2018 május 26., szombat
Sarkadi Attila, a Jobbik pomázi elnöke. Fotó: Facebook

Kilép a Jobbikból a pomázi elnök

Share

Nem akar lezárulni a kilépési hullám a balra tolódó, George Soros mellé fölsorakozó Jobbikból: ezúttal a pomázi elnök, Sarkadi Attila jelentette be, hogy minden tisztségéről lemond, és kilép a pártból – értesült a PestiSrácok.hu.

Sarkadi Attila, a Jobbik pomázi elnöke. Fotó: Facebook

A portál szerint az utolsó csepp a pohárban a CEU-ügy volt, amelynek során szerinte a Jobbik elvtelenül megalkudott az ellenséggel a szavazatmaximalizálásért.

Sarkadi Attila kilépésének a súlyát növeli, hogy az ő irányításával Pomázon kiemelkedően jól teljesített a Jobbik: ő maga például 2014-ben legyőzte fideszes riválisát, és önkormányzati képviselő lett a településen.

forrás: PestiSrácok.hu.

 

Hozzászólások

hozzászólás

Share

Esetleg más?

Integrált műemlékvédelmi rendszert épített ki a kormányzat

Közös örökség – közös felelősség címmel tartottak konferenciát a műemléki világnapon, szerdán a szentendrei Hamvas …

2 hozzászólás

  1. Dékány Ilona

    VÉGRE ! Megindult a tisztulás a Jobbikban !AKI IGAZI HAZAFI , az mind követi Sarkadi Attilát ! Bár egy kicsit sokáig “gyötrődött” , mert gondolom ,hogy nem volt könnyű döntenie, de végre megvilágosodott számára az , amit én —mint kívülálló— évek óta látok: Vona egy hatalomvágyó, köpönyegforgató, gerinctelen alak !Akik még mindíg kitartanak mellette , azok sem sokkal különbek !Hegedűsné —a híres lelkész menye ! –,hogy állhat mellette? / De akad még néhány olyan személy , aki csak csalódást okozhat az igazi nemzeti párt valahai tagjainak !/ Az első években én is bíztam bennük. De mivel folyamatosan , egyre arrogánsabban viselkedett Vona is ,és több társa , egyre inkább a régi nyilasok jutottak eszembe, akik Sopronköhidán ordítoztak / Akikből később a pufajkások lettek !/, és mindenkit rettegésben tartottak.ÉS: Íme a fúzió ! Egy platformon a csürhével !Ha ez nem árulás , akkor minek kell nevezni???

  2. Dávid Szaniszla

    Ami engem illet, már a kezdetek kezdetén szembe meneteltem Vonával. Nem tartoittam egy percig se igazi magyarnak. Soha nem tetszett nekem az ilyen kiemelkedően magyarkodó egyén. Emögött mindig valami álság húzódik. Itt most bevált az érzésem, valóban uralomra vágyó, pénzéhes ember a Jobbik vezetője. Isten őrizze meg tőle is és a többi ellenzéki kis párttól Magyarországot! Ezekre az emberekre van szüksége Sorosnak és a hozzá tartozó kiszolgálóknak! Ezek közül senki nem üti meg azt a mértéket, ami kell ahhoz, hogy Magyarország tovább haladjon a számára 2010-ben kijelölt úton.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.