2019 február 19., kedd
Hollik István, a Fidesz–KDNP frakciószövetség szóvivője a sajtótájékoztatóján „Bevándorlást támogató szervezet” feliratú matricát ragaszt az Amnesty International budapesti irodájának bejárati ajtajára (MTI-fotó: Máthé Zoltán)

Hollikék végigmatricázzák a bevándorláspárti szervezeteket

Share

Hollik István, a Fidesz-KDNP-frakciószövetség szóvivője kedden az M1 aktuális csatornán azt mondta, néven akarják nevezni azokat „a többségében Soros György által finanszírozott” szervezeteket, amelyek továbbra is támogatják a migrációt, és az Amnesty International (AI) után a többi ilyenhez is elmennek.

A szóvivőt arról kérdezték, hogy a nap folyamán az AI VI. kerületi irodája előtt tartott sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott: a szervezet támogatja a bevándorlást, és erről minden magyar embernek tudnia kell.

Egy „Bevándorlást támogató szervezet” feliratú piros matricát is felragasztott a ház bejáratára, amelyben az AI működik.

Hollik István a műsorban közölte: az a céljuk, hogy minden magyar embernek egyértelművé tegyék, ki miért dolgozik. Úgy folytatta: ők azért, mert nekik Magyarország az első és április 8-án, a választáson a magyar emberek a Fidesz-KDNP-t azzal bízták meg, hogy őrizze meg az ország biztonságát. Szerinte ugyanakkor vannak, akik e célkitűzés ellen dolgoznak, a bevándorlást támogatják, annak ellenére, hogy „a magyar emberek erre nemet mondtak”.

Az Amnesty azért lobbizik, hogy a migrációt alapvető emberi jogként ismerjék el

Hollik István, a Fidesz–KDNP frakciószövetség szóvivője kedden Budapesten, az Amnesty International VI. kerületi irodája előtt tartott sajtótájékoztatóján azt mondta, a bevándorlást támogató szervezetek veszélyeztetik Magyarország biztonságát, szembemennek a magyar emberek április 8-án kinyilvánított véleményével, azon ügyködnek, hogy végrehajtsák a Soros-tervet, migránsokkal akarják elárasztani Európát, Magyarországból pedig bevándorlóországot csinálnának.

Szólt arról is, hogy az elmúlt napokban indította el az Amnesty International az „I welcome” nevű kampányát, amelyben azért lobbizik, hogy a migrációt alapvető emberi jogként ismerjék el.

A kampánnyal emellett fel akarják gyorsítani a betelepítési programokat és a családegyesítéseket, szponzorációs csoportokat hoznának létre a migránsok támogatására, valamint okostelefonokkal és más technikai eszközökkel látnák el a migránsokat – sorolta Hollik István.

Hozzászólások

hozzászólás

Share

Esetleg más?

Lullázás 23.: Kőnászágy (Fonyód, Kripta-villa)

Múlt héten írtam a fonyódi Kripta-villáról prózában; most egy ott született verssel folytatom.   Kőleány …

Egy hozzászólás van

  1. HELYESLEM ! DE: Nincsen még kész az a tövény , amiről Orbán Viktor és mások is nyilatkoztak , amely szerint büntetik , sőt kitiltják Magyarországról azokat , akik a migránsokat bármilyen formában segítik ?!
    Miért nem lehet végre határozottan intézkednie a biztonságiaknak ?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.