2019 január 23., szerda
A kép illusztráció / MTI fotó

Menedék egyesület fb-elnöke: bármely migráns jobb, mint a hazai népesség

Share

A Menedék – Migránsokat Segítő Egyesület felügyelőbizottságának elnöke szerint a bevándorlás azért is jó, mert szinte mindenhonnan olyanok érkeznek, akik eleve jobbak, mint a hazai népesség – írta keddi cikkében az Origo.

A hírportál Melegh Attila egy 2015-ben az Origónak adott interjújából idézett, amelyben a szociológus arról beszélt, hogy Magyarország milyen jól járna, ha befogadná a migránsokat, akik majd gazdasági növekedést hoznak az országnak, és feltöltik a hiányszakmákat, például “orvosok lesznek”.

A cikk szerint Melegh Attila “sötét jövőt jósolt” a befogadást megtagadó Magyarországnak: elfogy a népesség, és a nyugdíjrendszer is összeomlik bevándorlók nélkül. Szerinte az ország és a kormány “igazán örülhetett volna az akkor éppen 150 ezer fős illegális határátlépő tömegnek, hiszen nagy a verseny az országok között a bevándorlókért”.

A hírportál megjegyezte, hogy a szociológus annak a Menedék – Migránsokat Segítő Egyesületnek felügyelő bizottsági elnöke, amely színeiben

Szél Bernadett, az LMP társelnöke programvezetőként dolgozott, és amelyet Soros György “bevándorláspárti spekuláns” támogat.

MTI

 

Hozzászólások

hozzászólás

Share

Esetleg más?

A puszták éneke – Vízkereszt

Gyermekként még azt gondoltam, hogy e a napon egymást keresztezi két vízsugár: nem fogta fel …

2 hozzászólás

  1. Dávid Szaniszla

    Menedék elnök úr! Nem fordítva van ez a dolog? A Hazánkban élő honfotrásaim sokkal többet érnek mint ezek az imngyenélő migránsok. Az az érzésem, hogy nekem van igazam!

  2. Dékány Ilona

    Tehát Melegh Attila és szélkirálynő régi , jó barátk —elvbarátok ! Akkor hogy kaphatott jogot arra , hogy a Nemzetbiztonsági Bizottságban helyet foglaljon ? Kik állították ki róla a feddhetetlenségi bitonyítványt ? Ha pedig később derült ki a kapcsolatuk , miért nem vonták vissza ?
    Számomra ez a rikácskisasszony mindíg is gyanúsan viselkedő ellenség volt ! Aki mindenhez ért , az semmihez sem ért !–leszámítva az ezermestereket , akikből már alig van .
    DE: Ez a nőszemély még azt is elhiszi magáról , hogy kéoes lenne az országot irányítani …..

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.