2018 június 21., csütörtök
Forrás: 888.hu

Ismét összeül a Bilderberg-csoport

Share

Csütörtökön kezdődik és június 10-én ér véget szupertitkos Bilderberg-találkozó – ismertette az olasz Il Giornale című napilap. A találkozóra 128 vendéget várnak, de az eddig megszokottaktól ellentétben nem szállodában fognak lakni, hanem a városban egy olyan helyen, amit még mindig titokban tartanak. A Bilderberg-klubot 1954-ben alapította David Rockefeller.
 
Meglepő, hogy Pietro Parolin, vatikáni államtitkár is részt vesz a demokrácia és átláthatóság szempontjából rengeteg kérdést felvető ultratitkos találkozón. A fő témák a populizmus, Oroszország és a szabadkereskedelem lesz.
 
A Bilderberg klubot – emlékeztet az Il Giornale – 1954-ben alapította David Rockefeller.
 
A titkos tárgyalásokról soha nem adnak ki közleményeket, de a meghívott médiatulajdonosok, szerkesztők és újságírók cikkeiből, illetve az újságok általános irányultságából ki lehet következtetni azt az értékrendet, amelyet a Bilderberg-csoport képvisel. Az újságok közül rendszeres meghívottak voltak a nagy amerikai lapok (The New York Times, The Wall Street Journal, The Washington Post), a befolyásos angol lapok (Financial Times, The Economist, The DailyTelegraph) és a Nyugat más vezető országainak legfontosabb orgánumai (Die Zeit, Le Monde, Corriere della Sera, Der Standard, Bloomberg).

Az ECHO TV nemzetközi lapszemléje
Lovas István

Hozzászólások

hozzászólás

The following two tabs change content below.
Share

Esetleg más?

A németek háromnegyede már elfordult Merkeltől

Nem mintha eddig a helyzet magaslatán lett volna, de a Horst Seehofer által adott kéthetes …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.