2020 szeptember 24., csütörtök
Fotó: AP

Megmagyarázta Juncker kínos tántorgását a balos sajtó

Share

Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke ismét meglehetősen furcsa helyzetbe került. A politikust a NATO-csúcs után a kollégái kísérték le a lépcsőn, mivel az EB elnöke jól láthatóan elveszítette a stabilitását. Minderről videó is készült. Ahogy az várható volt a bevándorláspárti, Junckert támogató nyugati – és persze a hazai – liberális sajtó máris elkezdte magyarázni a magyarázhatatlant…

A nyugati balos sajtó Juncker állítólagos „hátfájásáról”, „egészségügyi problémáiról” beszél. Nyilván kellemetlen lenne bevallani, hogy Európa első embere komoly alkoholproblémákkal küzd. Az euractiv.com azon lamentál, hogy képes lesz-e Juncker kitölteni a mandátumát.

 

Forrás: Origo.hu

Hozzászólások

hozzászólás

Share

Esetleg más?

#Muzej2019 – Gül baba türbéje

Már többször is kénytelen voltam megállapítani, hogy mi magyarok, furcsa egy nép vagyunk. Most éppen …

4 hozzászólás

  1. “Az isiász legjellemzőbb oka a gerincből kilépő nervus ischiadicus (ülőideg) nevű idegrostok összenyomódása, melyet leggyakrabban a csigolyatestek között elhelyezkedő porckorongok sérve vált ki. A gerinc hajlékonyságáért, rugalmasságáért nagyfokban felelősek a csigolyatestek közötti üregeket kipárnázó porckorongok (discus, ejtsd: diszkusz), melyek hatékonyan védik a gerincet, pl. a rázkódástól.”
    Eleve gumigerinc esete forog fenn,tehát kizárható az isiász. Azt sem CSAK én gondolom,hogy erős whiskyt talált a derék pária.
    Ideje lenne eltakarodnia a manézsból. Bármekkora cirkuszmester volt is. Nem ennek fognak rügyezni tavasszal a galagonyák. 🙂

  2. Dávid Szaniszla

    Reméljük hamarosan olyan szeszes állapotba kerül, hogy dalolva mond le a poziciójáról. Ezt nem lehet elviccelni. Ez komoly lejáratása az EB-nek. Meddig mehet ez így? Vélhrtően nem sokáig!

  3. Hamarabb fog húgyos gatyával fotózkodni a derék Juncker , mint hogy lemondana!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.