2018 április 20., péntek
Fotó: Mernyó Ferenc

Kufárok, a haza nem eladó!

Share

A CÖF-CÖKA 2016 végén, sajtótájékoztatón és utcai plakátokon jelezte, hogy Gyurcsány Ferenc, valamint Vona Gábor egymásra találtak .A bohóc ölelő karjai között bemutattuk a most már nem mesebeli vörös rókát és a szürke farkast.

Ma már tudjuk, nem tévedtünk. A bohócot is sikerült megszemélyesíteni „pénzes zsákok” alakjában.

Gyurcsány Ferenc DK-ja piroslámpás pártházába sikerrel becsalogatta az identitásukat feladó, hatalomra éhes pártvezetőket és az őket vakon követőket. Az összefogást hirdető káosz pártok szerint a pénz beszél.

Soros György embercsempészekkel szövetkező NGO-i és a Simicska-média mögött felsorakozók szeretnék bevándorló országgá tenni hazánkat, megpróbálják felszámolni a zsidó-keresztény civilizáció évezredekre visszanyúló európai hagyományait.

Kufárok, a haza nem eladó!

A mindenkor civil CÖF-CÖKÁ-t 2009 óta a békemenetek, a szellemi honvédők és támogatóink legitimálják. Tisztelet az újonnan csatlakozó Morvai Krisztinának, és a Gergellyel egyet nem értő és velünk haladó Karácsony családnak. Milliók igazolták népszavazással, népi konzultációval, hogy a többség egysége és akarata töretlen.

Nem kérünk az illegális migrációból. Országunk jövőjére kívánjuk költeni a szorgos kézzel megtermelt anyagi javainkat. Családjainkat óvjuk, és ha kell, tűzzel, vassal megvédjük.

A választópolgárok április 8-án leválthatják a Soros Györggyel lepaktált Simicska és Gyurcsány félék álellenzéki, kérész életű szövetségét. A nemzeti együttműködés rendszere egy új, konstruktív és hazája mellett elkötelezett ellenzéket feltételez, így megvalósulhat Magyarország szuverenitása és biztos jövője.

CÖF-CÖKA vezetősége

 

Hozzászólások

hozzászólás

Share

Esetleg más?

Csizmadia a Békemenetről: Ez nem egy könnyűlovasság, hanem nehéztüzérség volt

„A haza minden előtt” – ezzel a Kölcsey Ferenctől származó idézettel indult útjára a hetedik …

3 hozzászólás

 1. HÚSVÉT HÉTFŐ ! Jézus feltámadását ünnepeljük második napja .

  IGEN! A magyaroknak most duplán is fontos ez a FELTÁMADÁS !
  Minden nemzetét féltőn szerető magyar , mint a gyermekét féltőn szerető anya , úgy éli meg ezt a tavaszt !
  Bocsássa meg Isten azoknak a vétkét , akik nem így cselekszenek !
  Mi , halandók nem leszünk arra képesek , mivel gyarlók vagyunk . DE: Mentségünkre szolgáljon , hogy féltjük a jövő nemzedékének életét ! Szeretnénk megőrízni keresztyénségünket , és őseink hagyatékát !

 2. Dipl.Ing.Tibor Gutay

  Így igaz! Vigyázz magyar, ne hagyd hogy hülyét csináljanak belőled! Menj el szavazni és jól, szavazz, vagyis Orbánra szavazz. Amen. Isten áldja Orbánt, Önöket és szeretteiket valamint édes szülőhazánk Nagymagyarországot és népeit mindörökké.Amen.

 3. Már nincs mit! Mindent eladott a politika uraivá lett, zsidó gazemberek!
  Abszurd mese

  Hol volt, hol nem volt az állami vagyon. A moszkvai világbirodalmon túl, az átláthatatlan privatizációs üveghegyen innen, a nagy varázslók korában eltűntek a gyárak, üzemek, kastélyok, földek, erdők az állami tulajdonból.
  Az elvarázsolt ország, nevesincs királysága (nem király a neve, de a királynál is nagyobb a hatalma) kedvenc, sőt kegyenc miniszterére bízta az állami birtok (f)osztogatását. Kopasztották is az államot, mint Márta asszony a vasárnapi húslevesbe való tyúkot, forró víz nélkül.
  Rózsa Sándor és a világ valamennyi, valaha volt útonállója szájtátva bámul ránk, hogy ez lehetséges? Elvenni a vagyont azzal, hogy az Államé, mindnyájunké, kicsit pihentetni, aztán magamévá tenni aprópénzért, mint az olcsó utcalányt. Mindezt a jog, és az állam palástja alatt.
  Az útonállás magánvállalkozásban soha nem lenne ennyire „hatékony”. És mindezt a magánvállalkozás elsődlegessége jelszavával! A lényeg: mindent jól összezavarni, akkor lehet igazán sikeresen a zavarosban halászni!
  Az ostoba becsületesnek meg: „száraz tónak nedves partján, döglött béka kuruttyol!”

  Megjelent a Magyar Fórumban „Nem mese ez gyermek címmel” 1995.

  Amikor a lelked lázas,
  Velődben érzed a lázad,
  Fájdalmad a csontod hasogatja.
  Az egésznek semmi haszna!
  Kiver a hidegrázó veríték!
  Életed asztalán, nincs többé teríték
  Csak krematórium vár, 1 fakk
  Mielőtt elhamvasztanak!
  2016. 11. 18.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.