2021 március 2., kedd
Nadrágban a Vatikánban - hivatalos látogatáson. A Merkel-i protokoll... Wir Schaffen das!

Német diktatúra 2017.

Share

Alig hittem a fülemnek. Németországi barátomat hívom telefonon. Hosszan beszélgetünk mindenféle témáról. Főként egyháztörténet, németországi magyarok, Németországban élő kitelepített magyarországi svábok kihalása… stb.. de amikor a jelen történésekről kérdezem, elhallgat. Migránsok, erőszak, gyilkosságok? – hallgat.  Majd kis idő múlva azt mondja… inkább most erről ne beszéljünk… majd ha átjössz személyesen… ezt a témát itt nagyon nem szeretik… majd ha személyesen…  – és megszakad a vonal… 

Skype-on próbálkozom… legnagyobb meglepetésemre kiírja: „ellenőrzés alatt”.

Másik ismerőst próbálok hívni, aki már bátrabb, mert őt legfeljebb kitehetik, hiszen nem állampolgár. Elmondom neki, mit tapasztaltam az imént.

– Ez így van öregem – mondja. – Ezek tiszta hülyék. Nekem a fater mesélte annak idején, hogy mi volt a rákosi korszakban. Na annak ma már a németek örülnének, mert ami itt folyik, az ahhoz képest is diktatúra – folytatja. A szomszédom fia kicsit szereti a “régi világot”, és ennek hangot is adott a neten. Valami haverjának a koszos niggerekről írt… elvitték és három hónapot kapott. Szerinted megszereti ezeket odabenn? Te! Itt azon vannak a vezetők, hogy teljesen menjen tönkre az ország és eltűnjenek a németek, de még a nyelv is. Ezt még két éve sem gondoltam… Én is húzok haza innen, mert ez már egy élhetetlen, szar ország. Emlékszel, amikor Stuttgartban, meg Münchenben éjjel is lehetett sétálni, a kutya sem bántott? Amikor tele voltak a bajor kisvendéglők, és a kereszt ott volt minden kocsma valamelyik sarkában a falon? Na, ez ma már nincs… vagy amikor az apáca, rendi ruhában, kis csengettyűs persellyel állt a templom előtt és gyűjtött a szegényeknek. Aki adott, az kapott egy kis kitűzőt Caritas felirattal? Na, ezt felejtsd el! Ez már Afrika és Ázsia keveréke… A minap pofoztak sz…rá ezek a büdös fekák egy apácát… és rendőrök csak akkor mentek oda hozzá, amikor szegény a földön ülve szorongatta a Rózsafüzérét. Vörös, felpuffadt arccal. És az emberek messze kikerülték a helyet is. Milyen nép ez b…. meg? – fakad ki ismerősöm…

–    És te nem félsz, hogy ekkora pofával adod elő ezt telefonon keresztül? – kérdezem.

– Én? Leszarom őket… mondom, hogy hazamegyek. Még a nyarat végigcsinálom, eladom a kocsmát és húzok ebből a rákosistánál szarabb országból. Öregem! Ilyen mocskos világba kellett belevénülnöm… De erről is az a tetves vén k…va tehet… úgy vették meg kilóra a rohadék liberális sorosisták, ahogy elő van írva. Igazi rohadt szemét Stasi-ügynök… – és a vonal megszakad… hiába próbálom visszahívni; – „pillanatnyilag nem kapcsolható”.

