2021 október 16., szombat
Érdekes kép, Dánileről... és a Momentumos apukáról...

„Lógni fogunk”… avagy hol késik az elhatárolódás?

Share

Tagadhatatlan: egy, az igazságszolgáltatás elől megszökött, magyarországi zsidó jogász, a demokratikusan megválasztott magyar kormányt és kormányfőt – ezzel pedig a választókat is – halálosan fenyegető üzenetet küldött Izraelből. Többek között azt írja:

„Juhász Péterék és a bátor füttyös demokraták nem a nemzeti ünnepet zavarják meg, hanem a szemét geci, hazaáruló Orbán Viktort. Azt a mocskos, köztörvényes tolvaj diktátort, aki már hosszú évek óta köpi arcon a magyar demokráciát és a magyar társadalmat. De meg fogja kapni a méltó büntetését, méghozzá veletek együtt, szarházi, hazug origós zugfirkászok! Nemsokára a börtön faliújságján fogtok firkálni, nem pedig állami támogatásból, azaz közpénzen, szabadon! Orbán Viktor és aljas, fideszes bűntársai vagy lógni fognak vagy a börtönben fognak megrohadni és ha majdan ügyészként szerepet kapok ebben, akkor garantálom, hogy minden családtagjuk és minden bűnsegéd stróman vissza fog adni minden lopott és elsikkasztott vagyont, földet, céget, sőt még a trafikokat is. Legalábbis, ha majd pár év múlva én hallgathatom ki őket ügyészként, akkor biztosan… Az pedig, hogy ma Orbánék megünnepelik március 15-ét, nos az morális értelemben nagyjából olyan, mintha egy pedofil banda tartana gyermeknapi ünnepséget! Az orbáni diktatúra és a köztörvényes fideszes tolvajok ugyanis teljes mértékben méltatlanok 1848 szellemiségéhez! Erről ennyit.”

Nos, nincs különbség Khon Béla, Szamuely Tibor, Eisenberger Benjámin, Rosenfeld Mátyás és az ezek követő, gyilkos hajlamú liberálisok és kommunisták között.  S nincs különbség e mai, Izraelből fenyegetőző, sípoló senkiháziak, és a Nizzában, Berlinben a nép közé hajtó pogány gyilkosok között. Ugyanis nem a tett, hanem már a szándék is gyilkossá teszi az elkövetőt, a politikust, a hazaárulót. E gyilkossági képzelgésben segítő kézként és támogatóként lép fel a bíró, aki engedi a füttyögést, mert szerinte a rendzavarás és a provokáció is alapvető emberi jog, s emberi jog egy nemzet méltóságteljes ünnepét megzavarni.

De mindez nem is olyan furcsa, hiszen immár száz esztendeje lassan, hogy benne élünk. S ha szót emelünk, az elkövetők kilétét is említve akkor az antiszemitizmus vádjával találjuk szembe magunkat. Pedig csak tényeket mondunk, tényeket sorolunk… Az igazi baj azonban e kérdést illetően az, hogy amikor az öreg zsidó rabbinak a fülébe súgta valaki, hogy nem szereti a zsidókat, hát olyan Canossa-járás kezdődött, mint 1077-ben… Áder Jánostól, Erdő Péterig mindenki megkövette a professzort, aki már maga is kényelmetlenül érezte magát, hiszen nem ezért mesélte el hivatalában a történteket, hogy utána, aki élt és mozgott az hűségesküre járuljon hozzá. Ő mindössze érdekességképpen mondta el az esetet… Nem úgy, mint most az izraelben bújkáló provokátor.

Ma egy nemzetet fenyegetnek, árulnak el, vádolnak közismerten magukat zsidónak nevező politikusok, s az igazságszolgáltatás elől Izraelbe menekült véresszájú ügyvéd. Hangosan és a világ előtt harsogják – zsidó mivoltukra is sokszor hivatkozva –, hogy itthon diktatúra van, hogy nincs sajtószabadság, és mindenki antiszemita… Nos, kikérem magamnak ezt az aljas magatartást! Mert engem sért ez a magatartás, mint ahogyan sért és csalódást okoz egy másik magatartás is: Jelesül, hogy minden zsidó szervezet hallgat, nem határolódik el, nem utasítja rendre hittestvéreit, s hallgatásával beleegyezését adja a vádaskodásokba, a magyar-, és keresztény-köpködésbe.

