2019 január 20., vasárnap

Kerativitás? Fantázia? Közösség? Népi hagyományok lehetőségei a gyermekek oktatásában

Share

“Ha egy gyerek nem tud úgy tanulni, ahogy tanítjuk, akkor úgy kell tanítanunk, ahogy tanulni tud.” Ignacio ‘Nacho’ Estrada

Ez a gondolat rengeteg kérdést vet fel a mai magyar közoktatásban. Legyen a pedagógus a konzervatív vagy alternatív végletek között bárhol, tanítási eszközökre van szüksége ahhoz, hogy a fenti ideát megvalósíthassa.

Barátainkkal úgy döntöttünk, hogy idén ősszel egy jótékonysági alapra helyezett konferenciát szervezünk, ahol 3 nagyszerű módszert mutatunk be pedagógusoknak, érdeklődő szülőknek, intézményvezetőknek.

A Pompás Napok és a Lippogó közös szervezésében 2017. november 11-én Jótékonysági Szakmai Napot tartunk pedagógusok részére. A belépő jegyekből származó bevétel teljes összegét felajánljuk egy rászoruló intézménynek. Hogy melyiknek? Segíts eldönteni!

Az eseményen szakmai előadások és interaktív foglalkozások keretében a következő témákat érintjük: népmese, népi játék, néptánc az óvodában és az alsó tagozaton. Előadóink: Dr. Sándor Ildikó (Lippogó), Kovács Henrik (Lippogó), Kormos Rebeka (Pompás Napok), Dr. Zsótér Boglárka (Pompás Napok). Játékos mesék, mesés játékok, míves táncok, táncos mívek! A jó hangulat garantált!

A részvétel belépőhöz kötött, amelyet támogatói jegy formájában lehet megvásárolni a helyszínen. Lehetőség van 3000, 5000 és 7000 forintos jegyek vásárlására.

Kérjük, ha programunk elnyerte tetszését regisztráljon! Regisztráció itt!

3+1 kapcsolódó cikk:
3 tény a Lippogóról
Hiszünk a hagyományokban!
9+1 cikk a népmeséről és a mesemondásról

logo.jpg

Kövessetek minket facebook oldalunkon is!

Látogassátok meg weboldalunkat: www.pompasnapok.hu

Hozzászólások

hozzászólás

The following two tabs change content below.
Share

Esetleg más?

A puszták éneke – Vízkereszt

Gyermekként még azt gondoltam, hogy e a napon egymást keresztezi két vízsugár: nem fogta fel …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.