2020 október 20., kedd
Forrás: The Spectator

LélekS: Gender-idiótákra nincs szükség

Share

Családbarát kormány, családbarát munkahely – az elmúlt években egyre gyakrabban hallhatjuk ezt a léleksimogató kifejezést. Sokan vagyunk, akik régóta vártunk erre, vagy valami hasonlóra, hogy a berögzült hibás gondolati forma a családról megváltozzon. Évtizedeken át nagy hangsúlyt fektettek a liberálisok a családi értékek felszámolására, nemzetrombolásra, valljuk be, nem kis sikerrel. Divat lett „önmegvalósító-, és teremtő” kurzusokon rész venni. Jó pénzért programoztak át egészséges lélekkel rendelkező embereket.

Feltétel nélküli szabadságot hirdettek azok, akik nagyon jól érzik magukat nagycsaládosként házasságban, hiszen az ő köreikben a gyermek a Mindenható áldásának számít. A „mesterek” gyermekei tipegős kortól egyházi közösségeikben az ünnepekre való felkészülés mellett, a mozgáskultúrába is bepillantást nyernek, ezt követi később a zenetanulás. Mire iskoláskorba kerülnek, jócskán lekörözik az  – önmegvalósított – egyszülős mintával cseperedetteket.

Természetesen ezt nem veszik észre a „megvilágosodottak”, hiszen beléjük plántálták hogyan ítéljék halálra a bennük lévő alázatot, és növeljék énképüket, no és nem utolsó sorban, „teremtsék” meg maguknak álmaik, vágyaik tárgyát, eszközét; meg is tanulták a leckét, mindenkin átgázolva, letarolva maguk körül mindent, ami útjukat állja. Nincs szükség vallásra, keresztény értékekre, hiszen Istennek képzelve magukat, ők „teremtenek”. Ezeknek a szülőknek a gyermekei áldozattá válnak. Nincs család- és jövőképük, sodródnak, közös problémamegoldó képességük, másokért vállalt felelősségérzetük nem alakulhatott ki, ezért értéktelen számukra a család.

De a család a pénzvilágnak is a legnagyobb ellensége. Tagjaik nem forgatják vissza szolgáltatásokba a munkájuk gyümölcsét, beosztanak és tartalékolnak. Nem jó hitelalanyok. Felelősen gondolkodnak, hiszen gyermekeiknek nem csak a jelenét kell biztosítani, a jövőjükről is gondoskodni illik.

Véleményem szerint hosszú és nehéz út áll a kormány előtt, át kell formálni a tematikát, és kétszülős családi mintákat kell bemutatni azoknak, akik csonka családban, vagy „bőröndös egyszülős” kapcsolatokban élnek. A lányoknál a feminizmus helyett az anyai ösztönöket kell felébreszteni, míg a fiúkat apaságra, felelősségvállalásra kell felkészíteni.

Gender-idiótákra nincs szükség, belőlük felelős szülő, nemzetépítő polgár helyett lázadó, bajkeverő, felforgató anarchista lesz. Nemzetünk csak keresztény értékrenddel és családbarát kormánnyal tartható meg.

Lélek Sándorné Gizella

 

Hozzászólások

hozzászólás

The following two tabs change content below.
Egészségügyi szakdolgozóként, 1992. óta kutatom, tanulom, tanítom, a lélek-, és a szellem csodáját. Nyugdíjas koromban kezdtem el írni. Írásaim részben saját életképeim, emlékeim gyűjteménye. Könyveimben mindenkor a lélek kap fontos szerepet. Megjelent önálló köteteim: A lélek... c. sorozatban A lélek hangja (2008) A lélek kulcsa (2011) A lélek útja (2012) A lélek húrja (2014) Előkészületben: A lélek csendje (Megjelenése várható: 2016) Az önálló köteteken kívül kiadásra került baráti közösségünk szellemi otthonából: Wass akarattal: TÁROGATÓ HANGJÁN ANTOLÓGIA (2010) Tárogató Hangján Antológia 2 (2015)
Share

Esetleg más?

#Muzej2019 – Múzeum a város felett: Kiscelli Múzeum

Utunk következő állomása a Kiscelli Múzeum volt. Különös ez a múzeum, különös történettel, különös múlttal …

5 hozzászólás

 1. Vicc,hogy a magadfajta zsidógyűlölő,pont egy zsidótól idéz.
  Eddig is büdösbolsevikbaromnak tartottalak,de most sem változott a véleményem.

  • Az emberek nem akarnak megszületni. Az emberek elmennek innen, ha már élnek. nem házasodnak, óvakodnak az utódoktól! Sietnek meghalni, mert már nincs mód élni. Ady Haldoklunk 1906..
   “Vezető státusz férfiakról, előkelő politikusokról, társadalmi vezéremberekről, kedves, hízelgő elismeréssel szoktuk megállapítani, hogy nagy gazemberek” Ady, 1902
   Híveik számára hihetetlen! “A tulajdon rablás!” 1844 ben kimondatott! Ennek ellenére tisztelet övezi a milliárdokkal bíró rablókat! Ez törvényes, ők a törvényhozók! Aki száz, meg százezret rabol, bírája lészen annak, kit a szükség tyúkot rabolni kényszeríttet! Tiborc a Bánk Bánban! Ha kicsit lopsz, hogy megélhess, sikkasztó vagy, ha milliárdokat, akkor bankelnök, vagy miniszter, esetleg nemzetközi szakértő.
   Hiszen csak a hatvanas évek óta ijedelmes és hatványos az anyagi erkölcsi romlás. Temető az ország. körülmények között még öljünk egy kicsit. Most már öljük meg alaposan és mind a régi elvtársakat. A koalíció bomlik, az általános választójognak jönnie kell, s az ország nagyobbik felében a korrupt és a nem bánomság híve, tisztességesebb felében remény nélkül élő.
   Ady: A legújabb párt 1907. 12. 15.
   A valóság azonban az, hogy csőd előtt állunk, s még szökni se tudunk semerre. Mindenki kompromittálta itt magát halálosan, a régi rend, az új rend, de talán legjobban a tisztelt választó közönség! (Az a barom, ki mindig a többet ígérőre szavaz!) Egyetlen orvosság: a harakiri 1907.

