2018 július 17., kedd
MTI Fotó: Máthé Zoltán

Kósa: Nemzeti konzultáció lesz a Soros-tervről

Share

Nemzeti konzultáció lesz a Soros-tervről – mondta Kósa Lajos. A Fidesz frakcióvezetője ezzel megerősítette a korábbi lapértesüléseket a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában.

Kiemelte: a magyar választóknak tudniuk kell, hogy az Európai Bíróság döntésével a Soros-terv előtt nyitotta ki a kaput. Ezért a Fidesz-frakció arra kérte a kormányt, hogy indítson nemzeti konzultációt a kérdésről. A kormány most fontolóra veszi a kérést, és ezután tárja a frakció elé, hogyan képzelik el ezt a továbbiakban.

A frakcióvezető arra is rámutatott, hogy az Európai Bíróságnak alig született meg a döntése a kötelező kvótákról, a bizottság már az állandó betelepítési mechanizmust kezdte el tervezni, ami már felső korlátok nélkül telepítené szét az uniós országokban azt az évi egymillió embert, akiket a Soros-terv alapján Európába akarnak hozni, mindegyiknek kilencmillió forintot kell adni, ennek fedezésére pedig kölcsönt kell felvenni.

És ebbe nemcsak ez tartozik bele, hanem a határok lebontása is, amit egyébként “Soros György hű szövetségesei”, a szocialisták is megígértek korábban. Botka László korábban bejelentette, hogy amint lehetősége lesz, lebontja a kerítést – tette hozzá.

Elmondta, a magyar ellenzék és az európai baloldal igyekszik megtéveszteni az embereket, most “azt hazudják, hogy nincs is Soros-terv”, 2015-ben még azt mondták, hogy nincs “migrációs özön”, a népszavazáskor pedig azt állították, nincs kvóta, hanem önkéntes felvétel van.

Támaszkodni kell a választókra, ezért lesz szükség a nemzeti konzultációra – hívta fel a figyelmet Kósa Lajos.

MTI, Kossuth Rádió, hirado.hu

Hozzászólások

hozzászólás

Share

Esetleg más?

Ezért nem kíváncsiak az ellenzékre a szavazók

Miskolcon, Sopronban és Veszprémben is a Fidesz-KDNP jelöltjei nyerték az időközi önkormányzati választást vasárnap – …

Egy hozzászólás van

  1. Dávid Szaniszla

    EZ EGY NAGYON JÓ ÉS FONTOS DÖNTÉS! VÁRJUK A LEVELET!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.