2021 szeptember 28., kedd
Judith Sargentini, az Európai Szabad Szövetség képviselőcsoportjának holland tagja (MTI/EP/Fred Marvaux)

Méregbe mártott LIBE-jelentés

Share

Az a fő kérdés, hogy pénzért mindent meg lehet-e venni. Soros György azokat az embereket állítja csatasorba, akiknek a válasza igen. A kétezer éves keresztény civilizáció azonban olyan építmény, amely nem piaci áru, hanem mélyen gyökerező európai társadalmi valóság. Vannak eltévedt vállalkozók, akik az őslakosság hitét és közösségi összetartozását támadják. Interpretációjukban elképesztő értelmezések jelennek meg a klasszikus demokrácia és jogállamiság fogalmáról. Érdekeik szerint az EU alapítóinak kőbe vésett dogmáit a történelem meghamisításának eszközeivel próbálják átírni, újraértelmezni. Dühödt támadásaik Európa népeinek egyre erősödő ellenállását váltják ki.

A totális globalizáció, a nyílt társadalom és az egyközpontú politikai és gazdasági hatalomgyakorlás nem véghez vihető, bár eltökélt ábránd. Soros György vezérletével irányított NGO-k szervezkedése a nemzetek nyílt felszámolásának kísérlete.

Döbbenetes, hogy éppen az Európai Unió intézményi rendszerét sikerült a pénz szülte vírussal megfertőzni. A mandátumuk lejártától rettegő képviselők érzékelik a számukra előnytelen politikai erőtér változását. Még a 2019-es EP-választás előtt próbálják szilárd alapokra helyezni nemzeteket pusztító akaratukat.
Kétszázhuszonhat migráns- és Soros-barát EP-képviselő próbálkozik döntő rohamot intézni Európa népeinek őshonos többsége ellen. Az egyre gyengülő, hazájukban támogatás híján létszámukban is fogyó szocliberális pártok utolsó mentsvára Brüsszel, ahol a 2015 előtti politikai erőtér beásta magát, azonban orvlövészei már csak ideig-óráig szedhetik áldozataikat. A megbukott ultraliberális ideológiát a népeket lenéző módszerekkel már nem lehet életben, sem hatalomban tartani.

A visegrádi országok vészharangjai már megszólaltak. Több nyugati ország polgárai (olaszok, osztrákok, dánok, svédek, németek) mozgolódnak, és visszautasítják Brüsszel bevándorláspárti elképzeléseit. Az illegálisan érkező migráns munkaerő csekély mértékben integrálható, nem eredményezi az előre megígért gazdasági sikereket. Az emberek tudják, hogy a kötelező kvótarendszernek nincs hozama, sőt mi több, az uniós országok adófizetői félelemmel is fizetnek a kezelhetetlen jelenségért. Kialakulnak a párhuzamos társadalmak, a városokban, országrészekben egyre több a no-go zóna, bezárásra ítéltetnek a templomok, miközben sorra nőnek ki a földből mecsetek.

Az Európai Unió civiljeinek hangja nem ér el Brüsszelig. Egyes hatalmukat féltő kormányok nem merik a saját népük véleményét kikérni, sorskérdéseiket felhatalmazás nélkül intézik.

A CÖF-CÖKA szerint a hatalommániás, demokráciát és a nemzetek jogállamiságát politikai célzattal támadó brüsszeli adminisztráció vesszőfutásának véget kell vetni. A népek többségi akarata szent és sérthetetlen. A megbukott megélhetési politikusok nem vezethetik orruknál fogva kontinensünk polgárait.

A LIBE Bizottság és követői nem készíthetnek, esetlegesen fizetős megrendelésre, uniós államokat támadó jelentéseket. Ki kellene vizsgálni, hogy a bizottságokban működő képviselők lobbizási lehetőségeinek hol van a határuk. Nem lenne ördögtől való az európai parlamenti képviselők vagyonosodásának vizsgálata sem. Feltételezhető, hogy az ötszázmilliós Európa polgáraira ez megnyugtatóan hatna.

