2021 szeptember 28., kedd
"Telhetetlenség" / Forrás: static.independent.co.uk

HND: Nincs menekvés? – 1. rész

Share

„Még egyik előttünk élő generáció sem láthatta ennyire félreérthetetlenül tisztán, mi is az igazi tét: hazánk és ősi hagyományaink, igen,  egész emberiességünk, emberi mivoltunk megsemmisítése a cél. A téboly elszabadulása, a hazugságok lavinája zúdul ránk. Az európai embereket és azok évezredes természetes életkörülményeit elpusztító pszichopaták  vigyorognak ránk szégyentelenül, immáron maszkjukat letépve… de mi nem adhatjuk fel!” – egy magyar származású, németül publikáló ismerősöm facebookos bejegyzése nyomán.

A széles közvélemény megkerülésével, hozzáférhetően, de mégis szinte titokban jelent meg még 2011-ben egy kiadvány, amely Angela Merkel kedvenc könyvei közé tartozik és ma, pár évvel később kiderült, hogy a könyvben leírt tézisek, amelyeket diszkréten „Dialógusok Jövő Vízió 2050” cím alá rejtettek el szerzői, gyakorlatilag egy ideje a megvalósulás fázisába kerültek. A Németországot túszul ejtett újkori matriarchátus képviselői és a velük kooperáló feminista férfiak, akik egyébként a másképpen gondolkodókkal minden jellegű dialógust elutasítanak, az adófizetők által hizlalt, eddig sose hallott ál-intézetekben vizionáltak egy új, komplett totalitárius jövőképet, amely mintha Soros és a vele szinkronban társadalmi mérnökösködők laboratóriumában született volna.

A „Hosszútávú Fejlődés Tanácsa” nevű kormányközeli munkacsoport által kiadott hátborzongató víziók egyik alapvető megállapítása, hogy

„2050-re már eltűnik a migrációs háttér kifejezés, mert addigra az emberek annyira összekeveredtek, hogy tulajdonképpen mindenki valamilyen migrációs háttérrel fog rendelkezni.”

A továbbiakban:

„2050-ben egy olyan világban fogunk élni, amely nem ismeri az államhatárokat, útlevélre sem lesz szükség a szabad mozgáshoz. A hagyományos család nem létezik többé. Az emberek nagy családi közösségekben fognak élni, anélkül, hogy egymással feltétlenül rokonságban lennének. A gyerekeket több, különböző szexuális hátterű szülő-résztvevő fogja felügyelni. A szeretés egyenlősége – függetlenül melyik nemhez tartozva – minden szinten kötelező érvényű lesz. Ezért a házasság intézménye megszűnik.”

Az egyik legmorbidabb vízió azonban már valóban a globalista oligarchák világkormányzatra törekvő, régóta dédelgetett álmának rövid leirata:

„Költségvetési pénzeket (büdzséket) globálisan fognak megítélni. Így a pénzeket nemzetközileg osztják majd el.”

Hogy kinek a pénzét, arról nem szól a fáma, ami különösen érdekes abból a szempontból, hogy a vizonáriusok az egész világon egyenlő, munka nélkül megszerezhető, alanyi jogú alapjövedelmet vezetnének be. Nézzük azonban tovább:

„Az egyes ipari országokat érintő születési számok csökkenése nem tekintendő hátránynak. Ellenkezőleg. Szükségesnek érezzük, hogy a jóléti társadalmak túl nagy ’ökológiai lábnyomuk’ miatt zsugorodjanak. A (globális) társadalomban a népek keveredése folyik. Az emberiség magát világpolgárnak látja.”

Európára kivetítve a következőket olvashatjuk 2050-re:

„Mi már európainak tekintjük magunkat, csak nagyon kevesek fejében maradt meg a német, angol, francia besorolás. Nemzeteink gyerekei már kizárólag azt tanulják, hogy ők Európa államban élnek. Melyik országban? Az már lényegtelenné vált.”

A vizióták (vizionáris idióták) szerint legkésőbb 2040-ig megszűnik a készpénz, mert:

„Az információk (bankszámlák, identitás, egészségügyi adatok és biztosítási információk) központi tárolása, valamint az összes életterületet magába foglaló hálózati összeköttetés a készpénzfizetést feleslegessé teszi.”

Itt jegyzem meg, hogy az emberi testbe beültethető mikrochipek már tartalmazzák ezeket az információkat és ez nem utópia, hanem egyes országokban egy ideje alkalmazott eljárás. Ez az egyének totális ellenőrzését jelenti, ami egyúttal a büntethetőséget is magában hordozza, amennyiben valaki például nem az elvárásoknak megfelelően viselkedik és mondjuk a saját bankszámlájához való hozzáférést teszik lehetetlenné. Nem kívánt személyek kívülről, a beültetett chipen keresztül történő likvidálása sem lenne ezáltal lehetetlen, de ez egy másik történet…

Utópia? Összeesküvési elmélet? Nem. Az „Új Világrend” (New World Order/NWO) terve, egy német kormányzat-közeli tanács anno 2011-ben közzétett jövőképe.

Angela Merkel már 2009. november 9-én a „Falling Walls” (leomló falak) nevű konferencián beszélt a nemzeti hatáskörök multilaterális szervezetek részére történő leadásáról:

„A falak legyőzésének egyik légérdekfeszítőbb kérdése, hogy a nemzetállamok készek-e és képesek-e kompetenciáikat nemzetközi szervezetek javára leadni, kerül amibe kerül […]?”

A terv nem új, de megvalósítása mostanra körvonalazódik. Az emberi természettől idegen, az emberiség látványosan különböző mentális és gazdasági fejlettségét komplett figyelmen kívül hagyó társadalmi mérnökök törekvése a népek, nemzetek leigázására. A terv egy készpénz nélküli, multikulti-gender, a bölcsőtől a sírig ellenőrzött világot kényszerítene az egész planétára.

