2020 október 29., csütörtök

Kedves Szülők, kedves Fiatalok, kedves Honfitársaim!

Share

Isten legyen irgalmas a csatlakozókhoz!

 
Kedves Szülők, kedves Fiatalok, kedves Honfitársaim!
 
Ma reggel megdöbbenve láttam, hétfőn mire készülnek, felforgatni hazánk biztonságát, békéjét, a családok jövőjét tönkretenni. Tessenek mondani drága édesanyák utána tetszettek nézni Hiller úr által ajánlott Gender módszernek, melyet óvodás kortól alkalmaztak volna gyermekeik fejlődése, nevelése okán. Kérem, ha elmulasztották most tegyék meg, mielőtt hétfőn csatlakoznak a kormányváltókhoz, hogy tisztában legyenek mihez állnak oda. Kérem Önöket gondolkozzanak el, gyermekeik szemébe tudnak majd nézni évek, évtizedek múlva? Hiszen Önök nemcsak részesei, de építői is az Ő jövőjüknek. Most, amikor az ország szekerét kiemeltük közös erővel -igen közös erővel, mert mindegy Önök hova tették az X-t, benne van az Önök munkájának értéke, most Önök taszítanák vissza? Nem hiszem, gondolkodó magyar ember ilyet nem tenne soha., mert magyar érdekben gondolkodik, az idegen hatalmak manipulációját elutasítja! Az Uniónak harmadik legjobban teljesítő országa vagyunk, az inflációt és az ország adósságát minimálisra csökkentettük, az IMF kölcsöneit kifizettük, a családi adókedvezményekkel olyan helyzetet teremtettünk, hogy szinte a családnál maradhat minken megdolgozott forint, miért akarják vissza hozni a legrosszabb időket. A devizahitelesek negyedével kevesebb részletet fizetnek, a rezsit csökkentettük és sorolhatnám tovább…
A segélyeket hamarosan felváltja a munkabér, beindulhat újra a preferált szakmunkásképzés, a kisvállalkozásokat helyzetbe hozzák, hogy munkát tudjanak adni a szakmát tanulóknak. Lehetnek újra kétkezi mestereink, olyanok, akikre generációkon át büszkék lehetünk. A jelenlegi kormány ezt kínálja Önöknek! 
Nem kérek sokat csak azt, gondolkozzanak el, mire öltik fel fel holnap ruhájukat, mire küldik ki fiaikat, lányaikat az utcára és mi ellen, mi mellett sorakoznak fel. 
Mi ezüstkorúak sok mindent megtapasztaltunk, megettük a kenyerünk javát, a mi nyugdíjunk talán nem lesz kevesebb, de Önök nagyon rosszul járhatnak, ha fejüket abba a tilóba hajtják, amit most ácsolnak idegen hatalmak, hazai segítséggel! Isten legyen irgalmas azokhoz, akik most készülnek eladni saját és gyermekeik jövőjét, valamint Szent hazánkat!
Lebegjen Önök előtt az alábbi kép, és emlékezzenek vissza, mit tettek Ők a nemzettel, Szent hazánkkal. Sándor Kinga polgártársam írását mellékelve kérem Önöket gondolják át, csatlakoznak e holnap a felforgatókhoz. Köszönöm a figyelmüket! 
 
 Lélek Sándorné
 
*****
Sándor Kinga  összeállítása  
 
 
fotó-forrás:
 

Hozzászólások

hozzászólás

The following two tabs change content below.
Egészségügyi szakdolgozóként, 1992. óta kutatom, tanulom, tanítom, a lélek-, és a szellem csodáját. Nyugdíjas koromban kezdtem el írni. Írásaim részben saját életképeim, emlékeim gyűjteménye. Könyveimben mindenkor a lélek kap fontos szerepet. Megjelent önálló köteteim: A lélek... c. sorozatban A lélek hangja (2008) A lélek kulcsa (2011) A lélek útja (2012) A lélek húrja (2014) Előkészületben: A lélek csendje (Megjelenése várható: 2016) Az önálló köteteken kívül kiadásra került baráti közösségünk szellemi otthonából: Wass akarattal: TÁROGATÓ HANGJÁN ANTOLÓGIA (2010) Tárogató Hangján Antológia 2 (2015)
Share

Esetleg más?

#Muzej2019 – Bunkermúzeum

Vannak témák, amikhez szinte lehetetlenség hozzányúlni, nevezhetjük ezeket akár darázsfészeknek is. A magyar történelem egyik …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.