2020 augusztus 9., vasárnap
Mellár Tamás közgazdász. MTI Fotó: Beliczay László

Mellár továbbra is “független” marad, de mintegy mellékesen belép a Párbeszéd parlamenti frakciójába

Share

“Teszem ezt azért, mert nem nézhetem tétlenül, hogy az ellenzék egyetlen összefogási kísérlete is meghiúsuljon” – írja Facebook bejegyzésében Mellár Tamás. Úgy tűnik a Párbeszéd frakciója egy potyautassal ugyan, de megmenekülhet.

A mai napon (2018. május 20-án) úgy döntöttem, hogy belépek a Párbeszéd párt parlamenti frakciójába. Teszem ezt azért, mert nem nézhetem tétlenül, hogy az ellenzék egyetlen összefogási kísérlete is meghiúsuljon. Egyesek felelőtlen döntése miatt olyan helyzet alakult ki, amelyben nem maradhatok passzív, hanem tevőlegesen segítenem kell az ellenzéki pártok együttműködését”

– folytatta Mellár. Majd híveinek és az arrafelé kószáló unatkozóknak magyarázza, hogy miért is marad Ő továbbra is “független” képviselő:

A Párbeszéd frakcióba való belépésemmel nem veszítem el függetlenségemet, mert (1) olyan szerződést kötöttem a frakció vezetésével, amelynek értelmében nem vonatkozik rám a frakciófegyelem, tehát továbbra is a saját meggyőződésem és lelkiismeretem szerint szavazhatok, (2) a hozzászólásaimban és a bizottsági munkában ugyancsak szabad kezet kapok, a saját megítélésem szerint járhatok el, (3) nem leszek semmilyen pártnak sem a tagja.”

PestiSrácok

Hozzászólások

hozzászólás

The following two tabs change content below.
Share

Esetleg más?

#Muzej2019 – Gül baba türbéje

Már többször is kénytelen voltam megállapítani, hogy mi magyarok, furcsa egy nép vagyunk. Most éppen …

2 hozzászólás

 1. EZT NEVEZIK ” POLITIKAI KISKAPUNAK” ? Vagy csak egyszerűen gerinctelenségnek ?
  Szégyenfolt lesz a Parlament patkójában ! DE: Pénzért bármit ?!

  • Nadehát Tisztelt Ilona !
   A mellár ezért közgazdász,meg statisztikus,meg független. Jó sok pénzért az. Gyaníthatóan az mlp-s hölgy zsarolási kísérletekor olcsóbb árajánlatot nyújtott be. Lehet,hogy ő csak 40 milliót kér évente. (A hölgy és a mögöttes egyedek 60 milliót kértek. Évente)
   Az Országunknak,pedig ez a szedett-vedett társaság évi 135 millióba kerül. Nem tudok elképzelni olyan munkát ezektől,hogy ez megérje.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.