2017 szeptember 20., szerda
MTI Fotó: Máthé Zoltán

Kósa: Nemzeti konzultáció lesz a Soros-tervről

Share

Nemzeti konzultáció lesz a Soros-tervről – mondta Kósa Lajos. A Fidesz frakcióvezetője ezzel megerősítette a korábbi lapértesüléseket a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában.

Kiemelte: a magyar választóknak tudniuk kell, hogy az Európai Bíróság döntésével a Soros-terv előtt nyitotta ki a kaput. Ezért a Fidesz-frakció arra kérte a kormányt, hogy indítson nemzeti konzultációt a kérdésről. A kormány most fontolóra veszi a kérést, és ezután tárja a frakció elé, hogyan képzelik el ezt a továbbiakban.

A frakcióvezető arra is rámutatott, hogy az Európai Bíróságnak alig született meg a döntése a kötelező kvótákról, a bizottság már az állandó betelepítési mechanizmust kezdte el tervezni, ami már felső korlátok nélkül telepítené szét az uniós országokban azt az évi egymillió embert, akiket a Soros-terv alapján Európába akarnak hozni, mindegyiknek kilencmillió forintot kell adni, ennek fedezésére pedig kölcsönt kell felvenni.

És ebbe nemcsak ez tartozik bele, hanem a határok lebontása is, amit egyébként “Soros György hű szövetségesei”, a szocialisták is megígértek korábban. Botka László korábban bejelentette, hogy amint lehetősége lesz, lebontja a kerítést – tette hozzá.

Elmondta, a magyar ellenzék és az európai baloldal igyekszik megtéveszteni az embereket, most “azt hazudják, hogy nincs is Soros-terv”, 2015-ben még azt mondták, hogy nincs “migrációs özön”, a népszavazáskor pedig azt állították, nincs kvóta, hanem önkéntes felvétel van.

Támaszkodni kell a választókra, ezért lesz szükség a nemzeti konzultációra – hívta fel a figyelmet Kósa Lajos.

MTI, Kossuth Rádió, hirado.hu

Hozzászólások

hozzászólás

Share

Esetleg más?

Egyhangú szavazással elítélte az Országgyűlés az ukrán oktatási törvényt

Egyhangú szavazással fogadta el az Országgyűlés kedden azt az ötpárti határozati javaslatot, amely “a jogtipró …

Egy hozzászólás van

  1. Dávid Szaniszla

    EZ EGY NAGYON JÓ ÉS FONTOS DÖNTÉS! VÁRJUK A LEVELET!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.