***

ELGONDOLKODOM A HALLOTTAKON… Valami eddig nem érzett büszkeség és nyugalom van bennem immár lassan két éve. És egyre erősödik. Hiszen van hazám, van országon, látok a metrón angyalarcú nővéreket, rendi ruhában, akiket senki nem bánt – de Isten irgalmazzon annak, aki megpróbálná. Leülhetek egy kávéházban, bemehetek egy-egy bevásárlóközpontba félelem nélkül, s szabadtéri rendezvényeken is biztonságban érezhetem magam. Haza… saját ország… biztonság… szemben a sokáig irigyelt Nyugattal, amely ma öngyilkosságot követ el, tárt kapukkal fogadja a megszálló csapatokat, s közben azt hazudja önmagának, hogy menekülő szerencsétleneken segít… Pedig, akiknek menekülniük kellene, azok otthon maradtak, várják a szabadulást a pokolból, s közben tizedelik őket a romlott Nyugat és az azt idegen hadakkal elárasztó bankárhatalom pénzén. A menekült hálás, köszönetet mond, alkalmazkodik… ez a pogány had viszont gyilkol, erőszakos, és számára nincs törvény a sajátján kívül, ami a keresztények legyilkolására, Európa megsemmisítésére szólítja fel.

Akik valóságos veszélyben vannak, azok otthon várják Isten irgalmát – a békét. Vagy a halált… mert megtagadni a hitüket soha nem fogják… Őket nem érintette a jólétnek és a szabadosságban a sátáni hatalma… mint a Nyugatot, és mint minket immár harminc esztendeje. Nekünk azért, talán még van lehetőségünk visszalépni az erkölcstelen, liberális, hit nélküli létből a normális, Istenhez forduló életre… Talán mi nem veszünk el, ha látjuk és tapasztaljuk, hová vezet az, amit annyira irigyeltünk évtizedeken át… Damoklész kardjaként függ a fejünk felett a józanság elvesztésével, a lelketlen és lélektelen élet folytatásával járó büntetés, amely lecsapott immár az ostoba, hitetlen és értékeit semmibe vevő Nyugatra. A kereszténységet nem csak állami vezetők, de papok, lelkészek és püspökök is megtagadják, azt hazudva és hirdetve, hogy háborúból menekülők előtt nyissunk kapukat, miközben Kapisztrán Szent János ma is magasra emelné keresztjét és toborozna… Lelkeket és talán hamarosan erős karokat is…

Igen! Van saját hazánk, van saját Kárpát-medencénk, szabadok vagyunk, s nem kell még félnünk a mindent letarolni képes pogánytól, a gyilkostól, a vadembertől, akinek mindegy, ha szamár, ha kecske, ha nő… s akit csak a váci püspök és evangélikus kollégája, no meg a liberál-bolsevik ellenzék érez testvérének, támogatandónak. Normális, magyar, keresztény, saját történelméből tudja mi az, ha százötven évig a pogány uralkodik… Bár, az a török megszállás a most fenyegető rémséghez képest csak enyhe tavaszi szellő a történelemben.

A telefont lehallgatják, a vonalat megszakítják, német liberálisok adják a tanácsokat arra, hol kell robbantani, ölni és erőszakolni… s mindehhez a titkosszolgálatok, és maga a legfőbb állami vezető asszisztál. Apácát, papot vernek és fenyegetnek, templomok berendezését verik szét, egyházi szertartásokat zavarnak meg. Embereket ölnek halomra vallásuk, keresztény hitük miatt, s nem esik róla szó sehol a nagy sajtóorgánumokban. Nem tud róla senki, ha nem hívja fel a figyelmet e szörnyű gyilkosságsorozatra Böjte Csaba ferences szerzetes és Kocsis Fülöp érsek-metropolita, akik személyesen látogattak az üldözöttekhez, elvívén nekik a reményt, hogy vannak még Európában néhányan, akik figyelnek rájuk, akik lélekben velük vannak, s akik itt sem hagyják el hitüket néhány ócska áruló, szellemi toprongy eszmeisége és vadonatúj elveik miatt.

Ez ma a Nyugat… Svédországtól Ausztriáig… és a nép retteg… de nem hiszi, hogy nincs menekülés, csak a pusztulás lehetséges…

Hit és rend nélkül elvész minden. Sok a tennivalónk tehát mindkét dologban… reményünk azonban van. Nekünk még van! S jövőnk is… ha kérjük, és felismerjük azt, kitől kell kérnünk – és hogyan! Mert egyetlen út van számunkra is: – Isten!

