2021 február 27., szombat
Fotó: Mernyó Ferenc

Kufárok, a haza nem eladó!

Share

A CÖF-CÖKA 2016 végén, sajtótájékoztatón és utcai plakátokon jelezte, hogy Gyurcsány Ferenc, valamint Vona Gábor egymásra találtak .A bohóc ölelő karjai között bemutattuk a most már nem mesebeli vörös rókát és a szürke farkast.

Ma már tudjuk, nem tévedtünk. A bohócot is sikerült megszemélyesíteni „pénzes zsákok” alakjában.

Gyurcsány Ferenc DK-ja piroslámpás pártházába sikerrel becsalogatta az identitásukat feladó, hatalomra éhes pártvezetőket és az őket vakon követőket. Az összefogást hirdető káosz pártok szerint a pénz beszél.

Soros György embercsempészekkel szövetkező NGO-i és a Simicska-média mögött felsorakozók szeretnék bevándorló országgá tenni hazánkat, megpróbálják felszámolni a zsidó-keresztény civilizáció évezredekre visszanyúló európai hagyományait.

Kufárok, a haza nem eladó!

A mindenkor civil CÖF-CÖKÁ-t 2009 óta a békemenetek, a szellemi honvédők és támogatóink legitimálják. Tisztelet az újonnan csatlakozó Morvai Krisztinának, és a Gergellyel egyet nem értő és velünk haladó Karácsony családnak. Milliók igazolták népszavazással, népi konzultációval, hogy a többség egysége és akarata töretlen.

Nem kérünk az illegális migrációból. Országunk jövőjére kívánjuk költeni a szorgos kézzel megtermelt anyagi javainkat. Családjainkat óvjuk, és ha kell, tűzzel, vassal megvédjük.

A választópolgárok április 8-án leválthatják a Soros Györggyel lepaktált Simicska és Gyurcsány félék álellenzéki, kérész életű szövetségét. A nemzeti együttműködés rendszere egy új, konstruktív és hazája mellett elkötelezett ellenzéket feltételez, így megvalósulhat Magyarország szuverenitása és biztos jövője.

CÖF-CÖKA vezetősége

 

Hozzászólások

hozzászólás

The following two tabs change content below.
Share

Esetleg más?

Méregbe mártott LIBE-jelentés

Az a fő kérdés, hogy pénzért mindent meg lehet-e venni. Soros György azokat az embereket …

2 hozzászólás

 1. HÚSVÉT HÉTFŐ ! Jézus feltámadását ünnepeljük második napja .

  IGEN! A magyaroknak most duplán is fontos ez a FELTÁMADÁS !
  Minden nemzetét féltőn szerető magyar , mint a gyermekét féltőn szerető anya , úgy éli meg ezt a tavaszt !
  Bocsássa meg Isten azoknak a vétkét , akik nem így cselekszenek !
  Mi , halandók nem leszünk arra képesek , mivel gyarlók vagyunk . DE: Mentségünkre szolgáljon , hogy féltjük a jövő nemzedékének életét ! Szeretnénk megőrízni keresztyénségünket , és őseink hagyatékát !

 2. Dipl.Ing.Tibor Gutay

  Így igaz! Vigyázz magyar, ne hagyd hogy hülyét csináljanak belőled! Menj el szavazni és jól, szavazz, vagyis Orbánra szavazz. Amen. Isten áldja Orbánt, Önöket és szeretteiket valamint édes szülőhazánk Nagymagyarországot és népeit mindörökké.Amen.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.