2021 április 16., péntek
CÖF: Az ilyen tendenciózus vitákból elég volt!
Ifj. Lomnici Zoltán, Csizmadia László és Fricz Tamás / fotó: PolgárPortál

A Jobbik kinevezett CÖF-CÖKA felelőse csak kérdezni tud

Share

A Jobbik kinevezett CÖF-CÖKA felelőse úgy tűnik, hogy csak kérdezni tud, ezt tette tegnap a Parlamentben is. Azonban amikor a Jobbik pártalapítványának pénzügyeiről kérdezik, felelet nincs, néma, mint a sír. A pártalapítványuk által támogatott szervezetek pénzügyi gazdálkodásáról mélyen hallgat – írja közleményében a CÖF-CÖKA vezetősége.

“Világossá teszi szinte kibogozhatatlan pénzügyeiket, ha a nemrégen még más táborba tartozó újság nyomozásának eredményét megvizsgáljuk:
https://atlatszo.hu/2015/06/05/generaciovaltas-a-holdudvarban-felterkepeztuk-a-jobbikhoz-kotodo-civil-szervezeteket/

Szávai Istvánnak higgadtságot javaslunk, és azt, hogy mielőbb fontolja meg a magukra gyújtott ház tűzoltását.

A Nemzetgazdasági Miniszternek feltett kérdésére választ kapott. Kiegészítésül a CÖF-CÖKA közli, hogy 2010-2016-ig állami vállalattól támogatást nem kapott.

Továbbra is várjuk, hogy a Jobbik pártalapítvány által agyontámogatott álcivil szervezetek, amelyekben a párt vezetői fizetett munkatársak és egyéb juttatásokban részesülnek, honnan és kiktől kapnak nagy összegű támogatásokat (esetleges külföldi cégektől, bankoktól strómanjaik hátterével). Fontosnak tartjuk, hogy a magyar gazdaságot az elmúlt években sikeressé alakító állami vállalatok se feledkezzenek meg társadalmi felelősségükről, és a törvényi előírások lehetőségeit használva a közjóért tevékenykedő civil szervezeteket bátran és nyíltan támogassák.

A CÖF-CÖKA úgy látja, hogy a Jobbik az elmúlt hónapokban végrehajtott politikai pálfordulása egyesektől jelentős gazdasági bevételeket eredményezett (kik az egyesek?), miközben ezért feláldozták hű támogatóikat.”

Hozzászólások

hozzászólás

The following two tabs change content below.
Share

Esetleg más?

„Ha buddhista lennék…” – gondolatok a rózsafüzérről

Ha buddhista lennék, könnyű dolgom lenne. Elmondanám, hogy milyen távol-keleti meditációs gyakorlatot végzem és mindenki …

2 hozzászólás

  1. Dipl.Ing.Tibor Gutay

    Na ne! A Jobbik pálfordulásában benne van a szemét zsidó Soros mocskos keze és a pénze! Isten mentse meg a Jobbiktol a hazát! Amen. Ha ezek kormányra kerülnének, az katasztrófa lenne! Istenem ajándékozd meg a hazát, hogy a Te választottad, Orbán kormányfő maradjon. Amen.

  2. Dékány Ilona

    MIÉRT TÜNTETTED EL A VÉLEMÉNYEMET????

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.