 2. Egész(ség) ügyi felmérés eredményei

  Az ágyszám csökkentő bizottság megállapítása szerint, a rendszerváltásnak van a legtöbb betege! A szülészet munka nélkül. A belgyógyász nyomorfekéllyel ápolja betegeit. A törvényhozásban a szív (elég)telenség aggasztó méreteket ölt. Ugyanakkor a vörös vérszívók kóros elszaporodása figyelhető meg, ami a szervezetet tovább gyengíti. A terepeauták tanácstalanok a kezelést illetően! Folyton vért kölcsönöznek, de a beteg saját vérét elszívják eladják! A sebész tehetetlenül nézi a sok sebből vérző országot! A fülész nem érti az elharapózó süketséget a jajkiáltások iránt! Az idegorvos idegbajt kap a sok bolondtól, aki őt akarja orvosolni. Az elmeorvos eszelősen keres egy ép elmét, hogy viszonyítási alapja legyen a bolondság eldöntéséhez. De nem talál olyan bolondot, aki hajlandó lenne magáról egy elmeorvosi vizsgálatot nyilvánosságra hozni. Az urológus a kiválasztást nem tudja feljavítani. A pangó vizelet a hólyagok feszülését okozza, s ez újabb feszültséghez vezet. A vérben felszaporodó vizelet az agy működését rontja (húgyagyúság), ami a katasztrófa bekövetkeztét előrevetíti. A boncmesterek a halálos kór okát boncolgatják. S a gyilkos vitákban erkölcsi hullák termelődnek, akik aztán temetetlenül tovább ülnek az ülésteremben.
  Cseppben a tenger, egészségügyünkben az egész ügyünk. 1992. Jó kutakodást! Szemetetekben! Saját írás!

 3. Közérzetjavító intézkedések
  Az egészségügyben:

  16-36-ig ingyenessé válik a nem fogászati tömés, megegyezés útján díjazás kérhető!
  Konditermet, színes TV-t. újság, előfizetést kapnak a mozgáskorlátozottak a börtönben!
  Ingyenessé válik a májátültetés annak, aki valamely kocsmából harminc éves törzsgárda tagságot igazol!
  Útlevél illetékmentes a másvilágra utazás, sírhely, temetés, egyéb költségek emelkednek!
  VÁM fizetésmentesen hozható be, a tolókocsi, az utcáról a lakásba!
  Magas vérnyomás ellen, ingyen gyűjthet piócát!
  Alacsony vérnyomás ellen, gondoljon Bokros második csomagjára!
  Fogfájásra keressen kocsmát! Ott ingyen kiverik a fogát!
  Ne olvasson kormánysajtót! Nem lesz hályogos szemű!
  1998 humor fesztiválon felvették, adásból kihagyták!

  A politikában:

  Eredmény hírek mesemondó verseny!
  Ki lódít nagyobbat, ki tud több párthívet szerezni!
  Kívánatos ígéretek szépségversenye hallgatóság előtt!
  Elégedettségi mutató emelő verseny, közvélemény kutatók számára!
  Ki tud mutatósabb statisztikát készíteni? Szakmai verseny!
  Hogyan tálaljuk kudarcainkat, butaságunk következményeit? Újságírók számára kiirt verseny.

  Vállalkozóknak!

  Többet lophattok, ha többet adóztok!
  Fokozzátok a profit rátát, vágjátok a melóst, mint a répát!
  Segítjük a lebukottakat, ha a lóvéból nekünk is juttat!
  Idióta verseny 1. helyezettjének!

 4. Közhelyes közkórház

  A takarítónő az őrület határát súrolja! A nővérek végkielégítést kapnak. A gyógytornász a bolondját járatja. A cukrásznak nincs „sütni valója”! A szakácsnő összeszűri a levet a kuktával. A hentes savanyú pofát vág, disznó főnöke disznósága miatt!
  Az orvosok képtelenek kezelni, a haldokló betegbiztosítást. A beteg anorexiás, sovány, mint az elmúlt hét szűk esztendő! Kopog a szeme, mint a szívleállás jelzője!
  Az orr-fül-gégész nem köti orromra a bajom, és a füle botját se mozgatja. A sebész nem gyógyít vérző szívet, a szülészeten nem születik gól, megoldás, se eredmény! Az elme osztályon magukra találnak a hozzátartozók! A nőgyógyász nagy feneket kerít, és résen van! Az urológus minden követ megmozgat! A szemész a válságból se lát kiutat.
  A járó betegek, a végüket járják. A fekvőbetegek ágyát, csak az imádság tatja, a leépítés ellen. A beteg, ha orvost lát, inába száll a bátorsága, és farkasszemet néz! Az „elfekvők, elfekszenek otthon, és hálni jár beléjük a lélek! A haldoklók azzal a reménnyel indulnak a másvilágra, hátha ott jobb dolguk lesz!
  1996. 06. kb. 6 újságban megjelent

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.