2018 május 25., péntek
orsós Ágnes főjegyző beszél a hódmezővásárhelyi közgyűlés ülésén. Az alföldi város képviselő-testülete zárt ülésen tárgyal arról, milyen lépéseket tesz a város az önkormányzat által kibocsátott és az Erste Bank által lejegyzett svájci frank alapú kötvény ügyében. MTI Fotó: Kelemen Zoltán Gergely

Márki-Zay-Péter Hódmezővásárhely címzetes főjegyzőjét is kirúgta

Share

A címzetes főjegyző elmondta, hogy 41 évnyi közszolgálati pályája végén, betegszabadsága alatt kézbesítették felmentését, amelyet tudomásul vett.

A főjegyző közleményében úgy fogalmazott, Hódmezővásárhely új polgármestere, Márki-Zay-Péter korábban együttműködést ajánlott neki, amellyel a város érdekében élni is kívánt. A politikus szerdán azonban váratlanul mégis felmentette főjegyzői feladatai alól.

A közigazgatási szakember köszönetet mondott Hódmezővásárhely és Mártély lakosságának, képviselő-testületeinek eddigi támogatásáért és segítségéért, és valamennyi munkatársának az együtt eltöltött évekért. Mindenkit arra kért, hogy tehetsége és tudása legjavát adva tegye a dolgát továbbra is Hódmezővásárhelyért.

Korsós Ágnes 1991-től volt a Hódmezővásárhelyi Polgármesteri Hivatal irodavezető-helyettese, később irodavezetője majd jegyzője, 2010-től pedig címzetes főjegyzőként látta el munkáját. 2013-ban a magyar közigazgatásban végzett több évtizedes szakmai és közösségi munkájának elismeréséül, a Magyar Érdemrend Tisztikeresztje állami kitüntetést kapta meg.

MTI

Hozzászólások

hozzászólás

The following two tabs change content below.
Nagy Ervin filozófus-politológus, a Polgár Portál felelős kiadója, állandó szerzője. Közíróként rendszeresen publikál más blogjain (http://nagyervinfilozofus.blogspot.hu/), az Aracs Délvidéki Közéleti Folyóiratban, illetve a Magyar Hírlapban. Megbízott egyetemi előadó, számos felnőttképzéssel foglalkozó iskola tanára. A liberalizmus illúziói (Attraktor, 2014) és az Omladozó téveszmék (Attraktor 2016) című könyvek szerzője.
Share

Esetleg más?

Bosznia-Hercegovina és Montenegró is kerítést építene

Szigorúbb intézkedéseket vezet be Bosznia-Hercegovina a migrációs nyomás növekedése miatt, és határkerítés építését is kilátásba …

3 hozzászólás

  1. Ez új! Eddig, csak címeres gazemberről hallottam! Dehogy 1 választott marha, öreg közszolgát kirúgja, ez új nekem!

  2. Dávid Szaniszla

    Ezeket az intézkedéseít biztos nem magától találta ki, valaki súgott neki. Mostanában sokszor van együtt Szeged díszes polgármesterével. Lehet, hogy tőle származnak ezek a súgások. Na erről ennyit. Ez is bőven sok. Már látom végső rugdolózását a vásárhelyi polgármesternek. Nem sajnálom a sok becsapott Vásárhelyi polgárt. Azt hiszem ide illik az a közmondás: “ISTEN NEM VER BOTTAL” Fogtok még sírni! Talán április 8.-án valamit jóvá lehet tenni, a többit pedig jövő októberben.

  3. Dékány Ilona

    Végül majdcsak egyeduralkodóvá válik az új polgármester . ! Így aztán annyit lophat egy év alatt , amennyit csak akar ! Kiderül április 8–án , hogy a becsapot városlakók észheztérnek –e , vagy tovább igyekeznek a gödörbefele ?
    URAM ! ISTENEM ! KÉRLEK ADJÁL VILÁGOSSÁGOT A HÓDMEZŐVÁSÁRHELYIEK FEJÉBE !

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.