2018 április 20., péntek
Nick Griffin, a szélsőjobboldali British National Party (BNP) volt vezetője - Fotó Gareth Fuller/PA Wire

Magyarországra költöznek az európai szélsőjobbosok

Share

„Magyarország már most is egy nagyon jó központ, van egy közösség emigrált nacionalistákból, akik itt építik magukat. Vannak franciák, olaszok, svédek és britek is csordogálnak. Egy pillanatnyi kétségem sincs, hogy amikor az igazi balhé elkezdődik a Nyugaton az Al-Kaidával és az ISIS-szel, akkor ez a mostani csordogálás igazi árhullám lesz” – mondta a 444.hu-nak Nick Griffin, a szélsőjobboldali British National Party (BNP) volt vezetője.

A lap az Identitárius Egyetemisták Szövetsége által rendezett Stop Operation Soros! konferencia szünetében beszélgetett vele, ahol egy sor európai szélsőjobbos szervezet vezetője arról tanácskozott, hogy milyen károkat okoz a kontinensnek Soros György befolyása.

Griffin azt is elárulta, hogy hat hónapon belül Magyarországra költözik.

A brit politikus egyébként a magyar kormány nagy rajongójának tűnik, szerinte a Soros-szervezetek kiszorítása, a határra húzott kerítés és a családok támogatása is olyan lépések, amik vonzóvá teszik Magyarországot, és emiatt fognak hamarosan tömegek ide vágyni.

„Nagyon remélem, hogy Magyarország, a magyar kormány és a magyar emberek befogadják majd ezeket a Nyugat-Európából érkező valódi menekülteket, és a liberálisokat viszont nem engedik be, akik ezt az egész helyzetet előidézték Nyugaton.”

Forrás: 444.hu / HVG.hu

Hozzászólások

hozzászólás

Share

Esetleg más?

Uniós biztos: a vártnál több menekültet telepíthetnek át az EU-ba Afrikából és a Közel-Keletről

Németország szolidaritásának köszönhetően a várakozásokat meghaladó számban érkezhetnek afrikai és közel-keleti menekültek az Európai Unióba …

Egy hozzászólás van

  1. Dékány Ilona

    HŰHA! EZ IGEN! Migráció 2.? Természetesen be kell fogadni , ha tisztességes szándékkal költözik hozzánk. ! Csak hogy valóban alaposan meg kell vizsgálni az illetőket ! Egyébként ez várható volt , mivel a nyugatiak között nyilván vannak , akik félnek a beeresztett migránsoktól. Akik látják a különbséget Orbán Viktor és Merkel politikája között. Hála Istennek egyelőre mi békességben élünk , persze a kormány jóvoltából ! A jövőt nem sejthetjük ,csupán bízzunk abban , hogy 2018–ban Orbán Viktor vállalja a további rettenetesen nehéz terhet , és kitart az elvei mellett !EHHEZ KELL AZ EGYSÉGES NEMZETI ÖSSZEFOGÁS!!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.