2019 október 21., hétfő
Tuzson Bence szerint Gyurcsány Ferenc DK-elnök a gazdasági bevándorlókat támogatja, szemben a külhoni magyarokkal / forrás: mno.hu
Forrás: mno.hu

Komoly harc lesz megakadályozni a Soros-terv végrehajtását

Share

Megkezdődött a migránsok Európába telepítését célzó Soros-terv végrehajtása – erről Tuzson Bence kormányzati kommunikációért felelős államtitkár beszélt csütörtök reggel az M1 aktuális csatornán.

Az államtitkár szerint a tervet ellenző országoknak még van lehetőségük megállítani a folyamatot, de ez egy komoly harc lesz. Hozzátette, ezt a harcot nem lehet megvívni anélkül, hogy a kormány ne tudja maga mellett az embereket, hiszen csak együttesen lehet megakadályozni a Soros-tervet.

„Egyszerűen a védelemre kell koncentrálni és el kell felejteni a kötelező betelepítéseket” –hangsúlyozta, hozzátéve: engedni kell, hogy a tagállamok megvédjék a saját határaikat.

Tuzson Bence a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában azt mondta, egyre többen küldik vissza a nemzeti konzultációs kérdőívet. Szerinte az azon lévő kérdések meghatározóak, mert a Soros-terv nagyon veszélyes az országra.

A Soros-terv pontjai akár „tíz, húsz, száz” évre is megváltoztathatják Magyarországot, az ország kultúráját.

MTI/hirado.hu

Hozzászólások

hozzászólás

Share

Esetleg más?

MNM Málenkij Robot Emlékhely

#Muzej2019 – MNM Málenkij Robot Emlékhely

Aki a Hungária körúton a Rákóczi hídtól észak felé halad, nem tudja nem észrevenni ezt …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.