2020 június 6., szombat
Forrás: newsfront.ng

HND: Nincs többé megalkuvás!

Share

„Először figyelembe se vesznek, aztán nevetnek rajtad, aztán harcolnak ellened és aztán nyersz.” – Mahatma Gandhi

Várható volt a német mainstream média már szinte reflex-szerű reakciója a #120db (120 decibel) mozgalomra, amelyet fiatal nők keltettek életre Németországban, tiltakozásul az archaikus-patriarchális országokból importált férfihordák ellen, akik Európa szerte tömegesen erőszakolnak és szexuálisan molesztálnak nőket és gyerekeket, korra való tekintet nélkül. A mozgalomról elsőként a PolgárPortál írt itthon, s ezt a cikket több magyar média is átvette, felismerve az ügy fontosságát. Ezúton is köszönet minden közreműködőnek.

Normális, félig-meddig józan ésszel fel nem fogható az az öngyűlölő, szocio-patológikus reakció, amellyel a régóta hiteltelenséggel vádolt Merkel-média a #120db mozgalomra reagált:

„Szélsőjobboldali / neonáci #metoo-t játszó figurák, akik a bevándorlók elleni rasszizmust szítják.”

Gondolom ez önmagért beszél. Igen, minden bizonnyal mi vagyunk a hibásak, mert nem vettük észre a videón a bikanyakú, kopaszra borotvált, szöges bakancsos, üvöltöző nácikat és helyettük megrázó egyszerűséggel előadott, valóban szívbemarkoló szöveget nyugodtan, társalgási hangerőn recitáló fiatal nőket láttunk.

Mert mindenki náci, aki nem ért egyet Európa és az európai kultúra lerombolásával, az európai emberek kényszer-átnevelésével, vagy közvetett kiirtásával. Mindenki náci, aki a családját, szülőföldjét védi az „Új világrend” fenyegető indoktrinációja és az erőszakkal betelepített kultúridegen, nagyrészt analfabéta, brutalitásra szocializálódott invázorok ellen.

Vajon az a lány is náci volt, akit pár éve öten erőszakoltak meg anno tizennégy évesen és a barbár tett után minden testnyílásába még sörösüvegeket dugdostak „szórakozásból”??? Ez a lány azóta kivezetett végbéllel egy idegklinika állandó lakója, mert öngyilkosságra hajlamossá vált. Vajon az a nő, akit a gyereke szeme láttára lőttek le egy szupermarket parkolójában, mert iszlámról kereszténnyé konvertált, szintén náci volt??? Azok a hat-hét éves kislányok, akiket játék közben rángattak be a játszótéri bokrokba és erőszakoltak meg, szintén nácik voltak??? Netán a magatehetetlen nyolcvan feletti idős asszony, akit az öregek otthonában, piciny szobájában szégyenítettek meg, talán ő is náci lett volna??? A nő, akit lekötöztek és fejét az ágyrácsba szorítva órákon keresztül erőszakoltak, és azok, akiket a parkokban, vonatok vécéjében, sötét utcákon, bevásárlóhelyeken bárhol és bármikor elkaptak és ezután vagy a maradék életükre traumatizáltak lettek, vagy a helyszínen meg is ölték őket, ők is ugye mind nácik voltak??? Mielőtt elfelejteném: a tetteseknek „migráns-bónusz” jár, azaz a kultúrájukra hivatkozva relatív kevés, vagy felfüggesztett büntetést kapnak. Ez utóbbit nem is ismerik, hiszen országaikban ilyen nem létezik, de legalább van min gúnyosan röhögniük. Rajtunk, a rendszerünkön.

„Ez nem mozgalom, csak pár unatkozó, neonáci diáklány.”

– írta egy hozzászóló tegnap, a Pesti Srácok által is átvett cikk kommentár felületén. Nos, én nem szoktam senkinek rosszat kívánni, de az illetőt elküldeném Európa néhány nem létező no-go negyedébe, vagy akár egyenesen Afganisztánba, a világ egyik legarchaikusabb, a talibán uralmának hozadékaként, jó ideje nagyon elmaradottnak számító országába. Egy olyan országba, ahol két éve egy több száz főből álló horda egy nőt megkövezett és agyonvert, mert valaki szerint állítólag egy Koránt égetett el, ami ugyan nem volt igaz, de ilyen apróság nem zavarta őket. Megjegyzem, becslések szerint 260 ezer afgán tartózkodik Németországban, de biztosat senki sem tud, hiszen vagy illegalitásban élnek, vagy nincsenek dokumentumaik, illetve sokszor szírnek vallják magukat. Ez közveszélyes nemtörődömség egy olyan országban, ahol lassan a levegővételt is szabályozzák, de csak a bio-németeknek.

Nem csak a politikusok és médiák megsemmisítő kudarca a jelenlegi helyzet, amely a jövőben várhatóan tovább romlik majd, ha a német nagykoalíció hivatalosan kormányt fog alakítani. Az egész nőmozgalom, a feministák, az emberjogi szervezetek hallgatási kartellja szintén bűnös a számtalan és lassan orbitális méreteket öltő, migránsok által elkövetett szexuális bűnözés eltussolásában. A Facebook tavaly tiltotta le véglegesen azt a – szintén – nők által alkotott és menedzselt oldalt, amelyen kizárólag (!) a nyilvánosan lehívható német rendőrségi jelentések alapján tájékoztattak a migránsbűnözésről.

