2018 március 24., szombat
Forrás: atv.hu

Kunhalmi az ATV-ben: Ha segít az LMP, kisöpröm a Fideszt

Share

Kunhalmi  Ágnes az ATV Egyenes Beszéd című műsorában elmondta: valami nagyon eltört a hódmezővásárhelyi időközi választás óta, ezt a saját kerületében is tapasztalja. A politikus szerint egyértelműen kormányváltó hangulat van az országban.

Az MSZP politikusa úgy fogalmazott: Lázár Jánoson látszik a legjobban, hogy valami eltört az ellenzéki győzelem óta. Szerinte a bécsi migránsokkal riogató videó is azt bizonyítja, hogy kompenzálni akar a miniszter, de „túltolja egy kicsit”.

Kunhalmi az összellenzéki összefogással kapcsolatban elmondta: nem változott a vélemény a jobbikról, és Márki-Zay Péter győzelme után Dúró Dóra is egyből kijelentette: nem működnek együtt egy párttal sem. Ezt követően azonban Vona Gábor az ATV Húzós című műsorában kijelentette: az LMP-vel és a Momentummal hajlandóak lebbébek együttműködni. A szocialista politikus szerint a Jobbik is összezavarodott Hódmezővásárhely után. Azt ugyanakkor leszögezte: Hódmezővásárhelyen volt egy „félrenézés”, de ez nem azt jelenti, hogy összefogtak Vonáékkal, és véleménye szerint több ilyen nem lesz.

Az LMP-vel kapcsolatba kijelentette: „nagy politikai tett”, ha a párt valóban felülbírálta a korábbi álláspontját, miszerint csak a saját pártjukra koncentrálnak. „Bölcsnek tartom az LMP-t, bíztató, hogy elindultak a tárgyalási folyamatok” – tette hozzá, és elárulta: az összes körzetről tárgyalnak, nem csak az övéről. Hozzátette: átszavazásokkal talán egyedül is be tudná húzni a körzetet, de ha segít neki az LMP, akkor egészen biztosan „kisöpri” a Fideszt.

A teljes cikk az atv.hu-n olvasható.

Hozzászólások

hozzászólás

The following two tabs change content below.
Nagy Ervin filozófus-politológus, a Polgár Portál felelős kiadója, állandó szerzője. Közíróként rendszeresen publikál más blogjain (http://nagyervinfilozofus.blogspot.hu/), az Aracs Délvidéki Közéleti Folyóiratban, illetve a Magyar Hírlapban. Megbízott egyetemi előadó, számos felnőttképzéssel foglalkozó iskola tanára. A liberalizmus illúziói (Attraktor, 2014) és az Omladozó téveszmék (Attraktor 2016) című könyvek szerzője.
Share

Esetleg más?

Több ember meghalt egy franciaországi iszlamista túszejtés során

Két embert megölt, és több mint tizet megsebesített egy marokkói származású iszlamista, aki péntek délelőtt …

3 hozzászólás

 1. Saját MSZP-és Gyurcsány-Baja stb. gazember volt vezetőkön kezdheted már is! Amúgy sőprőhöz méltó, takaritónői képességek, és szakmai tudásod talán van!

 2. Dékány Ilona

  Ez a nőszemély butább , mint a sokévi átlag ! Az hagyján , hogy nem volt képes egy nyamvadt diplomát szerezni . Nagyapámnak négy elemije volt , de a józan paraszti eszével többre vinné ma is –állítom . Hál’ Istennek , akadnak ma is ilyenek a diplomások között !
  DE: Hogy egy magát fitogtató -sűrűn mutogató !— emberállat ennyire bunkó legyen , ez már sok !
  EZÉRT KÁR VOLT KIVÍVNI AZ EGYEJOGÚSÁGOT ! / Persze a másik nemet se dícsérném agyon !/

 3. MártonJánosné37@ freemail.hu

  Még hogy a kisasszony kisöpri a FIDESZT a parlamentből, Kisanyám, ahhoz Te nagyon kevés vagy, nem gondolod?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.