2020 október 26., hétfő
Budapest, 2010. május 25. Vona Gábor és Novák Előd beszélget az Országgyűlés plenáris ülésén. MTI Fotó: Földi Imre

Novák Előd: a Jobbikban sokan várják az alkalmas pillanatot Vona eltávolítására

Share

Novák Előd egy terjedelmes posztban számol be arról, hogy sokan a Jobbikban csupán egy alkalmas pillanatra várnak, hogy megpuccsolják a köpönyegforgató Vona Gábort, a párt elnökét – írta a 888 szombati cikkében.

„Ide süllyedtünk: a CEU alapítója és korábbi rektorhelyettese, George Soros helytartója az Alfahíren is hirdetheti, a pártlap által is büszkén kiemelve, hogy a radikalizmusától megszabadult Jobbik mennyivel jobb lenne a magukfajták számára kormányon, mint a Fidesz, hiszen a Jobbik pl. teljesen megváltoztatta Brüsszellel kapcsolatos álláspontját, s legutóbb Soros embereként már ő maga moderálhatta a béruniós Jobbik-konferenciát.”

“Kitartást kívánok a Jobbikban magunkfajtáknak (hiszen sokan vannak, néhányan még a frakcióban is, várva egy alkalmasabb pillanatot), hogy innen még vissza tudjuk majd egyszer fordítani a szekeret. (…) Lehetőleg dr. Morvai Krisztinával karöltve, akivel 2014-ben 21 százalékos választási eredményig már eljutottunk az elvek feladása nélkül” – írja a közösségi médiában közzétett terjedelmes posztjában Novák Előd.

A 888 szerint kevesebb, mint fél évvel a választások előtt nem várt helyekről kapja sorozatban a pofonokat a Jobbik pártelnöke.

Pénteken Morvai Krisztina, a Jobbik színeiben  EP-képviselői mandátumot szerzett politikus annak kapcsán, hogy 2019-ben befejezi politikai pályafutását azt írta: a Jobbik vezetősége feladta az eredeti elveket és értékrendet, ezért a jelenlegi helyzetben nem vállalna színeikben képviselőjelöltséget vagy egyéb politikai tisztséget. Morvai Krisztina nem tud egyetérteni azzal sem, hogy olyan politikai erők szövetkezzenek a 2018. évi választásokra, illetve Magyarország irányítására, amelyeket “semmi más nem köt össze, mint a Fidesz és Orbán Viktor elleni szenvedélyes gyűlölet”.

Gaudi-Nagy Tamás, a Jobbik korábbi országgyűlési képviselője pedig azt mondta: a Jobbik vezetése gyakorlatilag feladta az önrendelkezését, politikai és gazdasági megállapodást köthetett Simicska Lajossal. Egy későbbi interjúban pedig hozzátette: „erősen közelít a hazaáruláshoz, amit a Jobbik művel”.

A teljes cikkért kattintson ide.

forrás: 888.hu / MTI

Hozzászólások

hozzászólás

Share

Esetleg más?

#Muzej2019 – Gül baba türbéje

Már többször is kénytelen voltam megállapítani, hogy mi magyarok, furcsa egy nép vagyunk. Most éppen …

Egy hozzászólás van

  1. Dékány Ilona

    Szép ” kis”/?/ vircsaft ! Gondolom sokan várták már , hogy Novák Előd megszólaljon . Nem olyan fából faragták a fiút , aki csak úgy feladja az elveit . Vagy arra várt , hogy Morvai és Gaudi megnyilatkozzon ?
    Azért érdekes lehet a családi életük ! Dóra asszony amikor négyszemközt van kedvesével , érdekes eszmecserét folytathatnak . A multkor az aluljáróban együtt kéregettek az elnökkel , tehát úgy tűnik , nem féltékeny a férjeura . Ami elképzelhető , hogy újra tudnák éleszteni a pártjukat , de nem egyhamar .
    Hogy hány köpönyeg fordulna ki , arról csak elképzelésem lehet . Akik most vonáznak , ugyan milyen indokkal folytatnák a politizálást ? A szavahihetőségük ugyan kiket hatna meg ? Vagy egyből átülnének a szomszédokhoz ? / Ezt még talán megérem !/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.