2021 október 16., szombat
Ifj. Lomnici Zoltán - Fotó: hirado.hu

Ifj. Lomnici: Bizonytalan az új irány

Share

Ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász szerint bizonytalan a vasárnapi bevándorlással foglalkozó uniós minicsúcson megfogalmazott új irány, amely külső platformok és tranzitzónák kijelölését szorgalmazza.

A szakértő az M1 aktuális csatornán azzal indokolta véleményét, hogy a minicsúcson a befogadóközpontot működtető nem uniós országként olyan instabil államok kerültek szóba, mint Albánia vagy Líbia, amelyek szerinte nem alkalmasak hosszú távú megállapodások fenntartására.

Lomnici Zoltán arra is kitért, hogy az Angela Merkel német kancellár által javasolt, tagállamok közti, két- vagy háromoldalú megállapodások korlátoznák az emberek szabad mozgását, ezzel megsértve a genfi egyezményt, amely szerint a menekülteknek jogukban áll szabadon mozogni az Európai Unió területén.

MTI

Hozzászólások

hozzászólás

Share

Esetleg más?

„Ha buddhista lennék…” – gondolatok a rózsafüzérről

Ha buddhista lennék, könnyű dolgom lenne. Elmondanám, hogy milyen távol-keleti meditációs gyakorlatot végzem és mindenki …

2 hozzászólás

  1. Remek törvény ?! Tehát a genfi egyzmény ugyanannyi jogot biztosít a migránsoknak , mint az európai polgároknak ? Sőt ! Ők mindenféle papír nélkül masírozhatnak ide–oda az országokban , és országok között ?! Hallatlan szolidaritás ! EZEK SZERINT SOHA NEM LESZ REND EURÓPÁBAN ?

  2. A tied jó! Mindig a hatalom lánctalpas irányába mész!
    Cicero ezt írta: 2000 éve” A zsidók egy sötét és visszataszító erő részei. Tudjuk, hogy klikkjük számos tagból áll, hogy mennyire összetartanak és szövetségeik milyen hatalommal bírnak. Csirkefogók és gazemberek népe.”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.