2018 május 25., péntek
Brüsszel nem talált vagy nem is keresett fogást Gyurcsányon?

“Másokkal nem megoszthatók” Gyurcsány bizonyítékai

Share

A Demokratikus Koalíció (DK) elnökének kérésére minősített adatokként kell kezelni az általa korábban megfogalmazott, Orbán Viktor kormányfőt érintő információkat, amelyeket szerdán átadott a parlament nemzetbiztonsági bizottsága elnökének. Molnár Zsolt (MSZP), a testület elnöke az MTI-nek elmondta azt is: az információk valóságtartalmáról nem tudott meggyőződni.

Közölte: Gyurcsány Ferenc a nemzetbiztonsági bizottság hivatalos helyiségében tájékoztatta az általa korábban a nyilvánosság előtt elmondottakkal összefüggésben. A találkozóról szó szerinti jegyzőkönyv készült. Az elhangzottak a DK-elnök kérésére a továbbiakban minősített információkként kezelendők, azok másokkal nem megoszthatók – tette hozzá Molnár Zsolt.

A bizottsági elnök jelezte: a jegyzőkönyvben szereplő állításokat kizárólag a Gyurcsány Ferenc által elmondottakból ismeri, azok valóságtartalmáról meggyőződni nem tudott és nem is tud.

Korábban az MSZP kezdeményezte, hogy a nemzetbiztonsági bizottság hallgassa meg Orbán Viktor miniszterelnököt és Gyurcsány Ferenc DK-elnököt, miután a volt miniszterelnök azzal vádolta meg a jelenlegi kormányfőt, hogy az orosz állam titkos információkkal zsarolja őt.

A meghívásra a Fidesz úgy reagált, hogy az MSZP és Gyurcsány Ferenc rendezze a belső háborúit egymás között. Mint írták, azt javasolják, hogy Gyurcsány Ferencet a parlament egészségüggyel foglalkozó bizottsága hallgassa meg, a szocialistákat pedig négyes metró-ügyben az ügyészség.

A nemzetbiztonsági bizottság múlt szerdai ülése után Molnár Zsolt sajnálatosnak nevezte, hogy a kormányfő, sem Gyurcsány Ferenc nem jelent meg a testület ülésén. Közölte: az ülésen a szolgálatok jelen lévő vezetői azt a tájékoztatást adták, hogy 1990 óta hivatalban lévő magyar miniszterelnökkel kapcsolatban a nemzeti szuverenitást érintő biztonsági kockázat nem merült fel. A testület többi tagja is megerősítette, a titkosszolgálatok azt mondták: a miniszterelnökkel kapcsolatban semmilyen terhelő adat, információ nem áll rendelkezésre.

MTI

Hozzászólások

hozzászólás

Share

Esetleg más?

Bosznia-Hercegovina és Montenegró is kerítést építene

Szigorúbb intézkedéseket vezet be Bosznia-Hercegovina a migrációs nyomás növekedése miatt, és határkerítés építését is kilátásba …

2 hozzászólás

  1. Dékány Ilona

    SZERINTEM: A félkegyelmű Gyurcsánnyal felesleges az időt tölteni !!Mindent megpróbált eddig , hogy maga mellé állítsa a húgyagyúakat , de hál’ Istennek ezzel nem ment sokra. EGÉSZSÉGÜGYILEG kellene kivizsgálni végre !!!Régen a diliházban lenne a helye !!!

  2. Dipl.Ing.Tibor Gutay

    Meddig mocskolhatja ez a gazember Orbánt büntetlenül? Vagy börtönbe, vagy diliházba vele! Akár hülye, akár gazember, egy biztos! Gyurcsánynak nem a Parlamentben a helye! A Gyurcsány eset a magyar parlamentális demokrácia szégyene.Fel kell függeszteni működését addig, ameddig nem igazolja erkölcsi bizonyítvánnyal, hogy nem gazember, plus ameddig nem igazolja, hogy nem elmezavarodott! Erröl az ügyröl nem vitatkozni kell, hanem végre rendbetenni. Amen.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.