2019 október 16., szerda
Forrás: https://static.lexpress.fr

HND: Zsö szvi Karl

Share

A híres divattervező, a felső tízezer legendás ikonja, Karl Lagerfeld, aki Németország egyik legsikeresebb export slágere, a párizsi Chanel divatház kreatív vezetője a napokban egyetlen egy mondatban foglalta össze a merkeli „Willkommenskultur” hazug álszentségét. Az eset fintora, hogy egy divatcár meztelennek kiáltotta ki Európa önjelölt császárnőjét, Merkelnek címezve szavait. Az igazság sokaknak fáj.

„Akkor is, ha évtizedek vannak az események között, nem lehet megölni milliónyi zsidót, majd később azok legnagyobb ellenségeit millió számra behívni.” Karl Lagerfeld

Nos, Lagerfeld szinte soha, vagy nagyon ritkán politizál. A vele készített interjúkban mindig is egy sajátos, klasszikus liberális, rendkívüli műveltségre utaló, száraz humorú álláspontot képvisel a rá annyira jellemző csipetnyi arroganciával. Sikerei, anyagi és művészi függetlensége miatt megengedheti magának, hogy eljátssza a piedesztálon álló zseni, Karl Lagerfeld szerepét, annyira nagyszerűen, hogy már el is hisszük neki, igen, ő a valódi Karl. Talán így is van. Akármit tesz, kreál, vagy mond, arra felfigyel a világ, mert személye fogalommá vált az elmúlt évtizedekben. Nem kell senkihez sem igazodnia, hiszen ő diktál és nem csak divatot, hanem életstílust is.

Aki ma Franciaországban él, még inkább Párizsban, az pontosan tudja, mennyire igaza van a divattervezőnek. A zsidó származású lakosság retteg és tízezresével hagyja el hazáját a muszlim fenyegetettség miatt. Legtöbbjük Izraelbe, vagy a francia nyelvű Kanadába, mások az USA-ba, esetleg Ausztráliába vándorolnak ki. Az egykori gyarmataikhoz tartozó gazdagabb országokban pedig túlértékelt luxusingatlanok százait vásárolják fel, tartózkodási engedélyért cserébe, ez utóbbit saját szememmel látom naponta.

Nem csak Franciaországban, hanem a többi, migránsokat nagy számban befogadó országban is radikálisan veszélyeztetett a zsidó közösségek léte. A szuper-haladó Svédország miniszterelnöke, aki a napokban hányt epét a magyar kormányra, ma már például Malmö városát „zsidómentes övezetként” tarthatja nyilván. Berlinben, a 2015-ben megrendezett Maccabi sportjátékokon írásbeli eligazítást kaptak az izraeli résztvevők, hova ne menjenek és hogyan kerüljék el azt, hogy az utcán „zsidóként” felismerjék őket. 2014-ben nyolc német nagyvárosban tartottak úgynevezett „palesztin” felvonulást a Német Szakszervezeti Szövetség, az NDK-ból megörökölt „Die Linken” (szélsőbaloldali párt) és az Antifa hathatós támogatásával, rendőri kísérettel, hangosan követelve a „zsidók elgázosítását”… Tiltakozás, vagy a média felmordulása? Semmi. Zéró. (Videók a youtube-on). A korábbi francia elnök, Hollande és a mostani, Macron pontosan tudják, miért nem akarnak további muszlim bevándorlókat Franciaországba telepíteni. Karl Lagerfeld kimondta az igazságot és ezért a mainstream média most verbálisan megkövezi őt.

A már említett, de ezeknél lényegesen több, zsidó származású európai ellen, muszlim bevándorlók által elkövetett atrocitásokkal kapcsolatban még egyetlen egyszer sem hallottam az Európa Parlamentet és nevezetesen Guy Verhofstadt-ot harcosan fellépni! Az említett úriember kizárólag a magyarokkal és a lengyelekkel szemben képes beszédeiben ámokfutásra, lenácizva a két nemzet polgárait és demokratikusan megválasztott vezetőit.

