2021 április 16., péntek
Forrás: hvg.hu

Ne engedjük be a “sorosizmust” a migránsokkal

Share

Soros György látogatása ellen tüntetett a Civil Összefogás Fórum (CÖF) csütörtökön az Európai Bizottság brüsszeli épülete előtt. Csizmadia László, a CÖF alapítója egyebek mellett arra szólított fel, hogy ne engedjük be a “sorosizmust” a migránsokkal.

Mintegy hatvan ember gyűlt össze az uniós negyed központjában, a résztvevők elénekelték a himnuszt, sokan olyan táblákat tartottak a magasba, amelyek a magyar származású amerikai üzletember, illetve a “Soros-lobbi” megállítására, az illegális migráció feltartóztatására és Orbán Viktor miniszterelnök támogatására szólítottak fel.

Csizmadia László, a CÖF alapítója igazságtalannak nevezte, hogy Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke és több uniós biztos is fogadja Soros Györgyöt, “a magyarokat pedig nem hallgatják meg Brüsszelben”, pedig a milliárdosnak “semmi köze” Európához.

Elfogadhatatlan, hogy egy pénzember beleszóljon egy szuverén állam sorsába. Nem szabad hagyni, hogy beengedjék a “sorosizmust” a migránsokkal együtt Európába – fogalmazott.

Újságírói kérdésre válaszolva Csizmadia László elmondta, nem igaz, hogy repülővel utaztatták volna Brüsszelbe a demonstrálókat, a CÖF négy vezetőjén kívül mindenki más busszal érkezett.

 

MTI

Hozzászólások

hozzászólás

The following two tabs change content below.
Share

Esetleg más?

„Ha buddhista lennék…” – gondolatok a rózsafüzérről

Ha buddhista lennék, könnyű dolgom lenne. Elmondanám, hogy milyen távol-keleti meditációs gyakorlatot végzem és mindenki …

2 hozzászólás

  1. Dékány Ilona

    Nem tudom ,hogy mimódon szervezték a CÖF vezetői a brüsszeli tüntetést ,de ha én tudom ,hogy mennek , bizonyos , hogy csatlakoztam volna !!!KÖSZÖNET AZOKNAK , AKIK RÉSZTVETTEK !!!

  2. Horváth Ferencné

    Egyetértek Dékány Ilonával. Köszönöm a CÖF-nek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.