2018 október 23., kedd
Forrás: mti

Közösen lépnek fel a betelepítés ellen a polgármesterek

Share

A magyar emberek elsöprő többsége teljesen világossá tette: nem akarja, hogy hazánk bevándorlóország legyen – hangsúlyozták a Megyei Jogú Városok Szövetségének (MJVSZ) Polgármesteri összefogás a bevándorlásszervező irodákkal szemben című pénteki konferenciája után kiadott közleményükben a résztvevők.

„Mi, magyar polgármesterek a kormányhoz és hazánk valamennyi önkormányzatához fordulunk annak érdekében, hogy együttes erővel, összehangoltan lépjünk fel a Soros-tervvel és a bevándorlásszervező Soros-szervezetekkel szemben”, hogy megőrizzük a magyar falvak és városok, s a magyar emberek biztonságát és jövőjét!” – írták az MTI-hez eljuttatott közleményükben.

Hangsúlyozták, a polgármestereknek kötelességük, hogy a településük és az ott élők érdekét képviseljék, és legfontosabb feladatuk, hogy megőrizzék városuk, falujuk biztonságát. „Nem akarjuk feladni kultúránkat és szokásainkat, nem akarjuk, hogy félelem uralkodjon el a magyar településeken.”

Mint fogalmaztak, felkérik ezért a kormányt, hogy ha kell, törvényekkel, jogszabályokkal lépjen fel a Soros-terv és a bevándorlásszervező Soros-szervezetek ellen, „mert a tömeges betelepítés komoly fenyegetést jelent a magyar településekre”.

Miután ez a veszély szavaik szerint minden egyes falut és várost közvetlenül fenyeget, felkérik a magyar települések képviselő-testületeit és közgyűléseit is, hogy „önkormányzati határozatban utasítsák el a Soros-tervet, és foglaljanak ők is állást a migránspárti Soros-szervezetek ellen”.

MTI

Hozzászólások

hozzászólás

Share

Esetleg más?

Orbán Viktor részt vesz a Sargentini-jelentés vitáján

A magyar miniszterelnök személyesen vesz részt szeptember 11-én az Európai Parlament plenáris ülésen, melyen a …

2 hozzászólás

  1. Dávid Szaniszla

    Félek, hogy itt Szegeden a jelenlegi önkormányzat nem lesz hajlandó ebben részt venni. Mi ki vagyunk szolgáltatva a baloldali vezetésnek, s közel van a határ, terhát nem lesz nehéz akaratunk ellen cselekedni. Kérjük figyeljenek Csongrád körzetére. Mi igazán bajban vagyunk. Sorosnak itt van lefizetett tábora.

  2. Dékány Ilona

    Könyörgöm ! Az országok nem tudnak vándorolni ! Tehát nincs bevándorlóország , csak BEVÁNDORLÓK ORSZÁGA lehetséges .
    Helyesen cselekedtek a polgármesterek , akik harcot indítottak azért , hogy hazánk ne lehessen bevándorlók országa !

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.