2017 augusztus 20., vasárnap
Wekerle Sándor

A Kiegyezés 150. évfordulóján…

Share

Wekerle Sándor gazdaságpolitikájának tanulságai napjainkra nézve – tudományos kerekasztal a WSUF-en.

Prof. Dr. Kovács Árpád, a Költségvetési Tanács elnöke, Prof. Dr. Popp József, a Debreceni Egyetem tanára, továbbá a Wekerle Sándor Üzleti Főiskola (WSUF) két tanára, Dr. Raffay Ernő történész és Dr. Tóth Gergely közgazdász részvételével tartják meg az I. Wekerle Tudományos Fórumot. A tudományos kerekasztalnak a többszörös miniszterelnök, pénzügyi zseni Wekerléről elnevezett Főiskola ad otthont, január 30-án (hétfőn) 14 órától.

A WSUF oktatója, és az MTVA egyik ismert személyisége, Rabb Ferenc által vezetett kerekasztal-beszélgetést egyrészt a Főiskola névadója előtt tisztelegve rendezik meg, ugyanakkor a Kiegyezés 150. évfordulóján az emlékév egyik legelső rendezvénye lesz. Mindez alkalmat teremt arra is, hogy a neves és elismert szakemberek a wekerlei pénzügy- és gazdaságpolitikát bizonyos tekintetben összevessék napjaink egyes kormányzati intézkedéseivel. Különösen érdekes elemezni az akkori és a jelenlegi szakpolitikai lépéseket (pl. az adópolitikát), amelyek a gazdasági fejlődést és a közjót szolgálják.

A Wekerle Sándor Üzleti Főiskola a főváros VIII. kerületében, az új városközpontnak számító Corvin-negyedben, a Jázmin u. 10. szám alatt található.

Hozzászólások

hozzászólás

The following two tabs change content below.
Share

Esetleg más?

Oroszországban is késeléses támadás volt

Nyolc járókelőt megkéselt szombaton egy ismeretlen férfi az oroszországi Szurgut városában – jelentették orosz hírügynökségek. …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.