2019 május 25., szombat
Forrás: 888.hu

Ismét összeül a Bilderberg-csoport

Share

Csütörtökön kezdődik és június 10-én ér véget szupertitkos Bilderberg-találkozó – ismertette az olasz Il Giornale című napilap. A találkozóra 128 vendéget várnak, de az eddig megszokottaktól ellentétben nem szállodában fognak lakni, hanem a városban egy olyan helyen, amit még mindig titokban tartanak. A Bilderberg-klubot 1954-ben alapította David Rockefeller.
 
Meglepő, hogy Pietro Parolin, vatikáni államtitkár is részt vesz a demokrácia és átláthatóság szempontjából rengeteg kérdést felvető ultratitkos találkozón. A fő témák a populizmus, Oroszország és a szabadkereskedelem lesz.
 
A Bilderberg klubot – emlékeztet az Il Giornale – 1954-ben alapította David Rockefeller.
 
A titkos tárgyalásokról soha nem adnak ki közleményeket, de a meghívott médiatulajdonosok, szerkesztők és újságírók cikkeiből, illetve az újságok általános irányultságából ki lehet következtetni azt az értékrendet, amelyet a Bilderberg-csoport képvisel. Az újságok közül rendszeres meghívottak voltak a nagy amerikai lapok (The New York Times, The Wall Street Journal, The Washington Post), a befolyásos angol lapok (Financial Times, The Economist, The DailyTelegraph) és a Nyugat más vezető országainak legfontosabb orgánumai (Die Zeit, Le Monde, Corriere della Sera, Der Standard, Bloomberg).

Az ECHO TV nemzetközi lapszemléje
Lovas István

Hozzászólások

hozzászólás

Share

Esetleg más?

Lullázás 29.: Üdítő pillanatok egy (majd) 400 éves korcsmában (Fenékpuszta)

Van abban valami abszurd, hogy Fenékpusztán egy lepusztult kastély és egy római romváros mellett a …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.