Ugyan kit érdekelnek a tények ebben a posztfaktuális, posztdemokratikus, poszt-mindenféle EU-beltenyészetben? Kit érdekel az, hogy Budapest azon kevés európai nagyvárosok közé tartozik, ahol a magukat zsidónak valló emberek teljesen szabadon élhetik ki vallásukat, ápolhatják tradícióikat? Gondolom Varsóban sincs másként. Az, hogy turisták ezrei éppen a zsidó kultúra zavartalan élvezhetősége miatt jönnek a magyar fővárosba? Ugyan már!

A Verhofstadt-féléket a valóság nem zavarja. Az ilyen tipikus megtestesítője annak a brüsszeli nomenklatúrának, amelyik az elefántcsonttoronyból lenézve, saját hagymázas vízióit próbálja a tőle fényévnyi távolságra levő egyszerű, adófizető polgárra kivetíteni. Ők azok, akik az oktatásban a történelemtanítást szabotálják, s nem azért mert az a gyerekeket túlterhelné. A cél egy gyökértelen, saját identitását nem ismerő, de haladó ideológiákat kritikátlanul szajkózó generáció kitenyésztése.

Már nem emlékszem hányszor kérdeztem magukat zsidó származásúnak és egyúttal ateistának is valló magyar ballib hangadókat a facebookon, hogy ugyan miért tapsikolnak olyan látványosan az EU által forszírozott valódi és fanatikus antiszemitizmus importját helyeselve? Talán egyszer pirított rám egyikük, mert szerinte kérdésem nem a tárgyhoz tartozott. A legtöbbjük gyorsan kitörölte posztomat, egyúttal eltiltva engem a további hozzászólási lehetőségtől. Gondolom az általuk naponta fennhangon meggyászolt és a – szerintük – kis hazánkban már régen nem létező szólásszabadság jegyében. Tudja-e vajon bármelyikőjük, akár a magát kvízprofesszorként bemutató egykori cédula-leolvasó, a Kádár-rendszer egyre halványuló tévés csillaga, hogy az orientális ideológia követői a zsidókon kívül a keresztényeket, az összes más világvallás követőit (hindu, buddhista stb.), az ateistákat, de elsősorban egymást mennyire gyűlölik? Tudják-e, hogy az arab gyűlöli a fekete afrikaiakat, a szunniták a síitákat, az irakiak az afgánokat és a jelenleg nagyobb létszámban érkező, különböző afrikai törzsek ivadékai egymást is akár? Tudják-e azt, hogy a most „új telepesként” – újabban ez az EU-ban hivatalos zsargon – bevonulók országaiban Hitler „Mein Kampf” című fércműve bestseller? Mondjuk azok között, akik legalább a saját nyelvükön tudnak olvasni…

Meggyőződésem szerint tudják. Mert alapvetően azért nem buták, de pillanatnyi személyes érintettségük, hiúságuk, ideológiai elvakultságuk felülírja a saját nemzetük és az európai népek létfontosságú érdekeit.

Karl Lagerfeldet nem kell kedvelni, bár néha szívesen meghallgatok vele készített interjúkat, de tény, hogy ebben az egzisztenciális és mindannyiunkat érintő témában igaza van.

Zsö szvi Karl (Je suis Karl)

 Szerző: HeroesNeverDie

Hozzászólások

hozzászólás

Share

Esetleg más?

#Muzej2019 – Bunkermúzeum

Vannak témák, amikhez szinte lehetetlenség hozzányúlni, nevezhetjük ezeket akár darázsfészeknek is. A magyar történelem egyik …

2 hozzászólás

  1. atörökszultàn

    Kèrdès az , hogy a nyugat-euròpai zsidòk hàny szàzalèka engedheti meg magànak anyagilag a kivàndorlàst A következö kèrdès az . a zsidòk vajon hàny szàzalèka szemlèli bizonyos elègtètellel a keresztèny gyökerü Euròpa muzulmàn hordàkkal valò elözönlèsèt . A flock of jews flies quickly away as avoiding confrontation is their best chance for survival. Family guy – Italian Man VS. Black Woman Youtube

  2. atörökszultàn

    November 16. FAZ, Feuilleton , Wolfgang Streeck : ” Merkel – Ein Rückblick “

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.