De még ha csak eltussolnák! Sokkal gyalázatosabb az az antihumánus relativizálás, amelyet egyébként a magyar liberál-kommandó feltűnő módon visszapapagájkodik. Mert szerintük mindig is létezett tömeges és persze családon belüli erőszak, amiért természetesen kizárólag és egyedül a fehér, heteroszexuális és keresztény hátterű férfiak okolhatóak. Minden bizonnyal a fehér, keresztény, satöbbi férfiak találták ki az arab taharrush gamea nevű folklorisztikus jelenséget, mikor felajzott, fanatikus férfinak látszó dúvadak tömegesen nőket hajszolnak, majd körülveszik azokat és ruhájukat letépve csoportosan megerőszakolják őket. Jól neveltségem tiltja ezt a mentálisan alultáplált, európai férfiakkal való összehasonlítgatást kommentálni.

A feministák, akik alapvetően magukat a nőket, illetve a nőiességet gyűlölik és saját neurózisaikat kényszerítik tűzzel-vassal a társadalomra, akik többet foglalkoznak a mittudoménmennyi gender-vécé lehetőségeivel, mint a normális nők szabad élethez és testi sértetlenséghez való jogaival, ők árulták el az iszlámnak a nőtestvéreiket. Az újhullámos feminizmus ugyanolyan kirekesztő és diktatórikus, mint az iszlám ideológia, s ez egy lényeges közös nevezőjük. Dobhártyarepesztő hallgatásba burkolóztak a feministák a német és európai nők ellen elkövetett bűncselekményekkel kapcsolatban. Maximum a tetteseket stilizálták áldozatnak („szegények, a társadalomból kitaszítottak”), míg a nőket bűnösöknek bélyegezték, pl. ne öltözzenek feltűnően. Ez azért – valljuk be – elég sovány reakció. Most végre kollektíven hárpiáskodva nekieshetnek a #120db mozgalomnak. Mert a feministákkal ellentétben ők igazi nők. Egyszerű, hétköznapi, de bátor nők, akik arcukat adják a mozgalomhoz, pedig annak súlyos társadalmi, anyagi, esetleg büntetőjogi következményei lehetnek a mai Bezzegnémetországban, az európai demokrácia védőbástyájában (sic!).

Azért mert a fájdalmas tényeket eltussolják, nyilvánosságra hozatalukat megtiltják, tartalmukat relativizálják, azért a drasztikus migránsbűnözés – akár második, harmadik generációban is – megmarad.

„A nevem Mia, a nevem Maria, a nevem Ebba

Engem Kandelben szúrtak le

Engem Malmöben erőszakoltak meg

Engem Rotherhamben gyaláztak meg

Engem Stockholmban ütöttek el

Órákig tartott és senki nem volt ott segíteni nekem”

Forrás: img.4plebs.org

Szerző: HeroesNeverDie

Hozzászólások

hozzászólás

Share

Esetleg más?

#Muzej2019 – Múzeum a város felett: Kiscelli Múzeum

Utunk következő állomása a Kiscelli Múzeum volt. Különös ez a múzeum, különös történettel, különös múlttal …

2 hozzászólás

  1. atörökszultán

    A nyugati ember vàgyàlma vègre teljesül . A keresztèny ruhàt le kell venni , tùlhaladott , nem korszerü többè . Most èpp a muzulmàn köntös a divat , mint a 20-as èvekben Pàrizsban a nèger Josephine Baker , meg az abszint. Mièrt is ne? A nök minden tàrsadalom meghatàrozò eröi. Hatalmuk ès jelentösègük megkèrdöjelezhetetlen. Lehet vele èlni ès visszaèlni . Hogy a nèmet tàrsadalom a meddö nöt ès a kappan fèrfi tipusàt emelte hatalomba az egyszerre felel meg a korszellemnek ès a sajàtos nèmet karakternek . Innen màr csak egy lèpès az önkènt vàllalt chipbeèpìtès , a teljes önfeladàs a totàlis rendöràllam , szüksèg esetèn a koncentràciòs tàborok ùjòlagos bevezetèse , az èlet vègsö motorizàlt nèmet lecsupaszìtàsa . Az Egyesìtett Nèmet Androgyn Rohambrigàdok a Feminista Nèmet Iszlàmista Biszexuàlis Amazonok vezetèsèvel vègsö hàborùra kèszülnek , melyben a cèl a Mad Max vilàgànak megvalòsìtàsa. A nök a muzulmàn vilàgban elfoglalt helye sem egyèrtelmü . Ben Affleck Argo cimü filmjèben van egy jelenet , ahol Teherànban egy tüntetèsen tömegjelenetet mutatnak be . Talàn eredeti felvèteleket a 70-es èvekböl . Èrdemes megnèzni ez örjöngö nöket a tömegben. Az arcokat. A bestiàlis dühöt a nök arcàn. A gyilkolàsra fölbujtò indulatokat a muzulmàn nök arcàn. Az àllatalatti , mindenböl kivetközött muzlmàn nöt. Well , a nèmet feministàk hasznos segìtötàrsra lelnek ebben a fajta nöben . Màr itt vannak Nèmetorszàgban . Vàrnak. Vàrnak a jelre. Mikor kezdödik. Mikor küldhetik fiaikat vègre ölni . Mikor ölhetnek ök maguk is vègre. Egyre többen vannak . Egyre többen vannak. Egyre többen vannak…

  2. atörökszultán

    “Der Satan verachtete die Sanftmut des Lichtes”. Böhme

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.