2020 február 21., péntek
Forrás: Breitbart

Mindössze néhány hete kapta meg a brit állampolgárságot a londoni gázoló

Share

A szudáni születésű Salih Khater, aki kedden szándékosan járókelők és biciklisták közé hajtott Londonban gépkocsijával, hiába élt 2010 óta Nagy-Britanniában, mindössze néhány hete sikerült csak megszereznie a brit állampolgárságot.

Emlékezetes, szerdán derült ki, hogy a keddi londoni terrortámadás végrehajtója egy szudáni bevándorló, bizonyos Salih Khater volt. Sajtóinformációk szerint a férfi a főképpen muzulmánok lakta Birminghamben telepedett le, több órát autózott a fővárosba, hogy végrehajtsa a támadást, amelyben szerencsére senki sem halt meg.

Miközben a politikai korrektség jegyében az establishment média mindenáron azt hangsúlyozta, hogy bár nem brit születésű az elkövető, de állampolgárságát tekintve szigetországi, egyes sajtóorgánumok kiderítették, hogy itt egyáltalán nem arról van szó, hogy Khater évek óta britként élt volna. A Times forrásai szerint

mindössze néhány héttel ezelőtt szerezte meg Salih Khater az állampolgárságát.

Ez pedig újabb szöget jelent az integrációs mítosz koporsójába, hiszen Khater 8 éve élt Nagy-Britanniában, még egyetemre is felvették – igaz onnan kicsapták gyenge tanulmányi eredményei miatt –, mindezek ellenére frissen megszerzett állampolgárságát úgy hálálta meg, hogy megpróbált elgázolni minél több védtelen gyalogost az iszlám nevében.

888

Hozzászólások

hozzászólás

The following two tabs change content below.
Share

Esetleg más?

#Muzej2019 – Gül baba türbéje

Már többször is kénytelen voltam megállapítani, hogy mi magyarok, furcsa egy nép vagyunk. Most éppen …

Egy hozzászólás van

  1. Dékány Ilona

    Nyugodtan fogadják be a terroristákat maguk közé ! DE: Nekünk hagyják meg azt a jogunkat , hogy ezt ne tegyük !

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.