A Judith Sargentini vezényletével elkészített, Magyarországról szóló LIBE-jelentés téves állítások sokaságát tartalmazza. Jogi tartalma értékelhetetlen, sokkal inkább politikai pamflet. Ezért a CÖF-CÖKA hivatali visszássággal kapcsolatos panaszbeadványt nyújtott be az európai ombudsman hivatalához.

Csizmadia László

Forrás: Magyar Hírlap

Hozzászólások

hozzászólás

The following two tabs change content below.
Share

Esetleg más?

Bepanaszolta LIBE-jelentést az Európai Ombudsman hivatalánál a CÖKA

Panaszbeadványt nyújtott be az Európai Ombudsman hivatalához a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖKA) az EP …

4 hozzászólás

 1. A HOLLAND ZSIDRÁK MAGYARORSZÁGOT OLLÓZZA‼️‼️‼️
  A magyarországi és a Magyarországot szapuló cionista lakájok és idegenszívű sakálok ugyanazok ma is, akik kimiskárolták Máriát a Szentháromságból, akik keresztre feszítették Jézust, akik fölkoncolták Nagy-Magyarországot, felnégyelték Koppányt, kivéreztették Solymosi Esztert és akik vérbe fojtották szabadságharcainkat ‼️‼️‼️📣

 2. „Sok idióta fordult elő ezen a konferencián, (pártkongresszuson EU parlamentben) sok nagyképű, önelégült idióta — falra tudok mászni ettől a fajtától! A közönséges idiótákkal nincs semmi baj, mert szót lehet velük érteni, és jobb belátásra lehet őket téríteni. De az önelégült idióták — azok az idióták, akik leplezni igyekeznek valódi mivoltukat, mindenféle hókuszpókusszal sikerül is elhitetniük, hogy ők az emberiség díszpéldányai — őket egyszerűen képtelen vagyok elviselni! A közönséges idióta nem csaló, a közönséges idióta őszinte, a képmutató idióta viszont álságos, kibírhatatlan képződmény! Richard P. Feynman, Nobel-díjas
  Hazájukból kiküldött alkalmatlanok, „diszsirhelye,” gyűjtő helye! Fizikus fiam “lelete”!

 3. TÉNYFELTÁRÓ LELEPLEZÉS ORBÁN MAGYARMATÁRÓL!!!
  EXTRÉM, ÉLŐ KÖZVETÍTÉSES JOGOS CSALÁD ÉS LAKÁSVÉDELMI AKCIÓ!!!
  GYERTEK EL EGY RENDHAGYÓ, ELEVEN ELLENÁLLÁS RENDŐRÁLLAM DÖNTŐ BÁTOR HARCOSAKÉNT 2019. 10. 08-án 10.00-ra az újpesti Mátyás tér 2/B-be: CSALÁDÉRT, LAKÁSÉRT, ÖNBECSÜLÉSÉRT, SZABADSÁGÉRT!!!

