2018 május 22., kedd
Forrás: origo.hu

A nemzeti konzultáció egyik kérdése a civil szervezetekről szól

Share

A héten induló, ötödik nemzeti konzultáció egyik kérdése a nemzetközi civil szervezetekről szól – írta a Magyar Idők.

A napilap információi szerint a kérdés így szól majd:

Mára kiderült, hogy a Magyarországra tartó illegális bevándorlókat az embercsempészek mellett bizonyos nemzetközi szervezetek is törvénytelen tevékenységre ösztönzik. Ön szerint mit tegyen Magyarország?”

A két válaszlehetőség “az illegális bevándorlást segítő tevékenységeket – mint az embercsempészet és az illegális bevándorlás népszerűsítése – büntetni kell”, illetve a “fogadjuk el, hogy létezhetnek olyan nemzetközi szervezetek, melyek következmények nélkül buzdíthatnak a magyar törvények kijátszására”.

Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára korábban elmondta, hogy a nemzeti konzultációval a kormány ahhoz kéri az emberek támogatását, hogy “meg tudjuk védeni határainkat és meggátoljuk a betelepítést”.

A hat kérdésből álló nemzeti konzultáció kérdőívei a hét második felétől érkeznek meg a postaládákba, és május 20-áig ingyen küldhetők vissza.

 

MTI

Hozzászólások

hozzászólás

Share

Esetleg más?

Válság válság hátán

Az ellenzéki pártok a DK-t leszámítva tartalmi kérdések helyett újból a belső konfliktusokra koncentrálnak – …

2 hozzászólás

  1. Dékány Ilona

    Úgy vélem ,hogy minden —Hazáját szerető—ember örömmel segíti a Kormányfő munkáját ebben a nehéz küzdelemben. A KONZULTÁCIÓ a bizalom jele. Nem egy emberen —Orbán Viktoron— múlik, hogy mi fog történni Európában –ezen belül Hazánkban–, hanem Európa polgárain ! Ha mi , magyarok kiállunk a Miniszterelnökünk mellett, ha a kontinensen létrejön AZ IGAZI CIVILSZERVEZETEK összefogása, akkor —DE CSAK AKKOR!– fog megváltozni a politikai helyzet. Akkor –DE CSAK AKKOR!—történhet érdemben fordulat jó irányba. EHHEZ JÓZAN ÉSZRE és ÖSSZEFOGÁSRA van szükség !!!Adja Isten , hogy ez meglesz !

  2. Dávid Szaniszla

    Már nagyon várom a lebvelet, hogy megírhassam a véleményemet.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.