2019 február 19., kedd
Forrás: The Spectator

LélekS: Gender-idiótákra nincs szükség

Share

Családbarát kormány, családbarát munkahely – az elmúlt években egyre gyakrabban hallhatjuk ezt a léleksimogató kifejezést. Sokan vagyunk, akik régóta vártunk erre, vagy valami hasonlóra, hogy a berögzült hibás gondolati forma a családról megváltozzon. Évtizedeken át nagy hangsúlyt fektettek a liberálisok a családi értékek felszámolására, nemzetrombolásra, valljuk be, nem kis sikerrel. Divat lett „önmegvalósító-, és teremtő” kurzusokon rész venni. Jó pénzért programoztak át egészséges lélekkel rendelkező embereket.

Feltétel nélküli szabadságot hirdettek azok, akik nagyon jól érzik magukat nagycsaládosként házasságban, hiszen az ő köreikben a gyermek a Mindenható áldásának számít. A „mesterek” gyermekei tipegős kortól egyházi közösségeikben az ünnepekre való felkészülés mellett, a mozgáskultúrába is bepillantást nyernek, ezt követi később a zenetanulás. Mire iskoláskorba kerülnek, jócskán lekörözik az  – önmegvalósított – egyszülős mintával cseperedetteket.

Természetesen ezt nem veszik észre a „megvilágosodottak”, hiszen beléjük plántálták hogyan ítéljék halálra a bennük lévő alázatot, és növeljék énképüket, no és nem utolsó sorban, „teremtsék” meg maguknak álmaik, vágyaik tárgyát, eszközét; meg is tanulták a leckét, mindenkin átgázolva, letarolva maguk körül mindent, ami útjukat állja. Nincs szükség vallásra, keresztény értékekre, hiszen Istennek képzelve magukat, ők „teremtenek”. Ezeknek a szülőknek a gyermekei áldozattá válnak. Nincs család- és jövőképük, sodródnak, közös problémamegoldó képességük, másokért vállalt felelősségérzetük nem alakulhatott ki, ezért értéktelen számukra a család.

De a család a pénzvilágnak is a legnagyobb ellensége. Tagjaik nem forgatják vissza szolgáltatásokba a munkájuk gyümölcsét, beosztanak és tartalékolnak. Nem jó hitelalanyok. Felelősen gondolkodnak, hiszen gyermekeiknek nem csak a jelenét kell biztosítani, a jövőjükről is gondoskodni illik.

Véleményem szerint hosszú és nehéz út áll a kormány előtt, át kell formálni a tematikát, és kétszülős családi mintákat kell bemutatni azoknak, akik csonka családban, vagy „bőröndös egyszülős” kapcsolatokban élnek. A lányoknál a feminizmus helyett az anyai ösztönöket kell felébreszteni, míg a fiúkat apaságra, felelősségvállalásra kell felkészíteni.

Gender-idiótákra nincs szükség, belőlük felelős szülő, nemzetépítő polgár helyett lázadó, bajkeverő, felforgató anarchista lesz. Nemzetünk csak keresztény értékrenddel és családbarát kormánnyal tartható meg.

Lélek Sándorné Gizella

 

Hozzászólások

hozzászólás

The following two tabs change content below.
Egészségügyi szakdolgozóként, 1992. óta kutatom, tanulom, tanítom, a lélek-, és a szellem csodáját. Nyugdíjas koromban kezdtem el írni. Írásaim részben saját életképeim, emlékeim gyűjteménye. Könyveimben mindenkor a lélek kap fontos szerepet. Megjelent önálló köteteim: A lélek... c. sorozatban A lélek hangja (2008) A lélek kulcsa (2011) A lélek útja (2012) A lélek húrja (2014) Előkészületben: A lélek csendje (Megjelenése várható: 2016) Az önálló köteteken kívül kiadásra került baráti közösségünk szellemi otthonából: Wass akarattal: TÁROGATÓ HANGJÁN ANTOLÓGIA (2010) Tárogató Hangján Antológia 2 (2015)
Share

Esetleg más?

Lullázás 23.: Kőnászágy (Fonyód, Kripta-villa)

Múlt héten írtam a fonyódi Kripta-villáról prózában; most egy ott született verssel folytatom.   Kőleány …

Egy hozzászólás van

  1. Vicc,hogy a magadfajta zsidógyűlölő,pont egy zsidótól idéz.
    Eddig is büdösbolsevikbaromnak tartottalak,de most sem változott a véleményem.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.