2021 április 16., péntek
A Békemenet résztvevői vonulnak az Andrássy úton az 1956-os forradalom és szabadságharc 57. évfordulóján 2013. október 23-án. MTI Fotó: Soós Lajos
MTI fotó

Március 15-én ismét egységet mutatunk

Share

A választó polgárok, szellemi honvédők egyre erősödő akaratát tiszteletben tartva a CÖF-CÖKA március 15-én ismét Békemenetet szervez. Magyarország szuverenitását kívülről támadók és a helyeslő belföldi ellenzékieknek békés demonstrációval jelezzük a magyar emberek többségi állásfoglalását. Kérjük a népszavazás, és nemzeti konzultáció illegális bevándorlásról és a határkerítésről szóló több millió polgár szavazatának tiszteletben tartását.

Üzenjük, hogy a Békemenet indulási helyszínének a rendőrségre bejelentése jóval a hódmezővásárhelyi polgármester választás előtt, 2018. február 2-án megtörtént.

Lengyel civil barátaink Békemenetünkhöz jelezték csatlakozási szándékukat, értékelték, hogy Magyarország kiállt országuk brüsszeli szavazati jogának esetleges megvonása ellen. Emlékezve 1848 és 1956 elbukott szabadságharcaira, most a magyarokkal együtt kívánnak erőt mutatni a szovjet elnyomás után megszerzett nemzeti függetlenségünk megvédése érdekében.

Támogatjuk mindkét ország a közjót szem előtt tartó eredményes kormányzását. Nem feledjük, hogy 2010-re azok tették tönkre hazánkat, akik most, már a választások előtt kiszolgáltatnák a hatalomszerzést reményében a nyílt társadalom ideáját követőknek.

A nemzet szuverenitásáért aggódók személyes részvételükkel kinyilvánítják, hogy nem félnek és nem kívánnak senkit megfélemlíteni. Célunk az erkölcs primátusának figyelembe vételével az európai zsidó-keresztény civilizáció, kultúra folytonosságának megőrzése.

Március 15-én emlékezzünk és lépjünk együtt!

CÖF-CÖKA vezetősége

 

Hozzászólások

hozzászólás

The following two tabs change content below.
Share

Esetleg más?

Méregbe mártott LIBE-jelentés

Az a fő kérdés, hogy pénzért mindent meg lehet-e venni. Soros György azokat az embereket …

Egy hozzászólás van

  1. Dékány Ilona

    Az ép–kéz–láb , igazhitű magyarok ott lesznek . Összefogással , együtt ünnepelnek .
    A HAZA MINDEN ELŐTT ! A NEMZET ÉLNI AKAR ! JÖVŐNK MEGŐRZÉSE A TÉT !

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.