Lehet, hogy ma még sokan értetlenül néznek e sorokra, és ostoba prédikációnak tartják a fent írtakat, de előre szólok: – keserves lesz megtapasztalni, felismerni azt, ami által saját elhatározásból és nem elgondolkodtató felszólításra fordulunk majd Istenhez… amikor már nem lesz más kapaszkodó, amikor a halál ott leselkedik majd a kapualjakban, a házakban, s mindenütt – mint Nyugaton!

Ha jó érzés tudnunk, hogy ma még van hazánk és biztonságunk, mennyivel magasabb rendű és értékű érzés és tudat – hogy van gondviselő, teremtő, irgalmas és megbocsájtó Istenünk, aki szeret… segít, támogat és megment! Ha kérjük…

Stoffán György 

Ps. A telefonbeszélgetések szó szerinti és kipontozott tartalmának stílusával sem a szerző, sem a Polgárportál nem azonosul.

Hozzászólások

hozzászólás

The following two tabs change content below.

Stoffán György

Share

Esetleg más?

#Muzej2019 – Bunkermúzeum

Vannak témák, amikhez szinte lehetetlenség hozzányúlni, nevezhetjük ezeket akár darázsfészeknek is. A magyar történelem egyik …

6 hozzászólás

 1. Dávid Szaniszla

  Kedves György!
  Reméljük ezt nem érjük meg. A mi hazánk az megmarad Hazának. Jó érzés, hogy itt élhetünk. Sajnálok mindenkit, aki más országban, üldözöttként kénytelen élni. Örüljünk addig, amig Orbán Viktor Miniszterelnök mondja meg, hogy mettől-meddig. HAJRÁ MAGYARORSZÁG!!

 2. Dékány Ilona

  STOFFÁN GYÖRGY ! Ha nem lenne , ki kellene találni ! Fantasztikus írás ez ismét !!!Sajnos , hogy igaz ! Mi lesz veled Európa? A mai tanácskozáson mintha valami pozitív dolog történt volna? De ez ismét csak egy tanácskozás volt . Miközben a migránsok ezrével várakoznak arra , hogy sikerül valamilyen fondorlatos módon betörni a kerítést ! Mikor lesz európai hadsereg abból amit ma megbeszéltek ? DE: Ha nem lépnek fel határozottabban , akkor történik valami érdemben? Több ízben írtam már arról , hogy azok tegyenek többet a migránsokért , akik gyarmatosítottak náluk ! Végre a Kossuth rádióban elhangzott ugyazez . Sőt ! Ma is rabolják őket –mondta a szakértő . ADJÁK VISSZA AMIT ELVETTEK , építsenek üzemeket , gyárakat , biztosítsanak munkát ott , helyben !HÁLA ISTENNEK , HOGY MÉG MI NEM VAGYUNK VESZÉLYBEN ! De : MEDDIG?

 3. Stoffán Györgynek igaza van, csak kicsit megkésett közölni. Én már legalább két éve leírtam olyan dolgokat, amelyeket most kezdenek emlegetni tőlem tájékozottabbak a közelség miatt. Akit érdekel, az szíveskedjen el látogatni a Kistárogató G portál, Figyelő Kanadából, és a tározómban olvassa el Az Európa elfoglalása, vagy a Mi van a szatyrodban,, a Buda elfoglalása, és vagy 15-2o jegyzetemet két év alatt. Két napja írtam Sírások című jegyzetemet, most küldüm be.

  Két éve az akkori főszerkesztő szerint riogattam, és félelmet keltettem az olvasókban. Szerencsére az Admin menesztette, és azótais publikálok. Nem félek, én aláírom a nevemet.

  Nem óhajtok a mindent látó, megmondóként tetszelegni, de azt hiszem tudok a sorok között olvasni, és a kulisszák mögé nézni. Megtanultam az egykori Jugoszláviában.

  Stoffán Györgynek köszönöm hogy leírta a valóságot, szeretem az írásait.

