2018 március 23., péntek
Fotó: MTI

Kormányszóvivő: az ellenzék mindent lebontana, amit a kormány felépített

Share

A kormányszóvivő szerint az ellenzék nemcsak a kerítést, de minden mást is lebontana, amit a kormány az elmúlt nyolc évben felépített.

Kovács Zoltán a Demokrata című hetilap szerdán megjelent számában arról beszélt, hogy 2010-ben a jelenlegi kormány csődöt örökölt, és az Európai Unió, az IMF és a Világbank próbálták előírni, merre haladjon az ország. A kormány azonban más utat választott, és a károk felszámolása után elkezdte az építkezést, amelynek még nincs vége.

Az eltelt idő alatt a magyar modellről bebizonyosodott, hogy működőképes, nem lehet azonban nagy lépésekkel átugrani a problémákat, ahogy azt az ellenzék sugallja. Szisztematikus lépésekkel lehet fokról fokra eredményeket elérni – emelte ki.

Úgy fogalmazott, “a választás tétje nem csak az, hogy az ellenzék lebontaná a kerítést”, mert az ellenzék mindent lebontana, amit a kormány az elmúlt nyolc évben felépített.

A kormányszóvivő azt mondta, Magyarország súlya a népességéhez és a méretéhez képest jelentősen megnőtt az elmúlt években, nemcsak a migrációra adott válaszok és a “Soros-gépezet működéséről leplet lerántó nyilatkozatok”, hanem a gazdaságpolitikában elért eredmények miatt is.

A gazdasági növekedést, a munkanélküliség csökkenését vagy a családtámogatás eredményeit nem lehet vitatni. Közben pedig Magyarország nincs egyedül, a visegrádi négyek támogatása is segít abban, hogy a magyar politika mondanivalója és tartalma fajsúlyosabb legyen – hangsúlyozta Kovács Zoltán.

Mindeközben összehangolt támadás zajlik az ország ellen, a kormánynak “ideológiailag vezérelt” ellenséges közegben kell tevékenykednie, a világsajtóban Magyarországról megjelent cikkek témái pedig egybecsengenek az ellenzék által felkapott témákkal és azok időzítésével – tette hozzá.

Kitért arra is, hogy Magyarország azért vesz részt az ENSZ menekültügyi csomagjáról szóló tárgyalássorozatban, hogy képviselni tudja a magyarok és szövetségesei érdekét.

A csomag egyik legfőbb veszélye, hogy elmossa a határokat a menekültek és a migránsok jogi értelmezése között, és “kevert népességű bevándorlóországok” képét rajzolja fel.  Magyarország azonban a nemzeti szuverenitásból, a nemzeti érdekből indul ki, és azt mondja, Európának és Magyarországnak meg kell maradnia európainak és magyarnak – jelentette ki.

Kovács Zoltán a migráció kezeléséről szóló magyar javaslatról azt mondta, Magyarország szerint a dublini rendszer megreformálásának nem a következményekből kell kiindulnia, tehát nem abból, hogy ha már bejöttek a migránsok, akkor kötelező kvóta alapján osszák szét őket, hanem meg kell akadályozni a belépést.

A “Stop Soros” törvénycsomag is ezt a célt szolgálja – fűzte hozzá.

MTI

 

Hozzászólások

hozzászólás

Share

Esetleg más?

Bizonyíték van rá, hogy a Jobbik megvette a kisgazdákat

Újabb pártnak ajánlott pénzt a Jobbik, hogy a párt javára léptesse vissza jelöltjeit. Erről a …

2 hozzászólás

 1. Dékány Ilona

  A Szóvivők végre ne azzal foglalkozzanak , hogy mit tenne az ellenfél , hanem a 7 év alatt megvalósultakról szónokoljanak . !
  MI MINDEN ÉPÜLT ? SZÉPÜLT AZ ORSZÁGBAN ? ERRŐL SZÓLJON A REKLÁMOZÓ BESZÉD !

 2. A FIDESZ Reklámarca e szép, fajtiszta, törzskönyvezhető gyerek!

  Egy más alkalommal Cicero 2000 éve: ezt írta:
  “A szidók egy sötét és visszataszító erő részei. Tudjuk, hogy klikkjük számos tagból áll, hogy mennyire összetartanak és szövetségeik milyen, hatalommal bírnak. Csirkefogók és gazemberek népe.”
  SENECA Első századbeli római filozófus. “Ennek a legbűnözőbb népnek a szokásai olyan erőszakosak, hogy azokat minden ország elfogadta. a meghódítottak kényszeritették törvényeiket a hódítókra.”.
  Diderot más írásai hasonlóképpen barátságtalanok a zsidókkal: “Ti, haragos és brutális nép, aljas és közönséges emberek,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.