2018 március 24., szombat
Menyhárt József, az MKP (Magyar Közösség Pártja) elnöke - Fotó: Polgárportál

MKP: a Fico-kormány gyakorlatilag megbukott

Share

A Fico-kormány gyakorlatilag megbukott, hiszen kiderült, hogy éveken át egy maffiaállamot építettek – mondta Menyhárt József, a Magyar Közösség Pártjának (MKP) elnöke szerda reggel az M1 aktuális csatornán.

A szlovákiai magyar párt vezetőjét az újságíró-gyilkosságról kérdezték, amikor elmondta, az ügy arra hívja fel a figyelmet, a szólásszabadság is veszélyben van az országban.

Hozzátette, ezt érzékeli a szlovák közvélemény is, hiszen tízezrek mentek az utcára, s a héten újabb tüntetések lesznek.

“Tehát mondhatni, hogy a Fico-kormány eddig jól muzsikált, és jól adta el magát nyugat felé is (…), de a mostani helyzet azt mutatja, hogy ez a kormány leszerepelt és az előrehozott választásoknak az esélye fennáll” – fogalmazott az MKP elnöke.

Hozzátette, már nem elegendő a belügyminiszter távozását kérni, az egész kormánynak mennie kell, mert a mostani helyzet a 90-es éveket idézi, amikor az állam és a szervezett bűnözés összefonódott.

MTI

Hozzászólások

hozzászólás

Share

Esetleg más?

Több ember meghalt egy franciaországi iszlamista túszejtés során

Két embert megölt, és több mint tizet megsebesített egy marokkói származású iszlamista, aki péntek délelőtt …

Egy hozzászólás van

  1. Dékány Ilona

    OÓ! Tehát ezért volt egy kis svédcsavar a V4- ek csoportjában . Ugye ugye , hogy kibújik a szög a zsákból .? Bízzunk benne , hogy hamarosan rendeződik a helyzet , és jó irányt vesz !!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.