2020 december 6., vasárnap

Nyílt levél Népszabadság ügyben

Share
Nyílt levél Kunhalmi Ágnesnek, Gőgös Zoltánnak, Gyurcsány Ferencnek, valamint Horváth Gyulának és stábjának.
Tisztelt elvtársak! Mivel az amnézia járványos kór lett önöknél, ezért bátorkodom emlékezetükbe idézni az alábbiakat, melyeket nem szerény személyem, hanem a nyílt média tett közzé.
(Arra viszont én nem emlékezem, hogy önök közül bárki is tiltakozását jelentette volna be az üzlet ellen – sem akkor, sem azóta.)
Vagyis: AZ MSZP ELADTA A NÉPSZABADSÁGOT(a dolgozói részvényekkel együtt) EGY IDEGEN ÜZLETEMBERNEK 2015. ÁPRILISÁBAN
http://sztarklikk.hu/kozelet/eladja-az-mszp-a-nepszabadsagot/178663/

Eladja az MSZP a Népszabadságot

2015. Április 30. 07:13

Hamarosan bejelentik, hogy Heinrich Pecina üzletember cége, a Mediaworks megvásárolja az MSZP Szabad Sajtó Alapítványától a Népszabadság csaknem 28 százalékos üzletrészét, valamint a dolgozói részvényeket, és ezzel teljes egészében osztrák kézbe kerül a balliberális napilap – írja a valasz.hu.

A balliberális napilap – a Nemzeti Sport, a Világgazdaság, a hot! és számos vidéki lap mellett – eddig is a Mediaworks-portfólióba (a tulajdonos az osztrák Vienna Capital Partners) tartozott, ám Pecina az MSZP-alapítvány szűk 28 százaléknyi “blokkoló” részesedése miatt nem rendelkezhetett szabadon az újságjával. A Pecina-MSZP megállapodást nehezíti ugyan, hogy a lap kiadójában a Népszabadság Zrt. Dolgozóinak Kulturális, Szociális Segélyező Egyesülete is rendelkezik 1,4 százaléknyi részesedéssel, továbbá a munkatársaknak ettől függetlenül is van 0,1 százaléknyi közös tulajdonú részvényük, de a Valasz.hu tudomása szerint intenzív háttérmunka folyik, hogy a Mediaworks-csoport heteken belül 100 százalékos Népszabadság-tulajdonossá váljon. A honlap megkereste az MSZP Szabad Sajtó Alapítványának elnökét, Kránitz Lászlót, aki csak annyit mondott: rövid időn belül tájékoztatni fogják a részletekről a közvéleményt. Arra a kérdésünkre, hogy a rövid idő két percet vagy két hetet jelent-e, a szocialista politikus azt válaszolta: nincs már szükségük két hétre………”

Hozzászólások

hozzászólás

The following two tabs change content below.
Share

Esetleg más?

Kutatók Éjszakája, 2019

Idén, rendhagyó módon, a Kutatók Éjszakáján egy intézmény 3 helyszínét kerestük fel: az Óbudai Egyetem …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.