2018 október 19., péntek
A kép illusztráció / MTI fotó

Menedék egyesület fb-elnöke: bármely migráns jobb, mint a hazai népesség

Share

A Menedék – Migránsokat Segítő Egyesület felügyelőbizottságának elnöke szerint a bevándorlás azért is jó, mert szinte mindenhonnan olyanok érkeznek, akik eleve jobbak, mint a hazai népesség – írta keddi cikkében az Origo.

A hírportál Melegh Attila egy 2015-ben az Origónak adott interjújából idézett, amelyben a szociológus arról beszélt, hogy Magyarország milyen jól járna, ha befogadná a migránsokat, akik majd gazdasági növekedést hoznak az országnak, és feltöltik a hiányszakmákat, például “orvosok lesznek”.

A cikk szerint Melegh Attila “sötét jövőt jósolt” a befogadást megtagadó Magyarországnak: elfogy a népesség, és a nyugdíjrendszer is összeomlik bevándorlók nélkül. Szerinte az ország és a kormány “igazán örülhetett volna az akkor éppen 150 ezer fős illegális határátlépő tömegnek, hiszen nagy a verseny az országok között a bevándorlókért”.

A hírportál megjegyezte, hogy a szociológus annak a Menedék – Migránsokat Segítő Egyesületnek felügyelő bizottsági elnöke, amely színeiben

Szél Bernadett, az LMP társelnöke programvezetőként dolgozott, és amelyet Soros György “bevándorláspárti spekuláns” támogat.

MTI

 

Hozzászólások

hozzászólás

Share

Esetleg más?

Orbán Viktor részt vesz a Sargentini-jelentés vitáján

A magyar miniszterelnök személyesen vesz részt szeptember 11-én az Európai Parlament plenáris ülésen, melyen a …

2 hozzászólás

  1. Dávid Szaniszla

    Menedék elnök úr! Nem fordítva van ez a dolog? A Hazánkban élő honfotrásaim sokkal többet érnek mint ezek az imngyenélő migránsok. Az az érzésem, hogy nekem van igazam!

  2. Dékány Ilona

    Tehát Melegh Attila és szélkirálynő régi , jó barátk —elvbarátok ! Akkor hogy kaphatott jogot arra , hogy a Nemzetbiztonsági Bizottságban helyet foglaljon ? Kik állították ki róla a feddhetetlenségi bitonyítványt ? Ha pedig később derült ki a kapcsolatuk , miért nem vonták vissza ?
    Számomra ez a rikácskisasszony mindíg is gyanúsan viselkedő ellenség volt ! Aki mindenhez ért , az semmihez sem ért !–leszámítva az ezermestereket , akikből már alig van .
    DE: Ez a nőszemély még azt is elhiszi magáról , hogy kéoes lenne az országot irányítani …..

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.