2017 december 14., csütörtök
Lőrincz Viktor / forrás: JochaPress

Két magyar arany a zágrábi kötöttfogású versenyen

Share

Lőrincz Viktor és Lám Bálint révén két aranyérmet szerzett a magyar csapat a zágrábi nemzetközi kötöttfogású birkózóviadalon.

    

A magyar szövetség hétfői tájékoztatása szerint a kétszeres világbajnoki bronzérmes, olimpiai ötödik Lőrincz két amerikai és egy horvát ellenfél legyőzésével jutott be a 85 kilogrammosok fináléjába, melyben a szerb színekben versenyző, korábbi bolgár Nikolai Dobrevnél is jobbnak bizonyult.

A junior világbajnok Lám japán és amerikai birkózót vert meg, majd a 130 kilósok döntőjében az Eb-harmadik, junior Európa-bajnok orosz Vaszilij Parisint győzte le.

A hatfős magyar csapatból Németh Iván (98 kg) bronzérmet nyert a horvát fővárosban, ahol 15 ország kötöttfogású birkózói léptek szőnyegre.

 

MTI

Hozzászólások

hozzászólás

Share

Esetleg más?

Az új cseh kormányfő is elutasítja a kötelező migránskvótát

Andrej Babis új cseh kormányfő elutasítja a migránsok kötelező kvóták szerinti elosztásának állandó mechanizmusát az …

Egy hozzászólás van

  1. Dávid Szaniszla

    Ez a sok szép magyar sporteredmény csak még jobban elszomorít azért, hogy elmarad az Olimpia Magyarországon. Micsoda nagyszerű lehetőségtől fosztották meg nagyszerű, törekvő sportolóinkat. Valamikor ezért még felelniük kell. Remélem van egy kis lelkiismeretfurdalásuk, hogy ezt tették velünk. Ezt már semmi nem mossa le róluk. 2018-ban remélem eszébe jut a magyar népnek, hogy hova kell tenni az X-et!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.