2019 december 6., péntek
orsós Ágnes főjegyző beszél a hódmezővásárhelyi közgyűlés ülésén. Az alföldi város képviselő-testülete zárt ülésen tárgyal arról, milyen lépéseket tesz a város az önkormányzat által kibocsátott és az Erste Bank által lejegyzett svájci frank alapú kötvény ügyében. MTI Fotó: Kelemen Zoltán Gergely

Márki-Zay-Péter Hódmezővásárhely címzetes főjegyzőjét is kirúgta

Share

A címzetes főjegyző elmondta, hogy 41 évnyi közszolgálati pályája végén, betegszabadsága alatt kézbesítették felmentését, amelyet tudomásul vett.

A főjegyző közleményében úgy fogalmazott, Hódmezővásárhely új polgármestere, Márki-Zay-Péter korábban együttműködést ajánlott neki, amellyel a város érdekében élni is kívánt. A politikus szerdán azonban váratlanul mégis felmentette főjegyzői feladatai alól.

A közigazgatási szakember köszönetet mondott Hódmezővásárhely és Mártély lakosságának, képviselő-testületeinek eddigi támogatásáért és segítségéért, és valamennyi munkatársának az együtt eltöltött évekért. Mindenkit arra kért, hogy tehetsége és tudása legjavát adva tegye a dolgát továbbra is Hódmezővásárhelyért.

Korsós Ágnes 1991-től volt a Hódmezővásárhelyi Polgármesteri Hivatal irodavezető-helyettese, később irodavezetője majd jegyzője, 2010-től pedig címzetes főjegyzőként látta el munkáját. 2013-ban a magyar közigazgatásban végzett több évtizedes szakmai és közösségi munkájának elismeréséül, a Magyar Érdemrend Tisztikeresztje állami kitüntetést kapta meg.

MTI

Hozzászólások

hozzászólás

The following two tabs change content below.
Nagy Ervin filozófus-politológus, a Polgár Portál felelős kiadója, állandó szerzője. Közíróként rendszeresen publikál más blogjain (http://nagyervinfilozofus.blogspot.hu/), az Aracs Délvidéki Közéleti Folyóiratban, illetve a Magyar Hírlapban. Megbízott egyetemi előadó, számos felnőttképzéssel foglalkozó iskola tanára. A liberalizmus illúziói (Attraktor, 2014) és az Omladozó téveszmék (Attraktor 2016) című könyvek szerzője.
Share

Esetleg más?

#Muzej2019 – Múzeum a város felett: Kiscelli Múzeum

Utunk következő állomása a Kiscelli Múzeum volt. Különös ez a múzeum, különös történettel, különös múlttal …

2 hozzászólás

  1. Dávid Szaniszla

    Ezeket az intézkedéseít biztos nem magától találta ki, valaki súgott neki. Mostanában sokszor van együtt Szeged díszes polgármesterével. Lehet, hogy tőle származnak ezek a súgások. Na erről ennyit. Ez is bőven sok. Már látom végső rugdolózását a vásárhelyi polgármesternek. Nem sajnálom a sok becsapott Vásárhelyi polgárt. Azt hiszem ide illik az a közmondás: “ISTEN NEM VER BOTTAL” Fogtok még sírni! Talán április 8.-án valamit jóvá lehet tenni, a többit pedig jövő októberben.

  2. Dékány Ilona

    Végül majdcsak egyeduralkodóvá válik az új polgármester . ! Így aztán annyit lophat egy év alatt , amennyit csak akar ! Kiderül április 8–án , hogy a becsapot városlakók észheztérnek –e , vagy tovább igyekeznek a gödörbefele ?
    URAM ! ISTENEM ! KÉRLEK ADJÁL VILÁGOSSÁGOT A HÓDMEZŐVÁSÁRHELYIEK FEJÉBE !

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.