adta a békéért, Európáért. Számos néppárti képviselő,köztük Viviane Reding is megtapsolta. Ha eljöttök július 31.-én a MÚOSz-bamegnézni Jaures-ről szóló filmemet, meglátjátok a párhuzamot, nem véletlenülhivatkozott Daniel is az I. világháborúra. Bravo,Daniel, je t’aime…” 

Tehát a szalonkommunista DCK valódi elkövetőként és definitív nem áldozatként hirdetett pedofíliája konkrétan nem zavarta a DéKá-hitgyüli kommandósait, holott a youtube-on mind a mai napig megtalálható egy francia tv-állomás műsorának részlete, amelyben a kisgyerekekkel való szexuális élményeiről számol be (francia nyelven, német feliratokkal).

Az a hajtóvadászat, amit a DéKá Milo ellen visel egy álszent, bigott, aljas képmutatás. Akik fogcsikorgatva kénytelenek elviselni az LMBT…sokbetűs mozgalmat a kiadott direktívák szerint, azok most vígan kiélhetik eddig szükségből eltitkolt ellenérzéseiket. Meggyőződésem, hogyha Milo baloldali lenne, akkor ők vörös szőnyeget terítenének le előtte és derékszögű hajlongások közepette kísérnék a konferencia színhelyére.

Érdekes adalék egyébiránt, hogy a fiatalember 2017. decemberében Ausztráliában turnézott, ahol az ottani parlament előtt is beszélt. Ezt a tényt a lib-retardált és magát haladó értelmiségnek csúfoló réteg diszkréten elhallgatja:

Szerző: HeroesNeverDie

Hozzászólások

hozzászólás

Share

Esetleg más?

#Muzej2019 – Bunkermúzeum

Vannak témák, amikhez szinte lehetetlenség hozzányúlni, nevezhetjük ezeket akár darázsfészeknek is. A magyar történelem egyik …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.