2021 március 4., csütörtök
Forrás: zemavek.sk

Hoppál Hunor: Nemtelen támadások

Share

Az utóbbi napokban olyan események zajlottak le világszerte, amelyek a hetvenes évek Monty Python-i abszurditásából átrepültek 2017-be, és most itt vannak köztünk, a modern kori társadalomban. Alapvető dolgok megkérdőjelezésével követel helyet magának egy mozgalomnak becézett világnézet, amely lassacskán az egész világra kiterjeszti halálos ölelését.

A gender-ideológia, amely önálló tudományként hirdeti magát, azt állítja, hogy nem biológiai, hanem szabadon választható társadalmi nemek vannak a világon. Dogmái szerint ma már a homoszexualitás is idejétmúlt elképzelés, amelyet meg kell haladni. De mégis milyen módon?

Mivel az emberiség egy része nem tud betelni mohó idiotizmusával, ma már egyes egyetemeken külön szakon tanítják a „társadalmi nemek tudományát”. Innen tudhatjuk, hogy a világon nem kevesebb, mint ötvenkétféle nemi identitás létezik. Hiánypótló információ ez a magunkfajta elmaradott, tudatlan jobboldali polgároknak. Most már csak azon tűnődöm, mi lehet a férfi és a nő mellett a további ötven? Magát zsiráf-orrszarvúnak érző búbos vöcsök, aki a hódokhoz vonzódik? Vagy mondjuk egy jegesmedveként identifikáló, rókaszexuális menyét?

Az elkeserítő viccet félretéve, a szélsőliberális eszmék hirdetőinek hatalmas felelőssége van abban, hogy emberek tönkretételében segédkeznek. Ahelyett, hogy a nemi identitásválságban szenvedők problémájának orvosolását szorgalmaznák, azt sulykolják, hogy teljesen rendben van, ha egy férfi nőnek érzi magát, és fordítva. Betegségből társadalmi modellt akarnak alkotni, ezzel ösztönözve még több embert a nemváltogatás abnormális ideájának követésére.

A liberalizmus 19. századi, megszívlelendő alapállása volt, hogy „Mindent szabad, amíg az másoknak nem árt.” Ez ma már inkább így hangzik: „Mindent szabad, ami másoknak árt.”

A „tisztességes liberális” fogalmának utolsó megtestesítője, Kossuth Lajos után százhetven évvel ezen eszmerendszer kezdetbeli önmaga árnyéka, kifordított alapvetés. Napjaink liberalizmusa olyan, mint a házibulin váratlanul felbukkanó nagymama: mindenki kínosan érzi magát miatta.

A 21. század totalitárius ideológiája már más módszerekkel operál, mint a 20. századi önkényuralmi eszmék. Nem gyilkol, hanem emberi életeket tesz tönkre. A neki ellentmondóknak nem veri le a fél veséjét, inkább igyekszik ellehetetleníteni őket. Ami viszont igazán szörnyű, hogy államok felett átívelő véleménydiktatúrát honosít meg az „aki mást gondol, mint mi, az fasiszta” elv mentén. Így válnak a természetellenesség felkent prófétái követendő példává, a normalitást képviselők pedig bigott, maradi szélsőségessé.

„Nemtelen támadások” érik a világot napjainkban. Ebben a harcban az alapvető értékeket felvállaló, hagyományait megbecsülő és megőrző, határozott országok győzhetnek. De azokon a helyeken, ahol az értékítélet szót már hírből sem ismerik, jegyet váltanak a „teljes önfeladás” semmibe vezető járatára. Ennek következményeként pedig bevezetik a harmadik nemet. Felfüggesztik a lányt lánynak nevező tanárt. „Transznemű” emberek meghívásával rontják meg az óvodás gyermekeket, ezzel kicsi korban tönkretéve a csemeték egészséges gondolkodását. A „kismama” szót betiltják, és „terhes személyre” változtatják, mondván, az sértő lehet egyesek számára. Az anglikán egyház pedig nem másra bátorítja a gyerekeket, minthogy próbáljanak ki annyi nemi identitást, amennyit csak akarnak.

Sic transit gloria mundi.

Szerző: Hoppál Hunor

 

Hozzászólások

hozzászólás

Share

Esetleg más?

Kutatók Éjszakája, 2019

Idén, rendhagyó módon, a Kutatók Éjszakáján egy intézmény 3 helyszínét kerestük fel: az Óbudai Egyetem …

2 hozzászólás

  1. HeroesNeverDie

    Az egész gender cirkusz a 3. és 4. hullámos feminácik “tudománnyá” feltupírozott agymenése, a család, az egész társadalom és a valódi tudományok szétzilálására, az alapértékek feldúlására.

  2. Dékány Ilona

    Igen Hoppál úr , megbolondult a világ . Azaz egy rétege . Olyan dolgokról lehet értesülni , ami a józanul gondolkodókat túl a felháborodáson , erkölcsében sérti . A másság dicsőség lett ! Kérkedhetnek vele az aberált emberek , a csoportos megjelenésükkel reklámozhatják magukat . Ami még tragikusabb , hogy intézményesítik őket . Milyen lelkületű az a városvezető , aki megengedi , hogy az ovodájában , iskolájában bevezessék az abnormális szokásrendet ? Milyen országvezető az , aki hivatalossá teszi az azonos neműek házasságát ? —Esetles így akar újabb támogatókat szerezni ?
    Isten őrízzen meg minket olyan vezetőktől , akik ezt vallják !

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.