2017 szeptember 20., szerda

A Jobbik feljelentést tett a CÖF támogatása miatt

Share

A Jobbik feljelentést tett amiatt, hogy a Civil Összefogás Fórum (CÖF) 508 millió forint támogatást kapott 2016-ban a Magyar Villamos Művektől (MVM) – közölte Szávay István, az ellenzéki párt országgyűlési képviselője pénteki budapesti sajtótájékoztatóján.

A politikus szerint az elmúlt 7-8 évben nem lehetett tudni, hogy a szervezet miből finanszírozza a kormánypártokat támogató akcióit. Hozzátette: kiderült, hogy az MVM támogatta a CÖF civil tájékoztatási tevékenységét, s felmerül a gyanúja annak, hogy a szervezet Vona Gábor Jobbik-, illetve Gyurcsány Ferenc DK-elnököt egy bohóc társaságában ábrázoló plakátjai ebből a forrásból, közpénzből készültek. Szávay István szerint ez felveti a hűtlen kezelés gyanúját, ezért a Legfőbb Ügyészségen feljelentést tett. A jobbikos politikus azt is elmondta, valamennyi tárcától választ vár arra, hogy a hozzájuk tartozó intézmények támogatták-e a CÖF-öt.

Fidesz: A nemzeti ügyeket védő civileket támadja a Jobbik

A Jobbik elárulta a nemzeti ügyeket, és támadja az azokért kiálló civileket – ezzel válaszolt a Fidesz arra, hogy az ellenzéki párt feljelentette a CÖF-öt, mert állami cégtől kapott anyagi támogatást. A Fidesz szerint az ellenzéki párt azokat a civileket és magyar embereket támadja, akik kiállnak a nemzeti érdekekért és felemelik szavukat a migránsok betelepítése ellen.

A Jobbik a hatalomért és a pénzért tényleg mindenre képes – írták a közleményben, amely szerint noha a párt nemzeti radikalizmust ígért választóinak, ma a Soros-szervezetek szócsöve lett és a Soros-egyetem érdekében lép fel.

MTI

Hozzászólások

hozzászólás

The following two tabs change content below.
Share

Esetleg más?

Egyhangú szavazással elítélte az Országgyűlés az ukrán oktatási törvényt

Egyhangú szavazással fogadta el az Országgyűlés kedden azt az ötpárti határozati javaslatot, amely “a jogtipró …

2 hozzászólás

  1. Dávid Szaniszla

    Ez nevetséges. Bagoly mondja a verébnek… Nektek mindent szabad? Na ne már! Ha nem tetszik valami be kell írni a Panaszkönyvbe! Nem rossz! Rajta fiúk, csak panaszkodjatok. Esetleg a simicskát is bepanaszolhatjátok!

  2. Dékány Ilona

    ÜZENEM SZÁVAYNAK: Azzal foglalkozzon , hogy ők mit tesznek a magyarságért ! Azzal , hogy Orbán Viktort szapulják , és a CÖF-CÖKA szervezetet rossz szinben akarják föltüntetni , őket nem fogja jobban szeretni egyetlen igaz magyar ember sem ! Annyira aljas módon politizálnak , hogy a hazaárulás kategóriába kell sorolni a pártjukat ! Ők akarnak vizsgálatot indítani ? Akik a tisztesség határát átlépve , a magyar nép ellen szónokolnak !Hová kell sorolni azokat , akik 360 fokos fodulatot véve migránspárti politikát folytatnak ? Vona Gábor és a még őt pártolók oda tartoznak ,ahová a többi un. ellenzéki , az ellenségek közé ! A Parlamentbe se tehetnék be a lábukat , ha igazi demokrácia lenne hazánkban !!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.