2018 október 23., kedd
James Woods - Fotó: Getty images

James Woods visszavonul – konzervatív nézetei miatt nem kap munkát Hollywood-ban

Share

James Woods Golden Globe- és Emmy-díjas amerikai filmsztár bejelentette visszavonulását a színészettől, mivel “konzervatív nézetei miatt nehezen jut játéklehetőséghez” – írta a Variety.com filmes portál.

A Volt egyszer egy Amerika (1984), a Salvador (1986) és a Casino (1995) hetvenéves sztárja pénteken hirdette meg egyik Rhode Island-i házának eladását 1,4 millió dollárért – közölte Allen Gammons ingatlanügynök.

Gammons közleményében kitért arra is, hogy Woods, akinek négy háza és más ingatlanbefektetései is vannak Rhode Island államban, visszavonul a szórakoztatóiparból és reméli, hogy “élete egyszerűbb lesz”, több időt szentelhet szenvedélyeinek, többek között a fényképezésnek és a pókernek.

A színész közismerten konzervatív politikai nézeteket vall, ami “megnehezíti, hogy játéklehetőséghez jusson” – írta az ingatlanügynök.

Woodsot kétszer is jelölték Oscar-díjra (Kísért a múlt, Salvador), a legjobb férfi főszereplőnek járó Golden Globe-ot Az ígéretért kapta 1987-ban, a legjobb férfi főszereplő Emmy-díját kétszer is elnyerte (A nevem Bill W., Az ígéret).

Cáfolat

James Woods a cikk megjelenése után két nappal cáfolta, hogy visszavonulna a színészettől, a bejelentést “hibának” nevezte – írta a The Washington Post. A hetvenéves sztár még nem tudja pontosan, hogy történhetett, de abban azonban biztos, hogy saját hibája volt a félreértés.

MTI

 

Hozzászólások

hozzászólás

The following two tabs change content below.
Share

Esetleg más?

Az Emlékezés Hétvégéje Füzérradványban

Szeretem a kis falvakat, ahol életet találok, ahol tudnak ünnepelni, ahol tudják milyen értéket képviselnek …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.