2018 április 21., szombat
MTI Fotó: Bruzák Noémi

Megújulnak az Erzsébet-táborok

Share

A kormány az idén több mint ötmilliárd forintot fordít a gyermekek üdültetésére az Erzsébet- táborokban.

Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára azt mondta, hogy a zánkai és a fonyódligeti táborban 21. századi körülményeket teremtenek.

Közlése szerint mindkét helyen megújulnak a szálláshelyek, Fonyódligeten  új épületek is épülnek, megújulnak a közösségi terek, a  konyha, az étkező, lesz vizes játszótér, megújulnak a parkok, Zánkán felújítják a táborhoz tartozó kikötőt is.

A Magyar Közlöny legfrissebb számában jelent meg, hogy a kormány 26 milliárd forintot költ az Erzsébet-táborok fejlesztésére 2019-ig.

A határozat szerint még az idén egymilliárd forint költenek a zánkai és a fonyódligeti tábor fejlesztésére. Az összeg jövőre 8,55 milliárdra, 2019-ben pedig mintegy 16,5 milliárdra nőne. A támogatást a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány, mint a táborhelyek tulajdonosa kaphatja.

MTI

Hozzászólások

hozzászólás

Share

Esetleg más?

Budapest bekerült a TOP 10 európai úti cél közé

A magyar főváros – Lisszabont, Párizst, Amsterdamot, Prágát, Bécset, Barcelonát és Londont is megelőzve – …

2 hozzászólás

  1. Dipl.Ing.Tibor Gutay

    Isten áldja ezt a kormányt, amen. Magyar vigyázz! Orbán ellen szervezett füttykoncertet a zsidó komcsi hazaáruló liberális söpredék nemzeti ünnepünkön. Isten mentse meg szeretett hazámat attol, hogy ezek kormányra kerüljenek! Amen.

  2. Dékány Ilona

    Gutay Tiborral egyet értve arra kérem a Jóistent, hogy világosítsa meg /!!!!!!!/ annak a sok–sok

    bizonytalankodónak az elméjét , akik még mindíg nem képesek tisztán látni , hogy mi vár rájuk , ha
    távomaradnak az urnáktól 2018–ban. Képtelenek tudomásul venni ,hogy az a szerencsétlen formáció, amely úgy szaporodik ,mint a poloska , de még sokkal ártalmasabbak , teljesen tönkretehetik a Magyar Hazát.Sajnos aki dolgozik , az hibákat is vét , de a fő dolog , hogy a jó úton járunk . Fokozatos javulást láthatunk. De ha az ellenzéki katyvasz kerülne hatalomra , újra meg kellene tapasztalni a 2010 előtti állapot rémségeit. Újra elkezdődne egy évig az osztogatás , utána pedig az eladósodás miatti nyomor. UGYE EZT SENKI NEM AKARHATJA , AKI JÓÉRZÉSŰ IGAZ MAGYAR????

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.