2018 október 23., kedd
Fotó: mandiner.hu

Nagy Ervin: Rövid kérés a baloldalhoz, Gyurcsányról, magyarul

Share

Kérlek titeket, a magyarságért valóban aggódó baloldali felebarátaim, ne működjetek együtt Gyurcsány Ferenccel! Semmilyen formában ne álljatok a külhoni, a Kárpát-hazában élő magyarok ellen gerjesztett gyűlölködés mellé!

Hosszú távon nektek, és az egész országnak is jobb lenne, ha nem hoznátok újra a nyakunkra a jövő évi választásokon hazánk legkártékonyabb politikusát, mint potenciális nemzetárulót, mint lehetőséget kapó ellenzéki vezetőt.

Nem kell sem nektek, sem nekünk egy olyan szociopata személy, aki mérhetetlen és beláthatatlan viszályt kelt ismét magyar és magyar ember közt!

Álljatok meg egy percre, kérlek, gondoljátok csak végig, adunk rá időt…

Őszintén! Ugye, hogy érzitek ti is lelketek mélyén, hogy miről beszélek?

Játsszuk le a választási küzdelmet, versenyezzünk a magyar állampolgárok szavazataiért jövő év áprilisáig – de hagyjuk ki belőle a határon túli magyar testvéreink elleni ellenségeskedést, elutasító hangulatkeltést! Ne bántsuk ismét a magyarokat! Nem érdemlik ezt…

Tudjátok, leginkább rajtatok, baloldali politikusokon, közéleti személyeken és az értelmiségen fog múlni. Morális kiállásotokon, bátorságotokon és a nemzetért érzett felelősségeteken dől el az, hogy milyen lesz a baloldal attitűdje, és az is, hogy ez a szellemiség táplálni vagy mérgezni fogja-e a magyar közösséget.

Ennek érdekében nyomatékosan kérlek titeket, szakítsatok végleg Gyurcsány gyűlölködő szellemével és pitiáner, felelősség nélküli, kiszámíthatatlan, szeszélyes személyével!

Közösítsétek ki, határolódjatok el azért tőle, amit a határon túli magyarok ellen készül tenni most!

Ez a szívünk, és valljuk meg, hogy a józan eszünk parancsa is.

Ne felejtsétek el, ha mégis együttműködtök vele – ugyanolyanná váltok, mint ő… Nem akarhatjátok ezt!

Ugye?

 

Hozzászólások

hozzászólás

The following two tabs change content below.
Nagy Ervin filozófus-politológus, a Polgár Portál felelős kiadója, állandó szerzője. Közíróként rendszeresen publikál más blogjain (http://nagyervinfilozofus.blogspot.hu/), az Aracs Délvidéki Közéleti Folyóiratban, illetve a Magyar Hírlapban. Megbízott egyetemi előadó, számos felnőttképzéssel foglalkozó iskola tanára. A liberalizmus illúziói (Attraktor, 2014) és az Omladozó téveszmék (Attraktor 2016) című könyvek szerzője.
Share

Esetleg más?

Lélek Sándorné: Adjon az Isten áldott vasárnapot mindenkinek!

“Embertelen lelkivilág volt, amibe minket belekényszeríttettek, amikor magunk se tudtuk, hogy most már emberek vagyunk, …

5 hozzászólás

 1. Csanády Lili

  Kedves Nagy Ervin! Ahogy mondjuk, a próféta szóljon Magából. Én csodálom az optimizmusát, hogy őket a vox humana elérheti.
  Én, talán koromnál fogva, aki kiélvezte a “baloldalnak” minden aljasságát, inkább hiszek Szolzsenyicinnek. Bár ő kommunistákról írt, akinek talán csak volt valamiféle meggyőződése!
  De a mi “baloldalunk”, inkább balsorsunk, mégis milyen filozófiát vall, a hatalmon és a pénzen kívül?

 2. Dékány Ilona

  A remény hal meg utóljára —a mondás szerint. Reménykedjünk , hogy akadnak normálisan gondolkodók is az ellenkező oldalon . Ezért helyeslem az Ervin udvarias , kedves megszólító levelét .
  AMÍG NEM KÉSŐ ! —Véletlenül sem nevezném baloldalnak az ellenfeleket , mert —szerintem— Bajcsy Zsilinszki Endrét éppen azért ” tették el láb alól” 1944 . Karácsonyán , mert baloldali volt . Vele Magyarországon megszünt a baloldali eszme ! Azóta csúfszó a baloldaliság !
  Kívánom , hogy hallgassanak a szívükre és az eszükre azok , akik végképp nem akarnak a DK elnökével együtt a pöcébe zuhanni ! Gyurcsánynak nincs helye a Parlamentben többé !

 3. Brogyán et, ne általánosítson, ne legyen ilyen szigorú, nem minden balliberális agymosott.
  Maga pld rendes ember is lehetett volna, de nem az lett.
  Apropo, mennyit csempészett be az évek során? Soha nem bukott le? Hány karton Marlborót osztott ki a vámosoknak, hogy ne kutakodjanak!

 4. Dávid Szaniszla

  Az az érzésem, hogy sok jót nem várhatunk a magyar baloldaltól. Ami a hazaáeulást jelenti, nagyon mélyen benne vannak annak bugyraiban. Onnét igazán nehéz lesz őket kihúzni, mivel nem is akarnak kilábalni belőle. Túl sok pénzről kellene lemondani, azt pedig nehéz lenne elvárni tőlük!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.