2018 július 16., hétfő
CÖF: Az ilyen tendenciózus vitákból elég volt!
Ifj. Lomnici Zoltán, Csizmadia László és Fricz Tamás / fotó: PolgárPortál

A Jobbik kinevezett CÖF-CÖKA felelőse csak kérdezni tud

Share

A Jobbik kinevezett CÖF-CÖKA felelőse úgy tűnik, hogy csak kérdezni tud, ezt tette tegnap a Parlamentben is. Azonban amikor a Jobbik pártalapítványának pénzügyeiről kérdezik, felelet nincs, néma, mint a sír. A pártalapítványuk által támogatott szervezetek pénzügyi gazdálkodásáról mélyen hallgat – írja közleményében a CÖF-CÖKA vezetősége.

“Világossá teszi szinte kibogozhatatlan pénzügyeiket, ha a nemrégen még más táborba tartozó újság nyomozásának eredményét megvizsgáljuk:
https://atlatszo.hu/2015/06/05/generaciovaltas-a-holdudvarban-felterkepeztuk-a-jobbikhoz-kotodo-civil-szervezeteket/

Szávai Istvánnak higgadtságot javaslunk, és azt, hogy mielőbb fontolja meg a magukra gyújtott ház tűzoltását.

A Nemzetgazdasági Miniszternek feltett kérdésére választ kapott. Kiegészítésül a CÖF-CÖKA közli, hogy 2010-2016-ig állami vállalattól támogatást nem kapott.

Továbbra is várjuk, hogy a Jobbik pártalapítvány által agyontámogatott álcivil szervezetek, amelyekben a párt vezetői fizetett munkatársak és egyéb juttatásokban részesülnek, honnan és kiktől kapnak nagy összegű támogatásokat (esetleges külföldi cégektől, bankoktól strómanjaik hátterével). Fontosnak tartjuk, hogy a magyar gazdaságot az elmúlt években sikeressé alakító állami vállalatok se feledkezzenek meg társadalmi felelősségükről, és a törvényi előírások lehetőségeit használva a közjóért tevékenykedő civil szervezeteket bátran és nyíltan támogassák.

A CÖF-CÖKA úgy látja, hogy a Jobbik az elmúlt hónapokban végrehajtott politikai pálfordulása egyesektől jelentős gazdasági bevételeket eredményezett (kik az egyesek?), miközben ezért feláldozták hű támogatóikat.”

Hozzászólások

hozzászólás

Share

Esetleg más?

2019-ben erősödik a szociális biztonság

A 2019-es költségvetés nyomán tovább erősödik a szociális biztonság Magyarországon – jelentette ki az Emberi …

2 hozzászólás

  1. Dipl.Ing.Tibor Gutay

    Na ne! A Jobbik pálfordulásában benne van a szemét zsidó Soros mocskos keze és a pénze! Isten mentse meg a Jobbiktol a hazát! Amen. Ha ezek kormányra kerülnének, az katasztrófa lenne! Istenem ajándékozd meg a hazát, hogy a Te választottad, Orbán kormányfő maradjon. Amen.

  2. Dékány Ilona

    MIÉRT TÜNTETTED EL A VÉLEMÉNYEMET????

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.