2017 szeptember 23., szombat
Budapest, 2017. május 6. Résztvevõk a Nagycsaládosok Országos Egyesülete Ha gyermek születik a világra, család is születik címû budapesti rendezvényén 2017. május 6-án. Középen Herczegh Anita, Áder János a köztársasági elnök felesége. MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Nagycsaládosok egyesülete: a család a legfontosabb közösség

Share

 A család a legfontosabb közösség, olyan hely, ahonnan kiindul a társadalom, az élet megalapozója – erről a Nagycsaládosok Országos Szövetsége (NOE) elnökhelyettese beszélt az M1 aktuális csatorna hétfő reggeli műsorában a családok nemzetközi napja alkalmából.

Kutassy Jenő hozzátette, ugyan a mai világban változóban van a család formája, azonban a család, a nagy család egy különleges energiaforrás, ami sok energiát is kíván, de sok feltöltődést és szeretetet ad.

Az egyesület 13 ezer tagcsaládjánál megfigyelhető, hogy a gyerekek a nagycsaládos mintát továbbviszik, és nő a nagycsaládban élő gyermekek száma – tette hozzá.

MTI

Hozzászólások

hozzászólás

The following two tabs change content below.
Share

Esetleg más?

Orbán nyerésre áll az európai migrációs vitában

Orbán Viktort sokan szidják az Európai Unióban bevándorlóellenes retorikája, a határkerítés felépítése és a menekültügyi …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.