2020 augusztus 11., kedd
Nógrádi György. Fotó: M1

Nyilvánvaló, hogy Ukrajna ellenséget keres

Share

A magyar miniszterelnök nem tett mást, mint kimondta a valóságot – jelentette ki Nógrádi György. A biztonságpolitikai szakértő elmondta az, hogy Ukrajna bekérette a magyar ügyvivőt, diplomáciai értelemben egy tiltakozás a részükről. Továbbá beszélt arról is, hogy Európa migrációs politikája megváltozott. 

Amióta Ukrajna létezik, azóta az ország gazdaságilag mélyponton van. Korrupció jellemzi mindkét oldalt, lopnak, csalnak, hazudnak. Egy ilyen helyzetben természetes, hogy szeretnének az EU-hoz és a NATO-hoz csatlakozni – magyarázta Nógrádi György.

Kifejtette, ha a NATO-hoz csatlakozna alapvető orosz érdeket veszélyeztetne, ha az EU-ba a mai Ukrajna belépne rendkívüli mértékben nehezítené az unió létét és működését.

Nyilvánvaló, hogy Ukrajna keres egy ellenséget, akire rá lehet kenni, hogy nem működik a gazdaság. Ezt hál’istennek nem bennünk hanem az oroszokban találták meg

– tette hozzá.

Az európai migránspolitika megváltozott. Az osztrák kormány ma ugyanazt mondja néhány éves késéssel, amit a magyar kormány már eddig is állított.

ECHO TV

Hozzászólások

hozzászólás

The following two tabs change content below.
Share

Esetleg más?

#Muzej2019 – Gül baba türbéje

Már többször is kénytelen voltam megállapítani, hogy mi magyarok, furcsa egy nép vagyunk. Most éppen …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.