2018 február 22., csütörtök

Kerekdomb fesztivál Tállyán

Share

A tavalyi sikeren felbuzdulva idén már két alkalommal, júniusban és szeptemberben is megrendezik Tállyán a gyermekbarát Kerekdomb Fesztivált, a júniusi programkavalkád ma kezdődik a Tokaj-hegyaljai történelmi borvidék településén.

A június 18-ig tartó rendezvények a nő és a szerelem témája körül forognak. A parasztházak és nemesi kúriák udvarait színházi előadások és kortárs költők töltik meg: fellép Fábián Juli & Zoohacker, az Antonia Vai Band, Szabó Balázs Bandája, a Jónás Vera Experiment és Szalóki Ági. Palya Bea és zenekara megújított Psyché koncerttel készül.

Színre lép a Momentán Társulat, valamint a Nézőművészeti Kft. tagjai, Mucsi Zoltán, Scherer Péter és Katona László. A dűlők közt tematikus borsétákra, biciklitúrára és maratonra indulhatnak az aktív kikapcsolódást keresők.

A fesztivál idén két új helyszínnel bővül: színházzal és hagyományőrzéssel várja a látogatókat a Közösségi Ház és a Hegyaljai Alkotóház, ahol bemutatkozik a Hegyaljai Mesterek Népművészeti Egyesülete.

Bővebben a prograomokról: www.kerekdombfeszt.hu

MTI

 

The post Kerekdomb fesztivál Tállyán appeared first on Fesztikörkép.

Source: Fesztikörkép

Hozzászólások

hozzászólás

Share

Esetleg más?

Fánkfesztivállal búcsúztatják a telet Pilisszentkereszten

Fánkfesztivált rendeznek február 10-én Pilisszentkereszten, ahol koncertekkel, sportbemutatóval, vetélkedővel és fánkbemutatóval is várják a közönséget. …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.