2021 április 16., péntek

A Jobbik feljelentést tett a CÖF támogatása miatt

Share

A Jobbik feljelentést tett amiatt, hogy a Civil Összefogás Fórum (CÖF) 508 millió forint támogatást kapott 2016-ban a Magyar Villamos Művektől (MVM) – közölte Szávay István, az ellenzéki párt országgyűlési képviselője pénteki budapesti sajtótájékoztatóján.

A politikus szerint az elmúlt 7-8 évben nem lehetett tudni, hogy a szervezet miből finanszírozza a kormánypártokat támogató akcióit. Hozzátette: kiderült, hogy az MVM támogatta a CÖF civil tájékoztatási tevékenységét, s felmerül a gyanúja annak, hogy a szervezet Vona Gábor Jobbik-, illetve Gyurcsány Ferenc DK-elnököt egy bohóc társaságában ábrázoló plakátjai ebből a forrásból, közpénzből készültek. Szávay István szerint ez felveti a hűtlen kezelés gyanúját, ezért a Legfőbb Ügyészségen feljelentést tett. A jobbikos politikus azt is elmondta, valamennyi tárcától választ vár arra, hogy a hozzájuk tartozó intézmények támogatták-e a CÖF-öt.

Fidesz: A nemzeti ügyeket védő civileket támadja a Jobbik

A Jobbik elárulta a nemzeti ügyeket, és támadja az azokért kiálló civileket – ezzel válaszolt a Fidesz arra, hogy az ellenzéki párt feljelentette a CÖF-öt, mert állami cégtől kapott anyagi támogatást. A Fidesz szerint az ellenzéki párt azokat a civileket és magyar embereket támadja, akik kiállnak a nemzeti érdekekért és felemelik szavukat a migránsok betelepítése ellen.

A Jobbik a hatalomért és a pénzért tényleg mindenre képes – írták a közleményben, amely szerint noha a párt nemzeti radikalizmust ígért választóinak, ma a Soros-szervezetek szócsöve lett és a Soros-egyetem érdekében lép fel.

MTI

Hozzászólások

hozzászólás

Share

Esetleg más?

„Ha buddhista lennék…” – gondolatok a rózsafüzérről

Ha buddhista lennék, könnyű dolgom lenne. Elmondanám, hogy milyen távol-keleti meditációs gyakorlatot végzem és mindenki …

2 hozzászólás

  1. Dávid Szaniszla

    Ez nevetséges. Bagoly mondja a verébnek… Nektek mindent szabad? Na ne már! Ha nem tetszik valami be kell írni a Panaszkönyvbe! Nem rossz! Rajta fiúk, csak panaszkodjatok. Esetleg a simicskát is bepanaszolhatjátok!

  2. Dékány Ilona

    ÜZENEM SZÁVAYNAK: Azzal foglalkozzon , hogy ők mit tesznek a magyarságért ! Azzal , hogy Orbán Viktort szapulják , és a CÖF-CÖKA szervezetet rossz szinben akarják föltüntetni , őket nem fogja jobban szeretni egyetlen igaz magyar ember sem ! Annyira aljas módon politizálnak , hogy a hazaárulás kategóriába kell sorolni a pártjukat ! Ők akarnak vizsgálatot indítani ? Akik a tisztesség határát átlépve , a magyar nép ellen szónokolnak !Hová kell sorolni azokat , akik 360 fokos fodulatot véve migránspárti politikát folytatnak ? Vona Gábor és a még őt pártolók oda tartoznak ,ahová a többi un. ellenzéki , az ellenségek közé ! A Parlamentbe se tehetnék be a lábukat , ha igazi demokrácia lenne hazánkban !!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.