2021 szeptember 28., kedd

Néphazugság gyászba’ van, gyászba’ van…

Share

…mert az ojság halva van, halva van… – énekelhetnék azok a zsenik, akik egy 5 milliárdos adósságcsapdában hempergő gazdasági csőd megszüntetése miatt hőbörögnek, s gyalázzák a kormányt, mert az vétett a sajtószabadság ellen, amikor e szennylap megjelenését, e szennylap tulajdonosa, egyelőre felfüggesztette. Hogy miért a kormányt gyalázzák? Mert ők mindig, mindenért a kormányt, de közelebbről – a nekik csak per – Orbánt gyalázzák. Nekik többre nem telik, mint arra, hogy a Himnuszt és a Szózatot bömböltessék, hogy egy másik rendezvényt megzavarjanak, hogy a szűk tanulatlan buta társadalmi réteget a saját képükre alakítsák, s minden ellen hágyászkodjanak, ami magyar, nemzeti és keresztény.

Mert mi is történt ma ezzel a szennylappal? A tulajdonos nem vállalván a további ráfizetést, beszüntette a pofátlan, hazug és aljaskodásból kitűnő, kommunista, liberális, gerinc nélkül született bértollnokok által üzemeltetett lap megjelenését. A szerkesztőség munkatársai persze nem azon gondolkodtak el, hogy ők, mint az USA és Brüsszel ügyeletes seggnyalói, valamint egykor Moszkva parancsait teljesítő eleik által fémjelzett lapjuk miért nem vezető napilap az utóbbi időkben, hanem vörös és nyálkás gusztustalanságukban tüntetni kezdtek és azonnal árulkodni mentek mindenfelé, ahol, már nem volt gazdáikat az oroszokat szeretik. Köpködik a kormányt, s olyan nagy összetartásról kezdtek álmodni 150 fős tüntetésükön, amely kétszerese a népszavazáson résztvevő tömegnek. Hétmilliós összefogásról beszéltek, noha a szennylap, amelyért tüntetnek minimális példányszámban tudott megjelenni, s úgy is csak hozomra.

Ez az a lap, amely a legtöbbet ártott hazaárulásával, hazudozásaival, a társadalom aljas félrevezetésével Magyarországnak, a nemzetnek, a hazának.  Külön kiképzett hazudozók írták a cikkeket, s ennek tudhatóan csak egy igen szűk réteg volt kíváncsi arra a sok ocsmány aljasságra, amely nap-mint nap megjelent ebben a rágalom-szaklapban.

A Szabadnép rákosista hangvétele nem változott, de most másképpen hívják azt a hatalmat, amelyet az ország érdekeivel szemben kiszolgált ez a klozettpapírnak sem alkalmas napilap, amely magában hordozza az emléket, a diktatúráét, amelyben kötelezően meg kellett venni és a Szabadnép félórákon fel kellett olvasni belőle.  Aki hibázott, azt vitte is a fekete, lefüggönyözött autó.

Igen, most a kormányra haragszik – persze csak ködösítésként – a munkatársain és a hazugságain keresztül gazdasági csődbe száműzött kommunista szennylap. Pedig, a kormánynak ezzel a lappal nem volt baja. Nem jelentős az olvasótábora, senki nem hitt a Népszabadságnak, akik meg hittek volna neki, azok meg nem tudnak olvasni.

S ahogyan egykor Berlinben, nagy szocialista tanítómesterük, Adolf Hitler elrendelte – nem könyveket ugyan, de –  újságot égetnek. Egy szűk beszűkült és megtévesztett hisztriázik a megtévesztőkkel… pedig csak az általuk 26 éve oly  nagyra értékelt, előtte a másik köpenyben 40 évig ócsárolt   kapitalizmus egyik alapszabályának tett eleget a tulajdonos: – Beszüntetett egy csődhalmazt.

Ma csupán az történt meg, ami minden állampolgárral megtörténik, ha nem tudja fizetni a vizet, a gázt vagy a villanyt. Kikötötték… és a munkatársak örülhetnek, hogy egyelőre csak a lapot…

Stoffán György

Hozzászólások

hozzászólás

The following two tabs change content below.

Stoffán György

Share

Esetleg más?

Új bázist építünk – Miskolc

“…A számunkra ideális 10 méter helyett, nekünk több, mint 100 métert kell megtennünk riasztás esetén, …

Egy hozzászólás van

  1. Karatnai és Altorjai Bodó Attila

    ELMONDOM MI VOLT A KOSSUTH TÉREN!
    Megélhetési, több generációs újlipótvárosi — kényelmes életű, elkényeztetett, nyegle és arrogáns– “kommunista” zsidó firkászok siránkozása. Olyan produkció, amelyre a sorvadt agyú egykori munkásőrök kommunista pártiroda főállású kivénhedt alkalmazottai, az egykori Rákosista-Kádárista külügy és belügy dolgozói, a valamikori TERIMPEX, TEXTÉRT, LIGNINPEX és egyéb “exek” konjunktúra kommunista zsidajai vettek részt.
    OTT BECSÜLETES MAGYAR EGY SEM VOLT!
    Egyetlen egy sem, akinek a családját “osztályidegennek” “kitelepítendőnek” “burzsoának”, ” kuláknak” “1956-os magyarnak” nyilvánították a “munkás paraszt hatalom idején, amikor még a WC-és néninek is kötelező volt a NÉPSZABADSÁG megrendelése! (Volt alkalmam saját bőrömön megérezni, hogy ez a trágya társaság ilyenkor mire képes) https://www.facebook.com/photo.php?fbid=760056950707662&

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.