Nem kommunizmus és nem fasizmus, hanem a kettő veszélyes elegye, kissé átszabott, modernizált kiadásban. Ez az ideológia gyakorlatilag a láthatatlan elit, a nemzetközi, elsősorban az anglo-amerikai oligarchia, a vezető gondolat-gyárak (think tanks) és a magukat filantrópnak címkéző nemzetközi alapítványok összefonódásának terméke. Az általuk kiválasztott, egy ideje már mediálisan „megalkotott” vezető személyiségek, mint például a Clinton házaspár, Obama, Merkel, Macron látható elitként való hatalomba helyezése tulajdonképpen egy formális aktus lenne, ha a demokrácia maradványai még itt-ott nem működnének hagyományosan, tehát a nép, igen, a még létező nemzetek népei nem húznák át időnként számításaikat (lásd USA, vagy Németország).

A világ központi kormányzására való törekvések történetét, az EU, IMF, Világbank, ENSZ erre kijelölt szerepét a cikk második részében ismerheti meg az érdeklődő.

Szerző: HeroesNeverDie

Hozzászólások

hozzászólás

Share

Esetleg más?

Kutatók Éjszakája, 2019

Idén, rendhagyó módon, a Kutatók Éjszakáján egy intézmény 3 helyszínét kerestük fel: az Óbudai Egyetem …

5 hozzászólás

 1. Dékány Ilona

  Ajánlásra megvettem A nemzetközi zsidó c. könyvet , amit J. Ford írt 1920-ban . Tessék tanulmányozni !
  Ebben a cikkben nem említi meg írója , hogy a cionisták a 19.szd. végén erről szövegezték meg a saját tézisüket . A két világháború némileg megakadályozta a terv végrehajtását , de az utódok nem tettek le róla . Most a közszájon forgó Soros a fő követőjük az ősöknek , de nincs egyedül , aki arra törekszik , amit olvashattunk . Valamennyi hit nélküli zsidó —főleg a dúsgazdagok !— támogatják a soros tervet . Sokezer követője van ! Mivel a csúcson mindenütt az ő emberei vannak —-ahol nem , ott a bérencei ” dolgoznak “—, sajnos kemény harc lesz a következő évtizedekben a nemzetek megmaradásáért !
  A magyar népnek — és még néhánynak— szerencséje van , hogy a kormányunk , és Miniszterelnökünk szilárdan kiáll értünk . DE: EZÉRT NEKÜNK MELLÉ KELL ÁLLNI !

 2. atörökszultán

  Nem fog ilyen gyorsan menni . Az emberiség elpusztítóinak e terv végrehajtásához több idöre lesz szükségük . Tagadhatatlan , az elsö lépéseket most készítik elö és nagyhatású gondolkodók egész sora óva int bennünket a közelgö Mad Max világának eljövetelétöl .Azonban túl sok az ismeretlen és a kérdöjel ebben a rémálom jövökép egyenletben . Az idöbeli ütemezés sem stimmel . Ha minden ember német meg japán lenne a Földön , akkor talán 6-8 generáció alatt az utolsó ellenállókat is le tudnák gyözni és robotizálhatnák az emberiséget . Míg azonban az emberiség nagy része félállati sorban tengödik és az Istentöl kapott szabad akarat a miénk , no way . Gondoljunk bele , az USA hadászati költségvetése 700 milliárd dollár és még arra sem képesek , hogy egy afgán lázadó falut elfoglaljanak a hegyekben . Vagy merkel azt sem tudja állítólag mit csinál a mezögazdasági minisztere , megszavazta bizonyos növényvédö szerek engedélyezését az eu bizottsági ülésén , majd széttárta a kezét , mostmár megszavaztam , nem lehet visszacsinálni . Az SPD emiatt azzal fenyegeti merkelt , hogy megszakítják az amúgy is kérdéses kimenetelü koalíciós tárgyalásokat . Magyarul egy apró hiányzó csavar miatt széteshet bármely nagyívü terv . XD . A Star Wars kiagyalóit bizonyára érdeklik az ún. elitek tervei . Nekünk a józanságunkat kell megörizni. A megvalósulandó technikai változtatásoknak ebben a formájában ellen kell állni és úgy reformálni , hogy az mindenkori emberi mivoltunkat ne veszélyeztethesse . Nagyon ráérnek az elvtársak . Nem kényszeríthetjük rá öket , hogy igazat mondjanak , de arra igen , hogy állandó , szemérmetlen hazudozásaikkal saját magukat és beteges vízióikat leleplezzék . Mi pedig imádkozzunk és töltsünk szorgalmasan házikolbászt , szalámit , azzal is a béket védjük .

 3. atörökszultán

  Prof. Emeritus Jur. Dr. Reinhard Merkel Uni Hamburg . November 22. FAZ + Feuilleton , Nur für Abonnenten . ” Wir können allen helfen ” Wie man das Gute will , aber das Böse schafft: Die deutsche Flüchtlingspolitik ist ein moralisches Desaster

 4. Negatív utópia már régóta van. Jonathan Swift Gulliver sorozata is az. Aldous Huxley Szép új világ c. könyve is az, George Orwell 1984 c. műve közismert. Nos szerencsére egyik sem valósult meg. Ezek az itt felvetett ötletek a Valóság elvtársunk makacssága miatt meg fognak bukni

 5. HeroesNeverDie

  Köszönöm az eddigi véleményeket és ajánlom a 2. részt is.

  @Alexxx: én is az emberi természetben reménykedek, bár néha kétségeim támadnak, ha a konzumorientált, depolitizált tömegre gondolok.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.