 4. A probléma megint a szélsőségekben van. A vakliberalizmus éppen annyira veszélyes, mint a szélsőjobbos irány.
  Az utóbbi a kisebb veszély per pillanat és erősödése a szélsőliberalizmus túlzásba esésének köszönöhető természetes válaszreakció. Egyiktől sem vagyok boldog.
  Sajnos ebből mindenképpen vérontás lesz Nyugaton:(

  Az iszlám benyomulása Európába: Sokan tesznek érte, hogy így legyen. De ez csak a folyamat része és közvetett ok. A fő oka ennek az egésznek, hogy egy erkölcsileg teljesen lezüllött és hitét vesztett Európába ennek az ellenkezője nyomul be. Egy (sok tekintetben!) konzvervatív értékrendet és erős hitet jelképező csoport tölti ki a tátongó űrt.
  Természetes folyamat, hogy az egyensúlyok helyrebillenjenek.
  Durva menet lesz a helyrerázódás.

 5. dr.Bodó Sándor

  Jézus az ir látnoknak mindent előre megmondott 2011-2014-ig:másodikeljövetel.hu
  németországról fontos infó:dr.Austeja Emilija Dominykas
  a Földön élőknek sürgős:Nibiru(szept.23-án lesz Földközelben)
  érdekes még:Alois Irlmaier(látomás a 3.Világháboruról)

 6. Ez messze nem így van, rémhírkeltés, propaganda.
  Mármint a lehallgatások.
  Persze, hogy lehallgatnak mindenkit és mindenki, az amerikaiak is, mert rajtuk megy keresztül a világháló, de ez azért marhaság, mert ha tényleg lehallgatnának valakit, eszük ágában sem lenne kikapcsolni a telefont vagy a Skype-ot, hanem örülnének, hogy van mit hallgatni.
  Nekem egyébként nincs ellene semmi kifogásom, mert már rég tudnak mindenkiről mindent és potenciális terroristákat csak így tudnak kiszűrni. Ki is szűrtek néhányat az utóbbi időben, vagy legalább is mondják, hogy megnyugtassák az embereket.
  Németországban élek, járok AfD gyűlésekre, már rég a fonálkeresztben kell lennem, de ennek a hatását még nem érzem.
  Európát persze, hogy meg akarják semmisíteni, erre bemásolom ide egy írásomat a globalizációról. Cél: Európai Egyesült Államok.
  Az Iszlámról meg mindenki olvassa el Bill Warner: Sharia hitetleneknek című írását, itt van a link:
  http://korhazlelkesz.hu/doc/Sharia-torveny-nem-muszlimoknak-ebook-1506211.pdf
  A globalizációról pedig az alábbit szösszentettem:

  Gondolatok a globalizációról.

