2018 május 28., hétfő

Meghívó a Budapesti Székely Kör estjére A Kommunizmus Áldozatainak Emléknapja alkalmából

Share

Vendégek: Menczer  Erzsébet, a Szovjetunióban volt Magyar Politikai Rabok és Kényszermunkások Szervezete (SZORAKÉSZ) elnöke, Horváth Béla, a Kommunizmus áldozatainak emléknapja beterjesztője a Parlamentben és Mátyás Sándor, a csömöri Gloria Victis Alapítvány elnöke, a kommunizmus 100milliónyi áldozata emlékművének egyik kezdeményezője.

Az est második felében: Frigyesy Ágnes Az Úr csodásan működik és a Legyen meg a Te akaratod című kötetek rövid könyvbemutatója a kommunizmus papi áldozatairól (Ferencz Béla Ervin ferences szerzetes, Bíró János Antal ferences szerzetes, Tőkés István ref. teológus, Mindszenty József bíboros, hercegprímás, Harangozó Ferenc pápai prelátus, Olofsson Placid bencés szerzetes és Balogh István tábori lelkészre emlékezve.

Közreműködik: Takács Bence előadóművész, Kémenes Örs székely fiatalember és a zuglói Jókai Mór Általános Iskola néhány diákja. Műsorvezető-háziasszony: Frigyesy Ágnes

A Budapesti Székely Kör rendezvénye ingyenes, adományokat a BSZK működésére köszönettel elfogadnak

Szíveskedjen regisztrálni a frigyesy@gmail.com e-mail címen vagy a +36-20/383-1417 telefonszámon

Hozzászólások

hozzászólás

Share

Esetleg más?

Kereszténynek lenni egykor és ma – Vallásüldözés 70 év távlatából

Mit jelentett keresztény hit szerint élni a kommunista diktatúra idején és mit jelent ma? Van-e …

Egy hozzászólás van

  1. A devizahitelezők áldozatait, ki siratja? Árváit ki támogatja? Vagy a libás bajnai, a gilisztás “átverés” új, vállalkozói gazembereitek, Qwestor, egyéb bankcsődök intézőit ki üldözi?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.