2020 január 24., péntek
Forrás: atv.hu

Kunhalmi az ATV-ben: Ha segít az LMP, kisöpröm a Fideszt

Share

Kunhalmi  Ágnes az ATV Egyenes Beszéd című műsorában elmondta: valami nagyon eltört a hódmezővásárhelyi időközi választás óta, ezt a saját kerületében is tapasztalja. A politikus szerint egyértelműen kormányváltó hangulat van az országban.

Az MSZP politikusa úgy fogalmazott: Lázár Jánoson látszik a legjobban, hogy valami eltört az ellenzéki győzelem óta. Szerinte a bécsi migránsokkal riogató videó is azt bizonyítja, hogy kompenzálni akar a miniszter, de „túltolja egy kicsit”.

Kunhalmi az összellenzéki összefogással kapcsolatban elmondta: nem változott a vélemény a jobbikról, és Márki-Zay Péter győzelme után Dúró Dóra is egyből kijelentette: nem működnek együtt egy párttal sem. Ezt követően azonban Vona Gábor az ATV Húzós című műsorában kijelentette: az LMP-vel és a Momentummal hajlandóak lebbébek együttműködni. A szocialista politikus szerint a Jobbik is összezavarodott Hódmezővásárhely után. Azt ugyanakkor leszögezte: Hódmezővásárhelyen volt egy „félrenézés”, de ez nem azt jelenti, hogy összefogtak Vonáékkal, és véleménye szerint több ilyen nem lesz.

Az LMP-vel kapcsolatba kijelentette: „nagy politikai tett”, ha a párt valóban felülbírálta a korábbi álláspontját, miszerint csak a saját pártjukra koncentrálnak. „Bölcsnek tartom az LMP-t, bíztató, hogy elindultak a tárgyalási folyamatok” – tette hozzá, és elárulta: az összes körzetről tárgyalnak, nem csak az övéről. Hozzátette: átszavazásokkal talán egyedül is be tudná húzni a körzetet, de ha segít neki az LMP, akkor egészen biztosan „kisöpri” a Fideszt.

A teljes cikk az atv.hu-n olvasható.

Hozzászólások

hozzászólás

The following two tabs change content below.
Nagy Ervin filozófus-politológus, a Polgár Portál felelős kiadója, állandó szerzője. Közíróként rendszeresen publikál más blogjain (http://nagyervinfilozofus.blogspot.hu/), az Aracs Délvidéki Közéleti Folyóiratban, illetve a Magyar Hírlapban. Megbízott egyetemi előadó, számos felnőttképzéssel foglalkozó iskola tanára. A liberalizmus illúziói (Attraktor, 2014) és az Omladozó téveszmék (Attraktor 2016) című könyvek szerzője.
Share

Esetleg más?

#Muzej2019 – Gül baba türbéje

Már többször is kénytelen voltam megállapítani, hogy mi magyarok, furcsa egy nép vagyunk. Most éppen …

2 hozzászólás

  1. Dékány Ilona

    Ez a nőszemély butább , mint a sokévi átlag ! Az hagyján , hogy nem volt képes egy nyamvadt diplomát szerezni . Nagyapámnak négy elemije volt , de a józan paraszti eszével többre vinné ma is –állítom . Hál’ Istennek , akadnak ma is ilyenek a diplomások között !
    DE: Hogy egy magát fitogtató -sűrűn mutogató !— emberállat ennyire bunkó legyen , ez már sok !
    EZÉRT KÁR VOLT KIVÍVNI AZ EGYEJOGÚSÁGOT ! / Persze a másik nemet se dícsérném agyon !/

  2. MártonJánosné37@ freemail.hu

    Még hogy a kisasszony kisöpri a FIDESZT a parlamentből, Kisanyám, ahhoz Te nagyon kevés vagy, nem gondolod?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.