  HADÜZENET A ZSÍRMÁJAS MR. BEANNAK alias GYŐRI GÁBORNAK alias ORBÁN VIKTORNAK a 10.000 MAGYAR DEVIZA KÁROSULT ÖNGYILKOSSÁGBA KERGETÉSÉÉRT, A BANKÁRKASZTTAL KÖTÖTT HAZAÁRULÁSÁÉRT (EBRD DIKTÁTUM!), A BOLSEVIK RENDŐRÁLLAM LÉTREHOZÁSÁÉRT ÉS A MAGYAR CSALÁDOK KILAKOLTATÁSÁÉRT!!!
  TUDTAD?! …- hogy az offshore érdekeltségű, terrorizmusból eredő pénzeket tisztára mosó Schmidt Mária cégeivel összejátszik a IV. V. VI. VII. XII. XIII. XIV. XV. XVIII. kerületi és a Budapesti Rendőr főkapitányság, az Intrum Justitia adócsaló offshore cég, a Közjegyző és Lakásmaffia, az MBVK és összeférhetetlen elnöke Schadl György, a Pesti Központi Kerületi Bíróság és a Törvényszék korrupt bírái, a Kúria, a Főügyészség és az alkotmány nélküli Alkotmánybíróság?!
  …hogy a Fővárosi Törvényszék a Magyar Államkincstár és a „Magyar Állam” ezermilliárdokat maszatol el évente Orbán oligarcháinak?!
  …hogy az ún. Babaváró Hitelbe és CSOK-ba rángató NÉPmegtévesztő orbitális ZSIDESZ PROPAGANDA is csupán elektronikus pénzteremtési trükk és a szokásos, de hírhedt uzsorás bankár svindli?!
  Biz’ ám!!!
  A közel 32 éves ún. „Rózsadombi Paktum” (ami a szabadkőműves cionista világszervezet diktátuma!!!) előírásai szerint fosztja ki és kergeti halálba magyarok tízezreit, hogy az izraeli betelepítési program 2022-ig végleg lejátszódhasson!!!
  Ami az érbevágó valóságban arról szól majd, hogy 6 millió magyar rabszolga gürizéséből él jól 4 millió Isten, Anya, Gyermek és Jézus gyilkos új-régi migráns honfoglaló!!!
  SEGÍTESZ TÖRTÉNELMET ÍRNI?!