  Azoknak, akik nem szeretik pártatlan szösszenéseimet, Rosa Luxemburg ismert mondatát idézem:
  “Freiheit ist immer Freiheit der Andersdenkenden”
  azaz “A szabadság mindig a másképp gondolkodók szabadsága.”
  Minden egyes, (az evolúció által kifejlődött) lénynek és nációnak van valami haszna és szerepe a VILÁG-ban mindaddig, míg nem törekszik egy másik lény kiirtására.
  Egy ausztráliai aborigin-t nem hiszem, hogy túlságosan megrázná a jegesmedvék kipusztulása. Egy eszkimónak teljesen mindegy lehet, hogy a Tutzi irtja ki a Hutu-t vagy fordítva. De bármelyik kipusztulásával kitörik egy kicsike kis fogaskereke ennek a végtelenül komplikált szerkezetnek és azt se Darvin, se Micsurin* nem tudják megjavítani. Ez pedig a felgyorsítja további fogaskerekek kitörését.
  Mi marad a sikeres globalizáció végén?
  A természetben azok, amelyek nincsenek ráutalva komplikált szimbiózisokra, ehhez különösebb nehézség nélkül alkalmazkodnak. Ez egy kolibrinek és annak a növénynek, melynek beporzásából él, már nem olyan egyszerű, mint egy patkánynak vagy csótánynak.
  Hasonlóan minden nemzetállamnak volt és van valami sajátja, amivel hozzá tud járulni az emberi társadalomhoz, mindaddig, amíg ezeket ki nem irtják, vagy össze nem keverik.
  És az emberi társadalomnak milyen kilátásai vannak?
  Abból senki ne induljon ki, hogy a fajok (helyesen fajták) összekeverése és a nemzetállamok egybeolvasztása után mindenki egyenlő lesz. Csak majdnem mindenki! Mert ezt a megbénított társadalmat már könnyű szerrel hatalma alá terelik azok, akik tudatosan megbénították. Ezt már Hitler is el szerette volna érni. Akkor ennek még nem voltak meg a technikai és társadalmi feltételei. Ma a technikai megvan, a társadalmin pedig dolgoznak. És kik dolgoznak rajta? Nem a csórikám, minimálbéres gyári melós, nem Teréz Anya, hanem a háttérből bankokat és kormányokat irányító kapitalisták. Azokra meg nem az a jellemző, hogy meg akarnak szabadulni hatalmuktól és vagyonuktól, többet, még többet és még többet akarnak.
  Hajrá TTIP, hajrá globalizáció! (Bár a TTIP időközben a “barack”-al együtt lecsengett)
  Világ proletárjai egyesüljetek!
  Az EU-nak kétségtelen szerepe van abban, hogy nemzetállamai közötti háborút legalább is Európában ellehetetleníti. Nemzetállamainak összefogása (és nem egybeolvasztása) megnehezíti külső nagyhatalmaknak, hogy az egyes államokat egymás elleni kijátsszák. De ezeknek a fontos céloknak az eléréséért nincs szükség a nemzetállamok egybeolvasztására, identitásuk megszüntetésére.
  Arra pedig a legkevésbé van szüksége, hogy más kultúrából származó, integrációra és asszimilációra képtelen idegenekkel népesüljön be. Még akkor sem, ha a világ más részein éhínség vagy háború van. Mert azok importálását a betelepülőkkel együtt lehetetlen elkerülni és az eredmény Európa lepusztulása lehet. Ha pedig szaporulatuk sokszorosa az európainak és saját törvényeik (sharia) a befogadókét nem ismeri el, akkor ez néhány generáció alatt be is teljesedik.
  A kínai katicabogarakat** migrálták Európába. Jól érzik magukat, valószínű sokkal jobban, mint az óhazájukban, mert itt nincs természetes ellenségük és szaporodhatnak mint a nyulak. Hogy mi lesz a mi őshonos katicabogarainkkal? Azt majd ők eldöntik!
  Mi “hasznuk” volt az indiánoknak az akkori globalizációból? Annyi, hogy kipusztították őket.
  ———————————————————————————————————————————————-
  * Micsurin kertészről csak az idősebb szemeszter hallott még abban az időben, amikor azt hirdették, hogy az EMBER hatalmába keríti a természetet és azt igényeinek megfelelően átalakítja. Ekkor lépett be a kertész a képbe. Elhatározta, hogy pusztán keresztezéssel kinemesít olyan fajtákat, melyek akár az északi sarkon is teremnek. És ezt velünk akkor megetették (nem az almáját, hanem a dumát).
  Ehhez az akkori vicc: ki volt Keresztelő Szent János apja? Hát Micsurin.
  ** Európában a terjedése a 90- es évek közepéhez kötődhet, amikor Franciaországban, Hollandiában és Belgiumban is kereskedelmi forgalomba hozták, mint biológiai védekezésben felhasználható ragadozó fajt. Terjedése 2002-től kezdve rohamos, mára Európa legtöbb országában meghonosodott, veszélyeztetve ezzel az őshonos katicafajokat.
  Hasonló a helyzet az Ausztráliába migrált “aga varangy” esetében is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.