2018 december 14., péntek
Forrás: Youtube

Kimenekítették a dán minisztert a migránsok közeléből

Share

Testőreinek kellett kimenekíteni a dán bevándorlásügyi minisztert egy menekültközpontból, miután egy csaknem 40 fős migráns csoport erőszakosan akart a közelébe kerülni.

Inger Stojberg eredetileg egy olyan iraki családot akart meglátogatni, amelyiknek nemrég elutasították a menekültkérelmét. A táborban azonban gyorsan elterjedt a miniszter látogatásának a híre. Nemsokára egy kisebb, dühös tömeg gyűlt a politikus köré. Egy nő rátámadt a miniszterre, és az őt védő testőröket is lökdösni kezdte, később pedig a politikus autója elé vetette magát, ami elsodorta. A nő csak könnyebben sérült meg.

Forrás: Youtube

Inger Stojberg közösségi oldalán számolt be az esetről. Bejegyzésében azt írta: a helyzet drámai volt, és a testőrök nélkül másképp is alakulhatott volna a helyzet.

A közösségi médiában reagált a dán miniszterelnök Lars Løkke Rasmussen kormánya migrációs miniszterét Inger Støjberget pénteken megtámadó menedékkérőkkel kapcsolatban. Rasmussen rövid nyilatkozatban jelezte:

“Valószínűleg az a helyes döntés az ilyennek kapcsolatban, ha kiutasítjuk őket Dániából”

forrás: M1 / Híradó

Hozzászólások

hozzászólás

Share

Esetleg más?

A munkaerőpiacra is bevezetné a migránskvótákat a LIBE

Brüsszelben is lassan véget ér a nyári szünet. A Magyarországot is többször bíráló LIBE szakbizottság …

2 hozzászólás

  1. Dékány Ilona

    VALÓSZÍNŰ? Tehát megvárják , amíg megöli a minisztert vagy a kíséretét ? Avagy a dán embereket veri össze , mert nem kapnak megfelelő befogadó papírt ? Képtelenség ami folyik !

  2. Dávid Szaniszla

    Nem meritek megtenni, mit szól hozzá a dán nép? Vagy az nem számit?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.