 4. MAGYARMAT LÁNCOS KUTYÁJA A MAGYAROK VÉRÉT AKARJA⚠️😭
  Az ORBÁN…OK és holmi (K)ÁDEREK IDEJE: SZEPTEMBER VÉGÉN LEJÁR!!!
  ÁDER JÁNOS KÖZTÁRSASÁGI ELNÖK, SCHADL GYÖRGY ADÓCSALÓ (TÖBBES ÁLLAMPOLGÁR!!!) LAKÁSMAFFIÓZÓ, SPEKULÁNS MBVK ELNÖK KINEVEZŐJEKÉNT 100%-os FELELŐSSÉGGEL BÍR A MAGYAR EMBEREK KIFOSZTÁSÁÉRT ÉS A LAKÁS és KÖZJEGYZŐMAFFIA EZERMILLIÁRDOS KÖLTSÉGVETÉSI CSALÁSAIÉRT‼️‼️‼️🤢🤑🤮👩⚖️👨⚖️✅
  AZ MBVK OLDALA 1 FIKTÍV LICITHÁLÓ!!!
  KÖTELEZETTSÉG NÉLKÜLI BELTERJES CSALÓK ALKOTJÁK MÉG az ún. KÓDNEVEK és/vagy KÓDSZÁMOK ALATT LICITÁLÓKAT IS, AKIK „SZEMÜNK LÁTTÁRA” VIZIONÁLJÁK az ún. „ÉRDEKLŐDÉST”!!!! – időről-időre MINTHA LEGITIM ÉRDEKLŐDŐK LENNÉNEK EBBEN A KIBASZOTT és SZÍNLELT az MBVK-nak évente százmilliárdokat fialó VIRTUÁLIS ARANYBÁNYÁBAN!!!
  VÉRLÁZÍTÓ, HOGY ENNEK AZ EGÉSZ LICITÁLÓSDINAK és ÁRVERŐSDINEK a KIÖTLŐJE és FENNTARTÓJA az a MEGÁTALKODOTT BŰNÖZŐI CSOPORT SCHADL GYÖRGY KÖZTÖRVÉNYES BŰNÖZŐVEL és LAKÁSMAFFIÓZÓVAL az ÉLEN aki/akik KORRUPT TAGJAINAK KINEVEZŐJE maga az ún. ÁLLAMFŐ (ÁDER JÁNOS!!!)!!!
  MAGYARORSZÁG ÁLLAMFŐJE TEHÁT DIREKTBEN és INDIREKTBEN is 1 ÓCSKA, MEGFELELÉSI KÉNYSZERES, HAZAÁRULÓ KÖZTÖRVÉNYES BŰNÖZŐ!!!
  AKINEK MINDEZEN BŰNÖKÉRT MÁR ÉVEK ÓTA A SAJÁT LEVÉBEN KÉNE FŐNIE „VIKTOROM”… KARMELITA KOLOSTORA ELŐTTI TÉREN!!!
  MAGYARORSZÁG SZÉGYENE, HOGY az ún. (K)ÁDER JÁNOS ÁLTAL KINEVEZETT KÖZTÖRVÉNYES SPEKULÁNS, INGATLAN ELBITORLÓ SCHADL GYÖRGY, akit az ún. szakma is csupán „PATKÁNYNAK” hív és nevez…- többszörösen ELÍTÉLT, SCHMIDT MÁRIA KEGYENC, ADÓCSALÓ LAKÁSMAFFIÓZÓ lehetett az MBVK ELNÖKE!!!
  Mivel a Földhivatal felé a Végrehajtó és Közjegyzőmaffia tagjainak csak csupán 10.000.-Ft és 6.000.-Ft illeték befizetésével kell igazolni a VÉGREHAJTÓMAFFIÓZÓ által hitelesnek titulált ún. „ÁRVERÉSI LICIT” keretein belül, hogy a bennfentes és belterjes licitáló ezt megtette a NAV felé…- minden fiktív százmilliós és milliárdos pénzmosás (a be nem fizetések ellenére!!!) legitimációt nyer!!!…- mintha ki és vagy befizették volna a licitált ingó és vagy ingatlanok ellenértékét…- ezzel tulajdonjogot szerezve felette!!!
  MIKÖZBEN MINDEZ CSAK EGY ORBITÁLIS CSALÁS, KÉSZPÉNZMOZGÁS ÉS ÁTUTALÁS NÉLKÜLI SZEMFÉNYVESZTÉS ÉS A KÖLTSÉGVETÉSI CSALÁSOK MAGASISKOLÁJA!!! – MIKÖZBEN A NAV FELÉ SEMMILYEN TÉNYLEGES INGATLANT és/vagy INGÓ KIFIZETÉS BIZONYLATOLT IGAZOLÁSÁRA NEM KERÜL SOR!!! – SOHA!!! – a már említett 16.000.-Ft illetéken és az ún. B400 NAV adatlap kitöltésén kívül!!!
  ÜGYES?!
  KORÁNTSEM!!!
  VÉRT KÍVÁN!!! – és AZONNAL, MERT A KÖZJEGYZŐK ÉS A VÉGREHAJTÓK 600 FŐS TÁRSULATA 28 ÉVES ILLEGÁLIS MŰKÖDÉSÜK SORÁN IDESTOVA 10.000 azaz TÍZEZER MILLIÁRD FORINTOT LOPTAK EL A MAGYAR ADÓFIZETŐKTŐL illetve MAGYARORSZÁG ÁLLAMKASSZÁJÁBÓL!!!
  EZÉRT IS TARTOZIK MINDEN KÖZJEGYZŐMAFFIÓZÓ ÉS VÉGREHAJTÓMAFFIÓZÓ TELJES VAGYONÁVAL AZ EDDIG ÁLTALUK KIFOSZTOTT ÖSSZES MAGYAR KÁROSULTNAK, ÖNGYILKOSSÁGBA KERGETETT ÁRTATLAN ÁLDOZATNAK!!!
  TEHET ITT AZ IDŐ!!! – BEFOGNI EZT A KB. 600 GÁTLÁSTALAN (közjegyző-maffiózót és ún. végrehajtógyilkost!!!), KORMÁNY KEGYELT, KORRUPT ADÓCSALÓ SZARZSÁKOT⚠️⚠️⚠️👿👩⚖️👨⚖️✅
  MERT KI HA MI NEM; – MAGYAR EMBER?!
  https://www.facebook.com/ilona.feherne.1/videos/2251150871677123/?__tn__=%2CdlCH-R-R&eid=ARBmFQNhU_9Gwor-c2fdHCC3_isCn1mTRZmcJKGx9gDwLj2zEGQKoetyPVffcrWNn1VbtCH_zA6-TXb5&hc_ref=ARTbAEATC4L4llF7irlQeqgurgpmuM4iODF7XELuKAg87BlLvwCfpmKKx2Ol5w_d6lg

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.