Igen, lehet hivatkozni arra, hogy a bölcs hallgatás önmagában elhatárolódást jelent, de ez hamis hivatkozás. Miért kell nekem hallgatnom, nekem eltűrnöm a folyamatos sárdobálást, mert ha szólok, azt mondják, hogy durva, antiszemita kirohanást követtem el. Nem! Csupán megpróbálom védeni a nemzetet, a hazámat, a kormányomat, a kormányfőmet, és a zsidó hitközségeket is. Úgy bizony, őket is! Mert érezhető egész Európában egy újabb üldözés szele, pont az efféle cinikus és hazug magatartások miatt. S ha az a szél ideér, ismét az ártatlan, a békében élni akaró zsidó honfitársainkat fenyegeti, mert akik generálják az ellenérzést hamis vádaskodásukkal és magyart gyalázó magatartásukkal, azok héthatáron túl lesznek a nehéz időkben – mint egykor azok, akiket a német repülőgépek vittek biztonságos helyekre.

Meg kellene tehát gondolni egy következetes és fajsúlyos elhatárolódást, a béke és a világos helyzetértékelés érdekében a Mazsihisz és a többi zsidó szervezet részéről. Mert nem csak engem sért az izraeli D. Péter üzenete, és a füttyögő lumpenek magyargyűlölete…   

Stoffán György

Hozzászólások

hozzászólás

The following two tabs change content below.

Stoffán György

Share

Esetleg más?

#Muzej2019 – Gül baba türbéje

Már többször is kénytelen voltam megállapítani, hogy mi magyarok, furcsa egy nép vagyunk. Most éppen …

8 hozzászólás

 1. Dipl.Ing.Tibor Gutay

  Éppen ezért nem szeretik a zsidókat. Ilyen gyalázatos mocskolásáért éppen neki kéne lógnia! Melleslleg ezt csinálták a németekkel is, aminek borzalmas “eredménye” lett – a haláltábor! Erröl persze nem beszélnek!

 2. Dékány Ilona

  Elképesztő aljasság amit ez az írás tartalmaz !Persze mit várhatunk egy olyan ügyvédtől ,aki elköveti a bűnt , majd lelép ? Az izraeli kormány bújtatja , a magyar kormány pedig toleráns ,mivel a Horthyval kapcsolatos történelmi helyzet még mindíg “tisztázatlan” egyesek szerint.AZAZ a magyar igazságszolgáltatás nem áll a helyzet magaslatán !–De erről jó ideje cikkeznek.—Félelmetes, egyben szomorú ,hogy bizonyos egyéneknek nem volt elég gyilkosság az elmult században !!!SOKADJÁRA ISMÉTLEM: Csak a teljeskörű összefogással állítható meg ezeknek a bűnöző hajlamúaknak a tevékenysége !!!Ehhez egész Európa normális népeinek össze kellene fogni , hisz’ az elfajzott zsidó–nem zsidó csürhe a kontinens létét veszélyezteti !!!

 3. Dávid Szaniszla

  Csak ezt a Mécs családot ne lássam soha! Menjenek az SZDSZ székházba és ott éljék ki az Olimpia megakasztása feletti örömüket. S amellett szégyeljék magukat nagyon. Egy “borzalmas” vidéki, aki nagyon szereti Hazáját!

 4. Nagy Mátyás

  Kiváncsi lennék mit mond a Mazsihisz, amikor egy ilyen nyíltan gyűlölködő levelet olvasnak egy magát izraeli zsidónak mondott emigránstól Dániel Pétertől. Sajnos ez is eklatáns példa, hogy egyeseknek semmi sem fontosabb a magyarországi antiszemitizmus kellő szinten tartásánál …

 5. Ronda szinhaz az egesz…A problema hogy mindegyik ” oldal ” mesterseges takolmagy. A tisztes

  • Csak azt mondja már ki valaki a hivatásos “rettegők ” közül ,hogy az ilyen irányú beszéd az nem meríti ki a gyűlöletbeszéd fogalmát ?!!! Csak akkor ha a zsidó közösség felé irányul, nincs itt valami kettős mérce tisztelt félelembe élő kisebbségi honfitársaink ? ! Azért a hazánkban élő józanabb zsidó származású honfitársainktól elvárható lenne egy olyan gesztus miszerint elhatárolódnak az ilyen szélsőséges ki jelentésektől, és ennek valamelyik nyilvános fórumon hangot is adnának !

 6. Ismételten a lényeget tárta fel sebészi precizitással Stoffán Úr !
  És ameddig az idézett zsidó identitású szervezetek nem határolódnak el egyértelműen az ilyen senkiházi kártevőktől és nem közösítik ki azokat maguk közül, addig sajnos megérthető az általánosítás.
  Az úgynevezett antiszemitizmus ellen, maga a magyarországi zsidóság tehetne a legtöbbet.
  Persze, mindig ott a kérdés, hogy: ” cui prodest ?”.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.