2020 június 6., szombat
Illusztráció / Forrás: PestiSrácok

Marokkói a gyilkos – megtalálták az eltűnt német nő holttestét

Share

Egy spanyolországi város közelében, egy benzinkútnál találták meg annak a 28 éves német nőnek a holttestét, aki egy hete tűnt el Németországban. A nő Lipcsében stoppolt le egy kamiont, de soha nem jutott el úti céljához, Bayernbe. A marokkói származású kamionsofőrt Spanyolországban tartóztatták le gyilkosság gyanújával.

A rendőrség egy héten át nyomozott a 28 éves egyetemista után, egész Németországban keresték. A nő testvére fotókat helyezett ki róla a legforgalmasabb helyeken, és a közösségi médiában is kampány indult el a megtalálásáért.

A különféle keresési módszereknek köszönhető, hogy a német rendőrség megtalálta azt a kamiont, amelyre a stoppal utazó nő felkéredzkedett. Követték a sofőr tankolási nyomvonalát, amely Spanyolországig vezetett. Ott már a helyi rendőrség vette át a nyomozást. A kamion gyorsan előkerült, a marokkói származású 41 éves sofőr kihallgatása során beismerte a gyilkosságot. Azt is elmondta, hogy hol találják meg a nő holttestét.

Az áldozat holttestét a spanyol rendőrök több mint 1800 kilométerre a lány otthonától, Asparrena közelében, egy benzinkút melletti bokorban találták meg pénteken. Az első jelentések arról szólnak: a lány holttestén égési sérülések és erőszak jelei is látszanak.

A sofőrt gyilkosság vádjával letartóztatták.

hirado.hu

Hozzászólások

hozzászólás

The following two tabs change content below.
Share

Esetleg más?

#Muzej2019 – Gül baba türbéje

Már többször is kénytelen voltam megállapítani, hogy mi magyarok, furcsa egy nép vagyunk. Most éppen …

2 hozzászólás

  1. Újabb áldozata a bevándorlók szexrabszolga-tartásának!

  2. Dávid Szaniszla

    Hány ilyen letartóztatásra van még szükség, hogy az illetékesek belássák, nincs semmi lehetőségük, hogy kibújjanak a felelősségre vonás alól. Előbb utóbb sorra kerülnek!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.